Ne demek sanane? Ortak noktaları buluyorum. Hemen düşman ilan edememOndan sanane ayoll Hande tutuyorsun bir de utan
Çağatayla ne ortak özelliği var HandeninNe demek sanane? Ortak noktaları buluyorum. Hemen düşman ilan edemem
Çağataya kullanmayacak olmandan dolayı harika attım Handeyi sattım malesefNe Hande'ye ne Çağatay'a oy çıkmaz benden Belki ilk turda falan şıkları tamamlamak için veririm o kadar
Hande'yi çoooooğğğk seviyormuşÇağatayla ne ortak özelliği var Handenin
Ne yani Çağatayın oldugu bi yarişmada oy kullanmıcan mı?😱 Hani bunun herifiydi @Çiğdem-Ne Hande'ye ne Çağatay'a oy çıkmaz benden Belki ilk turda falan şıkları tamamlamak için veririm o kadar
Çok satıcısın Senin gibi bacı olmasınÇağataya kullanmayacak olmandan dolayı harika attım Handeyi sattım malesef
@Forumdash
Teşekkürler patroncuğum @MasacRE- merak ediyordu görsünElinize sağlık canlarım şimdiden, merakla bekliyoruz. Güzel bir yarış olacak, hak eden kazansın. @Çiğdem- @Harunnn60
Dur hele, ikinci emrim gelecek yakında. Hazır olun.Başka şansımız mı var ayoll , Yönetimde böyle dolaşıyorsun
Çokta havaya girme videoda gibi olabilir sonun orada Hakiki Mahmut yakalıyor burda da hakiki admin karşına dikilebilirDur hele, ikinci emrim gelecek yakında. Hazır olun.
Forum halkı ilkinde izin vermedi, ikinci de hiç vermez.Çokta havaya girme videoda gibi olabilir sonun orada Hakiki Mahmut yakalıyor burda da hakiki admin karşına dikilebilir
Ben de oyuncu olanı diyorum Iyyk şu ezik arabesk rapçi Aleynanın herifinden bahsetmiyorum @MasacRE-
Forumdash Çağatay deyince benim aklıma oyuncu olan geldi aslında ama Çiğdem şarkıcı olanı söyleyince herhalde ben yanlış anladım dedim konu da şarkı yarışması olunca. Benim de kafamı karıştırdı yani Çiğdem Yalnız Çağatay Ulusoy'a nerede oy kullanacağız, dizisi yoktu bu seneAaa bu konuda söyleyince aklımız Akmana gitti Seni de @MasacRE- i de onu tutuyor diye algıladım senin yüzünden bu kadarıda ohaa diyordum 😕😕😕
Aaa oyüzden aklıma direk Akman geldi zaten Çağatayın oy alıca yer yok ama @Forumdash seni herifinden dolayı kandıırp Handeye oy alma peşinde sanırımForumdash Çağatay deyince benim aklıma oyuncu olan geldi aslında ama Çiğdem şarkıcı olanı söyleyince herhalde ben yanlış anladım dedim konu da şarkı yarışması olunca. Benim de kafamı karıştırdı yani Çiğdem Yalnız Çağatay Ulusoy'a nerede oy kullanacağız, dizisi yoktu bu sene