2017 En Favori Şarkı 2017 Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaa oyüzden aklıma direk Akman geldi zaten Çağatayın oy alıca yer yok ama @Forumdash seni herifinden dolayı kandıırp Handeye oy alma peşinde sanırım :A
Çağatay Ulusoy ile işimiz yok bu sene, Netflix dizisini bekliyoruz :A Ama Aleyna babaya verilecek destek ile anlaşma sağlayabiliriz @Forumdash ile :A

Çağatay Ulusoy ile işimiz yok bu sene, Netflix dizisini bekliyoruz :A Ama Aleyna babaya verilecek destek ile anlaşma sağlayabiliriz @Forumdash ile :A
Zaten seviyor sen zararlı çıkarsın :A :A :A

Musti yok malesef büyük eksiklik son 2 turdur 4.tura getiriyordum bana yetiyordu gözüm sizin gibi aç değil :A :A :A

Forumdash Çağatay deyince benim aklıma oyuncu olan geldi aslında ama Çiğdem şarkıcı olanı söyleyince herhalde ben yanlış anladım dedim konu da şarkı yarışması olunca. Benim de kafamı karıştırdı yani Çiğdem :A Yalnız Çağatay Ulusoy'a nerede oy kullanacağız, dizisi yoktu bu sene :A
Ortak noktalarımızı söylemek için Çağatayı dedim :A

Aaa oyüzden aklıma direk Akman geldi zaten Çağatayın oy alıca yer yok ama @Forumdash seni herifinden dolayı kandıırp Handeye oy alma peşinde sanırım :A
Sanmana gerek yok. az önce söyledim zaten:A

Çınlamayla yarişsaydı keşke:T:

Handenin gıcık şarkısı yok çok sevmediklerim çıkmadıkça Handeyi desteklerim :A

Zaten Mor dışında tüm klipli şarkılarını son 2 yıldır beğeniyorum hayret :F

Handenin gıcık şarkısı yok çok sevmediklerim çıkmadıkça Handeyi desteklerim :A

Zaten Mor dışında tüm klipli şarkılarını son 2 yıldır beğeniyorum hayret :F
Hande'nin kendisi ayrı şarkıları ayrı gıcık :A İttifak ihtimallerini de çöpe attım böylece gitti Aleyna'ya gelecek destek :A

Hande'nin kendisi ayrı şarkıları ayrı gıcık :A İttifak ihtimallerini de çöpe attım böylece gitti Aleyna'ya gelecek destek :A
Ben Handeye yeterim @Forumdash Tilki Kıza destek olmasın yine ben kazançlı çıkarım
:A :A :A

Ben Handeye yeterim @Forumdash Tilki Kıza destek olmasın yine ben kazançlı çıkarım
Bak hele bak, Hande'ye yetecekmiş :A
images

Desteklediğimiz ve desteklemediğimiz isimler birebir tutuyor, her türlü ittifaka varım seninle. :A Bizim gibi gerçek müzik sevdalısı, üst düzey kulak zevkine sahip insanlarla oy potansiyelimizi arttırmamız lazım. :A

Desteklediğimiz ve desteklemediğimiz isimler birebir tutuyor, her türlü ittifaka varım seninle. :A Bizim gibi gerçek müzik sevdalısı, üst düzey kulak zevkine sahip insanlarla oy potansiyelimizi arttırmamız lazım. :A
Zevkli insanlarla birlikte ittifak sağlarız o halde, hak edenleri ilerletebildiğimiz kadar ilerletiriz :A

Anlamsızlıklar içeren şarkının kazanma oranı = 1.05
Sıla adlı kişinin yaptığı şarkılardan birinin kazanma oranı = 1.20
Anlamlı ama balon şarkının kazanma oranı = 5.00
Donald Trump'ın gelecekte çıkaracağı şarkının kazanma oranı = 50.00
Anlamlı ve abartılmamış şarkının kazanma oranı = 200.000

Sen daha gıcıksın :A Sana çağatayın imzalı posteri mosteri yookkk!! Rüyanda gör:A
Çınlama ile yarişmadiği için Aleyna desteklemicem. O Sen Olsan Bari şarkısı gayet gıcık bi şarkı @MasacRE- müzikten anlamadiğiniz buradan belli @OzaN :A:A:A

Sen daha gıcıksın :A Sana çağatayın imzalı posteri mosteri yookkk!! Rüyanda gör:A

Çınlama ile yarişmadiği için Aleyna desteklemicem. O Sen Olsan Bari şarkısı gayet gıcık bi şarkı @MasacRE- müzikten anlamadiğiniz buradan belli @OzaN :A:A:A
Aman zaten Hande de Aleyna da kazanamayacak yarışmayı, boşa kürek çekmeye gerek yok :A Benim gönlümün birincisi Aleyna, seninki de Hande olur bitti gitti işte :A

Aman zaten Hande de Aleyna da kazanamayacak yarışmayı, boşa kürek çekmeye gerek yok :A Benim gönlümün birincisi Aleyna, seninki de Hande olur bitti gitti işte :A
Mustimde yok kim kazanırsa kazansın :A :A :A

Aaa Burcuya destek olabilirsiniz :A :A :A

Seni biraz foruma bağlarız belki ecünnülerini savunucam derken @destere :A :A :A

zaten rütbesini almışlar rütbesiz görümceyi napayım? :) artık ona selam bile vermem ben görümceyin lehime kullanacağı yetkilerini seviyordum :))
Aaa çaylak bile sevmelisin ayoll ayıp :A

Bir gün hepimiz emekli olacaz :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan