çaylaklardan bir @pompy i seviyordum o da bizi dolaba koymadı seninle olan izdivacımıza engel oldu o günden beri çaylaklardanda nefret ediyorumAaa çaylak bile sevmelisin ayoll ayıp
Bir gün hepimiz emekli olacaz
çaylaklardan bir @pompy i seviyordum o da bizi dolaba koymadı seninle olan izdivacımıza engel oldu o günden beri çaylaklardanda nefret ediyorumAaa çaylak bile sevmelisin ayoll ayıp
Bir gün hepimiz emekli olacaz
Ecünnün nekadar gidecek bakalımçaylaklardan bir @pompy i seviyordum o da bizi dolaba koymadı seninle olan izdivacımıza engel oldu o günden beri çaylaklardanda nefret ediyorum
Böyle orta yol bularak posteri kapamazsın @Çiğdem- az daha yalvarrrr F:Aman zaten Hande de Aleyna da kazanamayacak yarışmayı, boşa kürek çekmeye gerek yok Benim gönlümün birincisi Aleyna, seninki de Hande olur bitti gitti işte
Eeeee adam dünyaya açıldı 190x210cm (yorgan ebatı) posteri herkesi göndermiyoruz Kuşekağida yanmaz yırtılmaz kağit@MasacRE- den Handeye oy kaptın demek Ne Çağatay aşkıymış ayoll ismi bile yetiyor
Sen Poster derken gerçek mi diyorsunEeeee adam dünyaya açıldı 190x210cm (yorgan ebatı) posteri herkesi göndermiyoruz Kuşekağida yanmaz yırtılmaz kağit
Neden olmasın Sadece gönderide sıkıntı olurSen Poster derken gerçek mi diyorsun
Çağatay posteriyle Handeye oy topla forumun erkekleri bayılıyor ona .ANeden olmasın Sadece gönderide sıkıntı olur
Onları oylamak benim için bi zevkParlakları oylarsın
Üçü de 2017'nin en çok dinlenen şarkıları, ben gerçekleri konuşurum. Senin favorilerin kimler?Teşekkürler cnm ama Yolla dışındakıleri Yolla gitsin
Böyle orta yol bularak posteri kapamazsın @Çiğdem- az daha yalvarrrr F:
Ben uğraşmaya değmez diyorum, siz orta yol falan diyorsunuz Yok öyle bir şey, hem banane Çağatay Ulusoy posterinden, onu @serhatt a yollayın, ben varsa bir Scarlett Johansson, Adriana Lima falan alırım@MasacRE- den Handeye oy kaptın demek Ne Çağatay aşkıymış ayoll ismi bile yetiyor
Ayol sen Çağataya kurban ol,Adriana kim oluyorBen uğraşmaya değmez diyorum, siz orta yol falan diyorsunuz Yok öyle bir şey, hem banane Çağatay Ulusoy posterinden, onu @serhatt a yollayın, ben varsa bir Scarlett Johansson, Adriana Lima falan alırım
Andriana dediğine göre içten gelerek konuşmamişsin Keşke posteri yollasa demiştirsin içinden @Çiğdem-Ben uğraşmaya değmez diyorum, siz orta yol falan diyorsunuz Yok öyle bir şey, hem banane Çağatay Ulusoy posterinden, onu @serhatt a yollayın, ben varsa bir Scarlett Johansson, Adriana Lima falan alırım
Ne diyorsun ya, Adriana dedim işteAndriana dediğine göre içten gelerek konuşmamişsin Keşke posteri yollasa demiştirsin içinden @Çiğdem-
Ben uğraşmaya değmez diyorum, siz orta yol falan diyorsunuz Yok öyle bir şey, hem banane Çağatay Ulusoy posterinden, onu @serhatt a yollayın, ben varsa bir Scarlett Johansson, Adriana Lima falan alırım
Andriana dediğine göre içten gelerek konuşmamişsin Keşke posteri yollasa demiştirsin içinden @Çiğdem-
İkisinide sevmem kadınlarda erkeklerde iki türde de zevkleriniz kötüAyol sen Çağataya kurban ol,Adriana kim oluyor
Aaa var bir kaç sevdiğim ama Tarkan ya da Sezen Aksu kazanır gibi görünüyor toplamda 4 sağlam şarkıları var dördünü bir den durdurmak zorÜçü de 2017'nin en çok dinlenen şarkıları, ben gerçekleri konuşurum. Senin favorilerin kimler?
Aynaya bak kim zevksiz görürsün,senin sevdiklerini de biliyoz ucube şeyİkisinide sevmem kadınlarda erkeklerde iki türde de zevkleriniz kötü
Mustide yok kimi destekleyecez şimdiAynaya bak kim zevksiz görürsün,senin sevdiklerini de biliyoz ucube şey