Çağatay Ulusoy ile işimiz yok bu sene, Netflix dizisini bekliyoruzAaa oyüzden aklıma direk Akman geldi zaten Çağatayın oy alıca yer yok ama @Forumdash seni herifinden dolayı kandıırp Handeye oy alma peşinde sanırım![]()
Çağatay Ulusoy ile işimiz yok bu sene, Netflix dizisini bekliyoruzAaa oyüzden aklıma direk Akman geldi zaten Çağatayın oy alıca yer yok ama @Forumdash seni herifinden dolayı kandıırp Handeye oy alma peşinde sanırım![]()
Zaten seviyor sen zararlı çıkarsınÇağatay Ulusoy ile işimiz yok bu sene, Netflix dizisini bekliyoruzAma Aleyna babaya verilecek destek ile anlaşma sağlayabiliriz @Forumdash ile
![]()
Ortak noktalarımızı söylemek için Çağatayı dedimForumdash Çağatay deyince benim aklıma oyuncu olan geldi aslında ama Çiğdem şarkıcı olanı söyleyince herhalde ben yanlış anladım dedim konu da şarkı yarışması olunca. Benim de kafamı karıştırdı yani ÇiğdemYalnız Çağatay Ulusoy'a nerede oy kullanacağız, dizisi yoktu bu sene
![]()
Sanmana gerek yok. az önce söyledim zatenAaa oyüzden aklıma direk Akman geldi zaten Çağatayın oy alıca yer yok ama @Forumdash seni herifinden dolayı kandıırp Handeye oy alma peşinde sanırım![]()
Çınlamayla yarişsaydı keşkeÇağatay Ulusoy ile işimiz yok bu sene, Netflix dizisini bekliyoruzAma Aleyna babaya verilecek destek ile anlaşma sağlayabiliriz @Forumdash ile
![]()
Ortak noktalarımızı söylemek için Çağatayı dedim
Sanmana gerek yok. az önce söyledim zaten
Çınlamayla yarişsaydı keşke![]()
Handenin gıcık şarkısı yok çok sevmediklerim çıkmadıkça Handeyi desteklerimÇağatay Ulusoy ile işimiz yok bu sene, Netflix dizisini bekliyoruzAma Aleyna babaya verilecek destek ile anlaşma sağlayabiliriz @Forumdash ile
![]()
Ortak noktalarımızı söylemek için Çağatayı dedim
Sanmana gerek yok. az önce söyledim zaten
Çınlamayla yarişsaydı keşke![]()
Hande'nin kendisi ayrı şarkıları ayrı gıcıkHandenin gıcık şarkısı yok çok sevmediklerim çıkmadıkça Handeyi desteklerim
Zaten Mor dışında tüm klipli şarkılarını son 2 yıldır beğeniyorum hayret![]()
Ben Handeye yeterim @Forumdash Tilki Kıza destek olmasın yine ben kazançlı çıkarımHande'nin kendisi ayrı şarkıları ayrı gıcıkİttifak ihtimallerini de çöpe attım böylece gitti Aleyna'ya gelecek destek
![]()
Bak hele bak, Hande'ye yetecekmiş
Desteklediğimiz ve desteklemediğimiz isimler birebir tutuyor, her türlü ittifaka varım seninle.Hande'nin kendisi ayrı şarkıları ayrı gıcıkİttifak ihtimallerini de çöpe attım böylece gitti Aleyna'ya gelecek destek
![]()
Zevkli insanlarla birlikte ittifak sağlarız o halde, hak edenleri ilerletebildiğimiz kadar ilerletirizDesteklediğimiz ve desteklemediğimiz isimler birebir tutuyor, her türlü ittifaka varım seninle.Bizim gibi gerçek müzik sevdalısı, üst düzey kulak zevkine sahip insanlarla oy potansiyelimizi arttırmamız lazım.
![]()
Tamam canım oylarız90 lar şarkı etkinliğimi biliyordun sanırım ama bu forumun etkinliği 2017 de çıkan klipler yarışıyor onları oylayacaksınız cnm @Aserat ın favori karakteri gibi![]()
Sen daha gıcıksınHande'nin kendisi ayrı şarkıları ayrı gıcıkİttifak ihtimallerini de çöpe attım böylece gitti Aleyna'ya gelecek destek
![]()
Çınlama ile yarişmadiği için Aleyna desteklemicem. O Sen Olsan Bari şarkısı gayet gıcık bi şarkı @MasacRE- müzikten anlamadiğiniz buradan belli @OzaNBen Handeye yeterim @Forumdash Tilki Kıza destek olmasın yine ben kazançlı çıkarım
![]()
![]()
![]()
Aman zaten Hande de Aleyna da kazanamayacak yarışmayı, boşa kürek çekmeye gerek yokSen daha gıcıksınSana çağatayın imzalı posteri mosteri yookkk!! Rüyanda gör
Çınlama ile yarişmadiği için Aleyna desteklemicem. O Sen Olsan Bari şarkısı gayet gıcık bi şarkı @MasacRE- müzikten anlamadiğiniz buradan belli @OzaN![]()
Sen daha gıcıksınSana çağatayın imzalı posteri mosteri yookkk!! Rüyanda gör
Çınlama ile yarişmadiği için Aleyna desteklemicem. O Sen Olsan Bari şarkısı gayet gıcık bi şarkı @MasacRE- müzikten anlamadiğiniz buradan belli @OzaN![]()
Mustimde yok kim kazanırsa kazansınAman zaten Hande de Aleyna da kazanamayacak yarışmayı, boşa kürek çekmeye gerek yokBenim gönlümün birincisi Aleyna, seninki de Hande olur bitti gitti işte
![]()
Aaa çaylak bile sevmelisin ayoll ayıpzaten rütbesini almışlar rütbesiz görümceyi napayım?artık ona selam bile vermem ben görümceyin lehime kullanacağı yetkilerini seviyordum
)