İzlemez miyimİfade at daİzledin mi?
İzlemez miyimİfade at daİzledin mi?
Bundan sonra hep ifade atmaya çalış izleyen kim varsa düzenli olarak etiketleyeceğim.İzlemez miyim
@Alemdar diger diziyi birakti mi tam emin degilim (uzak sehir). ancak , kendisi en son hatirladigim tbd'e ailesine katilmisti .Bundan sonra hep ifade atmaya çalış izleyen kim varsa düzenli olarak etiketleyeceğim.
Uzak Şehir deme artık tabi ki bıraktım@Alemdar diger diziyi birakti mi tam emin degilim (uzak sehir). ancak , kendisi en son hatirladigim tbd'e ailesine katilmisti .
kendi adima gelirsek , hafizam yaniltmiyorsa,
diziyi forumda -daha baslamadan evvel bile- ilk ve en cok hypelayanimdir,,
bir suredir dizinin kendi basliginda aktif olmasam da
^reyting gunu basliginda ise -dizinin reytingi ve basarisina vurgu yapiyorum- .
diger yandan ;
^eleni karakterinin ^hikaye de bu denli ana arter olacagini ve cok tutacagini , daha ilk bolum bitimi yorumumda ^net ongormus vurgulamistim .
dizi ilk bolumu donemi , @Mehmet Can ve @TenTen 'e ozellikle bu diziye sans vermelerini izlemelerini tavsiye etmistim .
bu arada , dizimize kocaman tebrikler .
Başından kalkamıyorum.Cuma günü evi damı kilitliyorum kimse gelmesin diye. Eleni karakterine bayılıyorum.![]()
Ooooo incele tabii 🔎 le 20 yaşında aşırı tatlı bir oyuncuEleniyi bir incelemek gerek o zaman![]()
@Alemdar diger diziyi birakti mi tam emin degilim (uzak sehir). ancak , kendisi en son hatirladigim tbd'e ailesine katilmisti .
kendi adima gelirsek , hafizam yaniltmiyorsa,
diziyi forumda -daha baslamadan evvel bile- ilk ve en cok hypelayanimdir,,
bir suredir dizinin kendi basliginda aktif olmasam da
^reyting gunu basliginda ise -dizinin reytingi ve basarisina vurgu yapiyorum- .
diger yandan ;
^eleni karakterinin ^hikaye de bu denli ana arter olacagini ve cok tutacagini , daha ilk bolum bitimi yorumumda ^net ongormus vurgulamistim .
dizi ilk bolumu donemi , @Mehmet Can ve @TenTen 'e ozellikle bu diziye sans vermelerini izlemelerini tavsiye etmistim .
bu arada , dizimize kocaman tebrikler .
Uzak Şehir deme artık tabi ki bıraktım
Eleniyi bir incelemek gerek o zaman![]()
@Damien Duff reyiz yıllarca patlattı forum senaryolarında bir yorum yapmadınız bakın konak patlayınca reyting de patlamış, yani siz ne anlarsınız kalitedenOoooo incele tabii 🔎 le 20 yaşında aşırı tatlı bir oyuncu![]()
Hatta bu yüzden hastanede yaktım Sokağın polisleri insanları yiyen seri katil ve çetesi yazdım ondada sıkıntı oldu @xemrexxx hala yazıyorum senaryo @xemrexxx@Damien Duff reyiz yıllarca patlattı forum senaryolarında bir yorum yapmadınız bakın konak patlayınca reyting de patlamış, yani siz ne anlarsınız kaliteden![]()
@Damien Duff reyiz yıllarca patlattı forum senaryolarında bir yorum yapmadınız bakın konak patlayınca reyting de patlamış, yani siz ne anlarsınız kaliteden![]()
Son paragrafı anlamadım.sevgili emre , oncelikle ^tekrardan aramiza ^hosgeldin.
@TenTen , @12.Adam , @Alemdar , @Polat Şaşmaz ve diger izleyen forumdaslar nasil dusunuyor, bilemem, - ancak ; samimi olarak kendi adima konusursam ; elbette goreceli ve latife bazli mesaj olsa da - ^okurken hayal kirikligi yasadim.
gordugum kadariyla ,
^dizi kanimca janra ve islenis olarak ^kavram kargasasina da yol acmis gibi...
✅
^detaya o mesajim da girecektim de , baslik olarak uygun durmaz diye vazgectim.Son ^paragrafı anlamadım.