2016 En Favori Şarkı 2016 | Yarı Final | A Grubu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Finale Yükselmeli?


  • Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki şarkıyı da son kez dinledim kararım;

Ayşegül Aldinç - Durum Leyla (feat. Gökhan Türkmen)
 
Ya ne hakla yorumumu siliyosunuz? Şaka mısınız? Hoşuna gitmiyor diye kafanıza göre başkalarının görüşlerini silemezsiniz abi? Takılmak amaçla yazdiğim bi yorum bu kadarıda pes..
 
Ortalığı karıştırmak İçin yazılan mesajlar silinir moderatörsün. Takılmak için neden sadece Vadikızı? Bir de bunu sormak lazım.
Vadikızını sinirlendirmek hoşuma gidiyor o da bunun farkında zaten. Ayrıca senin sokak sanatına yazdığın her konuda o kadar boş yorum var ki onlarda silinsin o zaman post kasmaya giriyor süper modsun.
 
Sen çok ilginç bir karaktersin bunu her fırsatta anlıyorum. :) Sokak sanatı mevzuusu ne alaka şimdi? Sen de daha düne kadar ona neler neler söylüyordun şimdi arkasına sığınıyorsun azıcık dengeli ol Ne yaptığın belirsiz :) Bunları bana yazdırıyorsun ya Ne diyeyim :)
Ortalığı karıştırmaktan bahseden sen değil misin ? Sokak sanatına her konuda birbirinize giydiren kim ? Onların hepsi ortalığı karıştırmak. Kendine gelince şöyle böyle, başkalarına gelince ünvanını hatırlıyosun, iyiymiş. Sokak sanatına sığınmak nedir ya? Adama kin mi güdim. Bi tartıştık diye sonsuza kadar hiç konuşmamam mı gerekiyor ? Benim insanlığımda kin yok çok şükür. Sokak sanatına o kadar giydir sonra Sıla afitapla aran nasıl Umut de sonra gel bana düne kadar Sokak sanatına şöyle diyodun şimdi sığınıyosun de. Önce kendine bak.
 
Şu konuya güldüğüm kadar hiç bir konuya gülmedim uzun zamandır.:F

O değilde Durum Leyla nasıl güzel bir durumdur. Şarkının sözü bile efsane. Şarkıya bayılıyorum. Umarım final görür.:(
 
Ee evet vadikızına sen laf atarak kışkırtıyorsun ama her seferinde takılmayı seviyorum diyorsun bu bana göre fazla eğreti bir durum :) Sokak sanatı ile karşılıklı atışıyoruz evet ama bunun konuyla zaten bağlantısı yok biz hep öyleydik Zaten onunla. Ben sonsuza kadar konuşma ya da kin tut demedim sadece şu an Vadikızı konusu ile sokak sanatını nasıl ortaya attın onu söylemek için arkasına sığınmak lafını kullandım. Ben ne zaman sormuşum Sıla Afitap ile aran nasıl diye? Göster bakalım bu mesajı Sonra gel konuş :F
Kışkırtmak mı? Ben vadikızı ile hiç bir zaman ciddi bir tartışma içine girmedim. Bu zamana kadar hep takılmışımdır beni tanıdı zaten bu sebeple ciddi çıkışlar sergilemiyor çünkü biliyor benim hangi amaçla yazdığımı. Sana eğreti geliyormuş? Vadikızı 'na takılırken sana sormucam heralde nasıl yorumlar yapacağıma dair? Senin sokak sanati ile atışmalarının bu konuyla nasıl bağlantısı olmuyor? Sen benim yorumumu niye sildin? Tartışma çıkarmaya yönelikmiş(?) Hiçde alakası yok aslında.. Bağlantısı şu ki; her konuda sizin birbirinize giydirmeleriniz mevcut. E onlar tartışmaya yönelik değiller mi? Siz hep öyleymşisiniz zaten, e kardeşim bizde vadikızı ile böyle yorumlaşıyoruz? Vadikızı eğer bana derse bir daha bana takılma diye ben kendi yorumumu kendim silerim zaten o yetkim var di mi? Senin burda yaptığın terbiyesizlik kusura bakma.. ya da kusura bak bunu söylerken cekincek değilim. Dün etkinlik kısmında o yorumunu gördüm muhtemelen bu konu içinde o mesaj ama eğer yoksada silmişsindir yapmıcan şey değil.
 
Afitap dedim vatana millete hayırlı olsun :A
 
İki şarkıyı da son kez dinledim kararım;

Ayşegül Aldinç - Durum Leyla (feat. Gökhan Türkmen)
Muhteşemsin kardeşim :bhr: :love1:

@MayısKralı sen de örnek almalısın kanaldaşını. ss

@Ahmad kanka Durum Leyla çok sevdiğim şarkı demiştin, desteğini bekliyorum :Z

@Ahmad

@Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz Sıla'ya karşı Durum Leyla şarkısını desteklemeye var mısınız :A
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...