2017 En Favori Şarkı 2017 Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevapsız Çınlama 4.Tur da elenmiş Çeyrek görememiş :A Sen Olsan Bari o şarkı kadar güzel değil 4.Turu görürse sürpriz olur :A :A :A
denizz19'un oyunları işte kesin Sıla şarkısın elenmiştir dedim. Öyle de olmuş. Bu kez Sıla hegemonyası son bulacak inşallah. :A

Hiç uğraştırmayın bizi, direk Sıla-Yan Benimle'yi şampiyon ilan edin olsun bitsin :A

Beni değil @denizz19 u banlarsa, bir şansı olabilir diğerlerinin :A Bak bir diğer Sıla manyağı @turkuazz da girmiş konuya, böylelerini topluca banlayacaksın ancak o zaman başka biri kazanabilir yarışmayı :A
Aaa vlla Tilki Kız beni ilgilendiriyor şuan sadece diğerlerinden kim olursa olsun ecünnüler bile :A :A :A

Tabi bu sefer Sezen Aksu Tarkan gibi çok güçlü isimler var daha zorlu olacak :A

Beni değil @denizz19 u banlarsa, bir şansı olabilir diğerlerinin :A Bak bir diğer Sıla manyağı @turkuazz da girmiş konuya, böylelerini topluca banlayacaksın ancak o zaman başka biri kazanabilir yarışmayı :A
Valla mantıklı. Bir Kanun Hükmünde Kararname çıkarıp Sıla'ya oy verenleri banlayalım. :A

O değil aslında ben de Sıla'yı severim de yani şu geçmiş yıllar tablosu cidden sinir bozucu. Ülkede başka şarkı, şarkıcı yok sanki. Yankı gibi efsane bir şarkı finalde kaybetmiş mesela geçen sene Afitap'a. İnsan gerçekten hayret ediyor. :D

Bu sene Yan Benimle ve birçok güzel şarkı mevcut ama kazanan belli :A Algılar açılmış biz bu oyunu BOZARız :A

Valla mantıklı. Bir Kanun Hükmünde Kararname çıkarıp Sıla'ya oy verenleri banlayalım. :A

O değil aslında ben de Sıla'yı severim de yani şu geçmiş yıllar tablosu cidden sinir bozucu. Ülkede başka şarkı, şarkıcı yok sanki. Yankı gibi efsane bir şarkı finalde kaybetmiş mesela geçen sene Afitap'a. İnsan gerçekten hayret ediyor. :D
Acaba kendini sorumlu hissediyormusun? Yoksa böyle konuşarak "qandırılık" diyerek günah mı çıkartıyorsun :A:A

Aaa vlla Tilki Kız beni ilgilendiriyor şuan sadece diğerlerinden kim olursa olsun ecünnüler bile :A :A :A

Tabi bu sefer Sezen Aksu Tarkan gibi çok güçlü isimler var daha zorlu olacak :A
Tarkan veya Sezen Aksu finale çıkar zaten muhtemelen Sıla'nın karşısına. Birinci belli bakalım ikinci kim olacak :A Aleyna baba gönlümüzün şampiyonu ama her türlü :bhr:

Ben de severim de forumda fazla abartılıyor işte o sinir bozuyor zaten. Geçen sene Afitap ile hiç hak etmiyordu, ona rağmen kazandı. Bu sene yarışacak şarkısı daha iyi, benim de favorilerimden açıkçası. O yüzden KHK çıkarmadığın sürece hiçbir türlü engellenemez şampiyonluğu :A

Tarkan veya Sezen Aksu finale çıkar zaten muhtemelen Sıla'nın karşısına. Birinci belli bakalım ikinci kim olacak :A Aleyna baba gönlümüzün şampiyonu ama her türlü :bhr:

Ben de severim de forumda fazla abartılıyor işte o sinir bozuyor zaten. Geçen sene Afitap ile hiç hak etmiyordu, ona rağmen kazandı. Bu sene yarışacak şarkısı daha iyi, benim de favorilerimden açıkçası. O yüzden KHK çıkarmadığın sürece hiçbir türlü engellenemez şampiyonluğu :A
Gönlün çok piss :A :A :A

Ne alakası var ben yıllardır Sıla karşıtıyım. Birkaç şampiyonluğunu kutladık diye SIFÖ (Sılacı Fav10 Örgütü) damgasını kabul edemem. :A
Sen admin oldugun için ve foruma yeni üye olanlar hep senin yolundan gitti:A Yuzden @denizz19 kadar senin de payın var:A Admin hesabı yerine başka düz br hesapla oy verseydin :A

Tatlım desteklerini bekliyoruz o halde :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...