65 saat falan yap o zamanAnket süresini sana bıraktımEe kaptık tabii Dosi Hanım'dan
Pazartesi akşam açacaz yeni turları, ona göre ayarla işte bir şeyler![]()
Diğer grupları da aç istersen. Yarına açacaksan 48 saat yap dengelenir
65 saat falan yap o zamanAnket süresini sana bıraktımEe kaptık tabii Dosi Hanım'dan
Pazartesi akşam açacaz yeni turları, ona göre ayarla işte bir şeyler![]()
65 yapayım tamam65 saat falan yap o zaman
Diğer grupları da aç istersen. Yarına açacaksan 48 saat yap dengelenir![]()
O zaman bunu 60 onu 48 yap. Yaklaşır.65 yapayım tamamDiğer grupları yarın açayım, yorucu olur şimdi
Ama yarın sabah açacam ya, 48 ile tam dengelenme olmuyor sanki![]()
Evet o zaman yaklaşır, Pazartesi öğlen bitecek diyebilirizO zaman bunu 60 onu 48 yap. Yaklaşır.
İşten gelince kura çekersin![]()
dur düsüneyim. %98 kadin yorumcular %2 icinde Semicenk ve Emre Fel var?Oylarımı kullanacağım uygun zamanda. İnce eleyip sık dokumak gerek. En favori güzeli sececez ne de olsa![]()
Emre Fel e 1 oy verdim evet Semicenk e de 2 yada 3 oy bir oy Bayhan ve Mustafa sandal kalanı ise kadın şarkıcı oldudur düsüneyim. %98 kadin yorumcular %2 icinde Semicenk ve Emre Fel var?![]()
eh iste %2 erkek sarkicilar almis oldu. Cok bönkör davranmissinEmre Fel e 1 oy verdim evet Semicenk e de 2 yada 3 oy bir oy Bayhan ve Mustafa sandal kalanı ise kadın şarkıcı oldu![]()
Tekin öldü rahmetli oldu. Forumda yok ne de olsaeh iste %2 erkek sarkicilar almis oldu. Cok bönkör davranmissintekin olsaydi herhalde %1 olurdu en fazla
![]()
Gidişinin bir sebebi vardı, keşke gitmeseydi….Tekin öldü rahmetli oldu. Forumda yok ne de olsa![]()
Eğlenceli insandı. Xdragxx mi dedim hatta en başta ama drag niye olsun kiGidişinin bir sebebi vardı, keşke gitmeseydi….
Benim tarzım çok farklı o tarz geyik kültürüm yok ordan anlardınızEğlenceli insandı. Xdragxx mi dedim hatta en başta ama drag niye olsun ki@xdragxx
Ben hala o kişi olduğunu düşünüyorum dediğin kişinin bu tarz bir dönüşe gereği yok bence kendi hesabıyla gelirdi
Ben önce deniz zannettim sonra xdragxx gelince o sandım ama değil
Yok birkaç fikri seninle uyuyor o da gelenekçiydi rahmetli. Yeni fikir sevmiyorduBenim tarzım çok farklı o tarz geyik kültürüm yok ordan anlardınız
------
Ben hala o kişi olduğunu düşünüyorum dediğin kişinin bu tarz bir dönüşe gereği yok bence kendi hesabıyla gelirdi![]()
O kişi var zaten burada. AramızdaBenim tarzım çok farklı o tarz geyik kültürüm yok ordan anlardınız
------
Ben hala o kişi olduğunu düşünüyorum dediğin kişinin bu tarz bir dönüşe gereği yok bence kendi hesabıyla gelirdi![]()
O kişinin 3-5 hesabı bile olabilir zaten de bence tekin de oyduO kişi var zaten burada. Aramızda
tekinin sebepleri vardı.
Herkes herkes olabilir. İşini ustalıkla yapanlara saygı duymak gerekirBen önce deniz zannettim sonra xdragxx gelince o sandım ama değil
Yok birkaç fikri seninle uyuyor o da gelenekçiydi rahmetli. Yeni fikir sevmiyordu![]()
Yok yok o değil. Kimin gerçek olmadığı belli ama bazen sadece susarsınO kişinin 3-5 hesabı bile olabilir zaten de bence tekin de oydu![]()
Çok takmaya gerek yok kimse kim. 3 5 tane hesabı olan şizofren varsa bana dm den yazsin ömür boyu arkadaş olalımHerkes herkes olabilir. İşini ustalıkla yapanlara saygı duymak gerekir
------
Yok yok o değil. Kimin gerçek olmadığı belli ama bazen sadece susarsın![]()