- Reaksiyon puanı
- 62,280
- Puanı
- 1,060
Son şarkı etkinliklerini kaçırdın, bu sefer bırakmayız seniMevcut şarkıları pek takip etmiyorum büyük ihtimalle sonlara doğru oy kullanırım ama etkinlik gelmesi güzel
Son şarkı etkinliklerini kaçırdın, bu sefer bırakmayız seniMevcut şarkıları pek takip etmiyorum büyük ihtimalle sonlara doğru oy kullanırım ama etkinlik gelmesi güzel
Sonlarda kaybolmazsam kesin kullanırım ama başta zannetmiyorum çeyrek finale gelsin bakalımSon şarkı etkinliklerini kaçırdın, bu sefer bırakmayız seniVideo ekleyeceğim, belki bakarsın. En kötü sonlarda alırız evet oylarını
![]()
İçim Yanar hüzünlü bir şarkı zaten ya, arabalık değil@Angelica ayıp etmiş
Şöyle hızlıca baktım İçim yanar görünce aklıma geldi. Bu arada hani araba için liste yapıyorum ya. İçim Yanar şarkısını çok severim ama arabada dinlemek için listeme almadım. Diziden dolayı o şarkı beni hüzünlendiriyor hep.
Onu zaten ayarladımİçim Yanar hüzünlü bir şarkı zaten ya, arabalık değilYani elbet arabada da hüzünlenebilirsin ama gerek yok bence, arabada mod yükseltici şarkılar daha iyidir
Melekler İmza Topluyor’u dinle arabada![]()
Ekledim eksik varsa yine ekleyeyimAaa hani etiket @Bully ?![]()
Normal şarkılar da gerekiyor elbet doğruOnu zaten ayarladım
Yok arada normal şarkılar gerekiyor ya, Hatıran Yeter, Hatıram Olsun gibi şarkılar![]()
Yoo es geçmedim ki diziye bakıyorum o yüzden ara ara bakıyorum foruma ☺️Ben de kafamda birşeyler düşündüm ama sen bu işlerde daha iyisin tabii kiBugün yorgunsun, dinç bir gününde konuşuruz
Aa @Angelica konuyu es geçmiş :/
İyi seyirler ablaYoo es geçmedim ki diziye bakıyorum o yüzden ara ara bakıyorum foruma ☺️
Bu ara sürekli araba kazaları videoları düşüyor önüme. İçim Yanar şarkısı eşliğinde araba yolculuğu çok iyi bir kombin değilEkledim eksik varsa yine ekleyeyim
------
Normal şarkılar da gerekiyor elbet doğruBen hüzünlenme diye dedim
İçim Yanar fazla dokunuyor demek sana
![]()
Çevrende mi araba kazaları oluyor yoksa videolar mı etkiliyorBu ara sürekli araba kazaları videoları düşüyor önüme. İçim Yanar şarkısı eşliğinde araba yolculuğu çok iyi bir kombin değil
Normalde dinleyince o kadar etki etmiyor(bir kaç aydır dinlemedim aslında ama gidip bir doz alayım şimdi
)
------
İyi seyirler abla
Konuya beğenini göremeyince üzüldümOylarını da heyecanla bekleyeceğiz
![]()
Ben bu şarkılara orda burda ne kadar denk geldim diye düşündümŞimdi biraz üstten baktım şarkılara. Final turlarına kalacak belirgin bir kaç şarkı var.
Kriterleri neye göre seçtin? Bazı şarkılar olmasada olurmuş@Bully
İlk İbrahim Tatlıses o konuda dikkatimi çekmiştiBen bu şarkılara orda burda ne kadar denk geldim diye düşündümRadyoda mesela. Hit olduğunu ve listede olmasını hak ettiğini düşündüysem ekledim
Sanatçı çeşitliliği olsun istedim. Elediğim şarkılar da oldu.
Olmasa da olur dediğin şarkıları eleyebilirsin. Benim işime gelirMesela Fatih Bulut ve İbrahim Tatlıses'e pek oy çıkmaz, bence eleyebiliriz onları
Fatih'i sen seversin diye eklemiş olabilirim
![]()
İbrahim'i sileyimİlk İbrahim Tatlıses o konuda dikkatimi çekmiştiFatih dikkat etmemişim
Ha Gör Bak şarkısı. Aaa o hit silme![]()
Kriter dinlenme oranları olmadı mı?İbrahim'i sileyimTop10'da da tek sen oy vermişsin Devamke'ye
Fatih kalsın tamam
Bayhan'ın tek şarkısını ekledim. Birkaç şarkısı vardı ama Tiryakinim yeter diye düşündüm![]()
Konuda yazdım ya, kriter 5 milyon üstü dinlenmesiKriter dinlenme oranları olmadı mı?
İsmail YK bu şarkısı değil, şunlar varlık göstermişti top 10 listemizde:
Ekli dosyayı görüntüle 134869
------
Benden bugünlük bu kadar. Yarına daha detaylı bakmaya çalışırım
Şarkı listesini spoi içine alır mısın ? Böyle uzun olunca o kısmı kaçırmışım. O kısmı ayrıca renkli yapsaydınKonuda yazdım ya, kriter 5 milyon üstü dinlenmesiO sabit kriter zaten
Top10'da varlık gösterenler kriteri karşılamadı, varlık göstermeyen şarkı kriteri karşıladı
O zaman bu şarkısını da sileyim![]()
Şarkı listesini spoi içine aldım ve o kısmı renklendirdimŞarkı listesini spoi içine alır mısın ? Böyle uzun olunca o kısmı kaçırmışım. O kısmı ayrıca renkli yapsaydın![]()