2024 En Favori Şarkı 2024 Başlıyor 🎶 🎵

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut şarkıları pek takip etmiyorum büyük ihtimalle sonlara doğru oy kullanırım ama etkinlik gelmesi güzel
Son şarkı etkinliklerini kaçırdın, bu sefer bırakmayız seni :A Video ekleyeceğim, belki bakarsın. En kötü sonlarda alırız evet oylarını :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
@Angelica ayıp etmiş :A

Şöyle hızlıca baktım İçim yanar görünce aklıma geldi. Bu arada hani araba için liste yapıyorum ya. İçim Yanar şarkısını çok severim ama arabada dinlemek için listeme almadım. Diziden dolayı o şarkı beni hüzünlendiriyor hep.
İçim Yanar hüzünlü bir şarkı zaten ya, arabalık değil :A Yani elbet arabada da hüzünlenebilirsin ama gerek yok bence, arabada mod yükseltici şarkılar daha iyidir :A

Melekler İmza Topluyor’u dinle arabada :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İçim Yanar hüzünlü bir şarkı zaten ya, arabalık değil :A Yani elbet arabada da hüzünlenebilirsin ama gerek yok bence, arabada mod yükseltici şarkılar daha iyidir :A

Melekler İmza Topluyor’u dinle arabada :A
Onu zaten ayarladım :A

Yok arada normal şarkılar gerekiyor ya, Hatıran Yeter, Hatıram Olsun gibi şarkılar :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
  • Güldürdün
Ekledim eksik varsa yine ekleyeyim :A
------

Normal şarkılar da gerekiyor elbet doğru :A Ben hüzünlenme diye dedim :A İçim Yanar fazla dokunuyor demek sana :A
Bu ara sürekli araba kazaları videoları düşüyor önüme. İçim Yanar şarkısı eşliğinde araba yolculuğu çok iyi bir kombin değil :A
Normalde dinleyince o kadar etki etmiyor :A (bir kaç aydır dinlemedim aslında ama gidip bir doz alayım şimdi :A )
------

• Güldürdün
Bu ara sürekli araba kazaları videoları düşüyor önüme. İçim Yanar şarkısı eşliğinde araba yolculuğu çok iyi bir kombin değil :A
Normalde dinleyince o kadar etki etmiyor :A (bir kaç aydır dinlemedim aslında ama gidip bir doz alayım şimdi :A )
------

Çevrende mi araba kazaları oluyor yoksa videolar mı etkiliyor :A Bence de iyi kombin değil :A

Arabada hüzünlenip odağının dağılması iyi olmaz :A Birkaç ay oldu demek, dinle bakalım :A Etkinlik vesilesiyle yeniden samimi olacaksın şarkıyla :A İnşallah iyi sonuçlar alır :A

• Güldürdün
Şimdi biraz üstten baktım şarkılara. Final turlarına kalacak belirgin bir kaç şarkı var.
Kriterleri neye göre seçtin? Bazı şarkılar olmasada olurmuş :A @Bully

• Güldürdün
Şimdi biraz üstten baktım şarkılara. Final turlarına kalacak belirgin bir kaç şarkı var.
Kriterleri neye göre seçtin? Bazı şarkılar olmasada olurmuş :A @Bully
Ben bu şarkılara orda burda ne kadar denk geldim diye düşündüm :A Radyoda mesela. Hit olduğunu ve listede olmasını hak ettiğini düşündüysem ekledim :A Sanatçı çeşitliliği olsun istedim. Elediğim şarkılar da oldu.

Olmasa da olur dediğin şarkıları eleyebilirsin. Benim işime gelir :A Mesela Fatih Bulut ve İbrahim Tatlıses'e pek oy çıkmaz, bence eleyebiliriz onları :A Fatih'i sen seversin diye eklemiş olabilirim :A

• Güldürdün
Ben bu şarkılara orda burda ne kadar denk geldim diye düşündüm :A Radyoda mesela. Hit olduğunu ve listede olmasını hak ettiğini düşündüysem ekledim :A Sanatçı çeşitliliği olsun istedim. Elediğim şarkılar da oldu.

Olmasa da olur dediğin şarkıları eleyebilirsin. Benim işime gelir :A Mesela Fatih Bulut ve İbrahim Tatlıses'e pek oy çıkmaz, bence eleyebiliriz onları :A Fatih'i sen seversin diye eklemiş olabilirim :A
İlk İbrahim Tatlıses o konuda dikkatimi çekmişti :A Fatih dikkat etmemişim :A
Ha Gör Bak şarkısı. Aaa o hit silme :A

• Güldürdün
İlk İbrahim Tatlıses o konuda dikkatimi çekmişti :A Fatih dikkat etmemişim :A
Ha Gör Bak şarkısı. Aaa o hit silme :A
İbrahim'i sileyim :A Top10'da da tek sen oy vermişsin Devamke'ye :A Fatih kalsın tamam :A

Bayhan'ın tek şarkısını ekledim. Birkaç şarkısı vardı ama Tiryakinim yeter diye düşündüm :A

• Güldürdün
İbrahim'i sileyim :A Top10'da da tek sen oy vermişsin Devamke'ye :A Fatih kalsın tamam :A

Bayhan'ın tek şarkısını ekledim. Birkaç şarkısı vardı ama Tiryakinim yeter diye düşündüm :A
Kriter dinlenme oranları olmadı mı?

İsmail YK bu şarkısı değil, şunlar varlık göstermişti top 10 listemizde:
IMG_4560.jpeg

------

Benden bugünlük bu kadar. Yarına daha detaylı bakmaya çalışırım

• Güldürdün
Kriter dinlenme oranları olmadı mı?

İsmail YK bu şarkısı değil, şunlar varlık göstermişti top 10 listemizde:
Ekli dosyayı görüntüle 134869
------

Benden bugünlük bu kadar. Yarına daha detaylı bakmaya çalışırım
Konuda yazdım ya, kriter 5 milyon üstü dinlenmesi :A O sabit kriter zaten :A

Top10'da varlık gösterenler kriteri karşılamadı, varlık göstermeyen şarkı kriteri karşıladı :A

O zaman bu şarkısını da sileyim :A

• Sinir Bozucu
Konuda yazdım ya, kriter 5 milyon üstü dinlenmesi :A O sabit kriter zaten :A

Top10'da varlık gösterenler kriteri karşılamadı, varlık göstermeyen şarkı kriteri karşıladı :A

O zaman bu şarkısını da sileyim :A
Şarkı listesini spoi içine alır mısın ? Böyle uzun olunca o kısmı kaçırmışım. O kısmı ayrıca renkli yapsaydın :A

• Güldürdün
Şarkı listesini spoi içine alır mısın ? Böyle uzun olunca o kısmı kaçırmışım. O kısmı ayrıca renkli yapsaydın :A
Şarkı listesini spoi içine aldım ve o kısmı renklendirdim :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...