tabiki bizimki lafta değil gerçek aşk şimdi hogathanın yokluğunda evdeki kuma sayısı dörde düştüNasıl da sevdiceğini düşünür. Gözlerim yaşardı.
Normal hayatta bu kadar manyak değilim diyorsun yani.![]()
tabiki bizimki lafta değil gerçek aşk şimdi hogathanın yokluğunda evdeki kuma sayısı dörde düştüNasıl da sevdiceğini düşünür. Gözlerim yaşardı.
Normal hayatta bu kadar manyak değilim diyorsun yani.![]()
bu ne ciddiyet yaw ?Döndüğünde kendisine sorarız artık, eminim etkinliğini yarıda bırakmadığım için mutlu olacak ve teşekkür edecektir.
Yok o sadece senin ütopik isteğin olur anca.![]()
Güzel gidiyorsun bu gidişle bacım @Çiğdem-'i sana vereceğim ama önce gelmesi lazım.tabiki bizimki lafta değil gerçek aşk şimdi hogathanın yokluğunda evdeki kuma sayısı dörde düştüolacak iş değil dişimin kovuğuna yetmez
![]()
Açıklamaların için teşekkür ederim.Aynen öyle diyorum çabuk sinirlenen biri de değilim ama burada sinirleniyorum ilginç geliyor bazen bana bu durum ama öyle tanısan gerçekten öyle dersinHee normal zamanda da bazen muhalefet anlarım Yok değil ama burada olduğu kadar da değil
![]()
Çiğdem'in yokluğu ruh halimi ve enerjimi olumsuz yönde etkiledi sanırımbu ne ciddiyet yaw ?![]()
öff vadikızı hiç çekilmiyorsunÇiğdemi etiketledim dimi Selim niye Kaana kız diyeyeyim ben Çiğdemi destekleyen bir yorum yazıyorum senin sorduğuna bakkızın yokluğunda ne güzel konusu devam ediyor işte emek verip başlattı yarışmayı Çiğdem
öff vadikızı hiç çekilmiyorsunbir daha senden mesaj alıntılayan dop olsun
) yaw nerden alıntılamak aklımıza geldi ne halin varsa gör tamam ben yanlış anladım sen doğru şeyler söyledin
![]()
Ben sürekli Diriliş izliyorum zaten biliyorsunOyunu kullanmaya geldim hyrlısı olsun![]()
Gelene kadar yaşatmaya devam edeceğim.Geldiğinde aynen böyle diyecektir cadımız.
Sen onu böyle yaşatmaya çalıştıkça daha bir kötü oluyorum, duygulandım. ss
Oha yuhhh 😱Sana şarkı yazarım![]()
Kanka ben diyeceğimi dedim, bizim samimiyetimiz başka biliyorsun forumda en çok yorumlaştığın, bir şeyler paylaştığın kişi de benim, doğru tercihi yapacağından şüphem yok yani@Bully ne diyorsun![]()
Çok başarılısın gerçekten, aslı gibi yapıp beni hüzünlendirdin.Gelene kadar yaşatmaya devam edeceğim.Yazdıktan sonra okuyunca sanki Çiğdem yeni mesaj yazmış da okuyormuş gibi oluyorum.
![]()
Tamam laf atacaksan at da yalan yanlış karalama. Evet aramızda bir soğukluk var son zamanlarda ama ben en azından iğneleyici laflar kullanmıyorum sana karşı.O herkesle samimi senin bir farkın Yok o kişilerden Efecim ama dediğim gibi karar senin Sıla benim için önemli anketten öte![]()
Kullandım oyumu Sıla'yaSağ ol Mustafa Hızır gibi yetiştin
@Since2011 SılaFinale diyoruz. Senin de sıkı bir Sıla hayranı olduğunu biliyoruz Ve desteğini bekliyoruz![]()