2017 En Favori Şarkı 2017 Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağatayla ne ortak özelliği var Handenin :A :A :A
Hande'yi çoooooğğğk seviyormuş :A:A:A
Ne Hande'ye ne Çağatay'a oy çıkmaz benden :A Belki ilk turda falan şıkları tamamlamak için veririm o kadar :A
Ne yani Çağatayın oldugu bi yarişmada oy kullanmıcan mı?😱 Hani bunun herifiydi @Çiğdem-
Çağataya kullanmayacak olmandan dolayı harika attım Handeyi sattım malesef
:A :A :A @Forumdash
Çok satıcısın:T: Senin gibi bacı olmasın :(

Ben de oyuncu olanı diyorum :F Iyyk şu ezik arabesk rapçi Aleynanın herifinden bahsetmiyorum :F @MasacRE-

Aaa bu konuda söyleyince aklımız Akmana gitti :F Seni de @MasacRE- i de onu tutuyor diye algıladım senin yüzünden bu kadarıda ohaa diyordum 😕😕😕
Forumdash Çağatay deyince benim aklıma oyuncu olan geldi aslında ama Çiğdem şarkıcı olanı söyleyince herhalde ben yanlış anladım dedim konu da şarkı yarışması olunca. Benim de kafamı karıştırdı yani Çiğdem :A Yalnız Çağatay Ulusoy'a nerede oy kullanacağız, dizisi yoktu bu sene :A

Forumdash Çağatay deyince benim aklıma oyuncu olan geldi aslında ama Çiğdem şarkıcı olanı söyleyince herhalde ben yanlış anladım dedim konu da şarkı yarışması olunca. Benim de kafamı karıştırdı yani Çiğdem :A Yalnız Çağatay Ulusoy'a nerede oy kullanacağız, dizisi yoktu bu sene :A
Aaa oyüzden aklıma direk Akman geldi zaten Çağatayın oy alıca yer yok ama @Forumdash seni herifinden dolayı kandıırp Handeye oy alma peşinde sanırım :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...