2024 En Favori Şarkı 2024 Başlıyor 🎶 🎵

yani öyle bir anlatmissinki nerdeyse ben inanacagim bu sözlerine :A Basit Numaralari daha cok dinledigim icin önceligim öyle olmustu.
Ben tekin icin Simge diyecegim ve sen yapma deyip bu kez senin icin vazgececegim? :A:A bu bana hakaret sözler :A sohbetteki goygoylari gerceklikle ayirt edememissin o zaman. tekine seni yönetici yapacagiz lafinida ciddiye almissindir o zaman :A
------

eger normal bir sarkisini sirf Simgeyi güzel bulduklari icin abartili yorumlar yapilirsa tabiki antilik olusur.
Kendimle gurur duyuyorum son oyu atarak Öpücem sarkisina birincilik tattirmadigim icin :Z
o sene Simge'nin diger sarkisini daha cok seviyordum. Onu elediler :( intikamimi aldim bende. Kazanan sarkiyi daha cok seviyordum.
Ya bırak Allah aşkına ya. Hem güzel hem de sesi güzel olamaz mı Mine Tugay ve Simge'ye karşı bir antiliğin var kabul et işte

• Okudum
Reactions: Dosi
Ayırt etmiştim zaten :A tekin için Simge’ye oy verebilirim demek benim oyum zaten Zerrin’e demektir :A

Simge’yi övüyorsun ama 2 kez şampiyonluğuna mani oldun :A Mabel’le finali ve Zerrin’le karşılaşmasında.

Bugün de final turlarına taşımalıyız demişsin, yani finalde tekmeyi vuracaksın her zamanki gibi, anlaşıldı :A
Simge'nin sarkisi gidipte Diva Yorgun'u gecemezdi, ne bu hayal? :A @phoebebuffay
ayrica Zerrine karsi 1 oy ile mi elendi? öyle yazmissin. Benim mani oldugum ne alaka? ilk sarki Mabele karsi olan evet ona mani olmustum.

final turlari dedim. bu ceyrek finalde olabilir. yani en azindan ikili eleme görmesi gerekir ve duruma göre ceyrek final. Finalde tekme vurma olarak algilamanda tuhaf olmus :A
------

Ya bırak Allah aşkına ya. Hem güzel hem de sesi güzel olamaz mı Mine Tugay ve Simge'ye karşı bir antiliğin var kabul et işte
güzelde olunur seste güzel olunur ama her sarkisi güzel olmaz. Ben kisiye degil her zaman sarkilara oy vermisimdir. ikisini ayirt edemiyorsunuz :A

Simge'nin sarkisi gidipte Diva Yorgun'u gecemezdi, ne bu hayal? :A @phoebebuffay
ayrica Zerrine karsi 1 oy ile mi elendi? öyle yazmissin. Benim mani oldugum ne alaka? ilk sarki Mabele karsi olan evet ona mani olmustum.

final turlari dedim. bu ceyrek finalde olabilir. yani en azindan ikili eleme görmesi gerekir ve duruma göre ceyrek final. Finalde tekme vurma olarak algilamanda tuhaf olmus :A
------

güzelde olunur seste güzel olunur ama her sarkisi güzel olmaz. Ben kisiye degil her zaman sarkilara oy vermisimdir. ikisini ayirt edemiyorsunuz :A
Diva Yorgun’u belki geçerdi, bilemeyiz :A

Simge, 2 farkla elendi. Sen Simge’ye oy verdiğin an durumlar eşit oluyordu. Serhat da Yakışıklı’ya oy vereceğini söylemişti yani Zerrin’i eliyordu eğer sen Simge deseydin :A

Simge’yi övüyorsun madem tam destek ol onu demek istiyorum :A Bakalım üçüncü kez başarısına mani olacak mısın

• Güldürdün
Diva Yorgun’u belki geçerdi, bilemeyiz :A

Simge, 2 farkla elendi. Sen Simge’ye oy verdiğin an durumlar eşit oluyordu. Serhat da Yakışıklı’ya oy vereceğini söylemişti yani Zerrin’i eliyordu eğer sen Simge deseydin :A

Simge’yi övüyorsun madem tam destek ol onu demek istiyorum :A Bakalım üçüncü kez başarısına mani olacak mısın
ihtimaller üzerinde konusuyorsun. Kabul etmiyorum.
böyle yazmaya devam edin. Yine anti olayim kadina :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
ihtimaller üzerinde konusuyorsun. Kabul etmiyorum.
böyle yazmaya devam edin. Yine anti olayim kadina :A
Yüksek bir ihtimal ama tabii eşitlik durumunda başka oylar da gelebilirdi :A

Simge’yi 2 kritik oylamada harcadığın gerçek :A Madem övüyorsun hakkını ver destek ol diyorum ben de :A

• Sinir Bozucu

------

Yakışıklı, Diva Yorgun'u geçemezdi zaten evet. :A

Neyse bırakın Simge'yi, bu sene de Melike'yi şampiyon yapalım. :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Yakışıklı, Diva Yorgun'u geçemezdi zaten evet. :A

Neyse bırakın Simge'yi, bu sene de Melike'yi şampiyon yapalım. :A @Bully
Melike finalist olabilir yine, şampiyonluğun da kuvvetli adayı tabii ki :A Bakarsın Sıla gibi Melike de domine etmeye başlar En Favori Şarkı'yı :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
  • Güldürdün
Konuşma kutumuzda yok muydu zaten? :A
Konuşma kutusunda taslak var ama burda daha çok şarkı olduğu için değişir :A

69 şarkımız var. İlk tur için 8 grup, 8-9 şarkı olur. Her gruptan 4 tane tur atlar. İkinci tura 32, üçüncü tura 16 şarkı ile gireriz :A Nasıl? :A

• Güldürdün
Konuşma kutusunda taslak var ama burda daha çok şarkı olduğu için değişir :A

69 şarkımız var. İlk tur için 8 grup, 8-9 şarkı olur. Her gruptan 4 tane tur atlar. İkinci tura 32, üçüncü tura 16 şarkı ile gireriz :A Nasıl? :A
32’den 16 sert olmuş ama iyidir. Hemen ikili elemelere geçmiş oluruz :A

• Güldürdün
Anketlerin o mevzuyu çözdükten sonra gelmesi iyi oldu.
Başka türlü konsantre olamazdım :A

• Güldürdün
Süreler ne kadar olacak? Bakıyorum epey kapmışsın benden bir şeyler :A
Dosi style ilerliyorsun :A
Anket süresini sana bıraktım :A Ee kaptık tabii Dosi Hanım'dan :A

Pazartesi akşam açacaz yeni turları, ona göre ayarla işte bir şeyler :A

• Güldürdün