Önce sen Durum Leyla'ya oyunu ver de sonrasına bakarız@Bully Deniz baştan sıkı çalışmaya başladı, sen böyle salarsan Afitap geçer turu ona göre![]()
Önce sen Durum Leyla'ya oyunu ver de sonrasına bakarız![]()
Sen de Afitap diyecek misinona göre övgüler yağdıracağım
![]()
Türbüşoncular Sıla'ya da bayılıyor maalesef ama sınırları zorlayacaz artık bir şekildeBen vericem zaten beni boşver sen msdeki türbüşoncuları toplamaya bak
Yoo![]()
Afitap, Simge'nin şarkısını finalde yenebilir o yüzden kafam karıştı.@Harunnn60 geçen yaz en çok dinlediğin Afitapa destek![]()
İşte bu yüzden Durum Leyla demen gerek kankaAfitap, Simge'nin şarkısını finalde yenebilir o yüzden kafam karıştı.![]()
![]()
@denizz19 meşhur tribini yapmasa diyeceğim de.ssİşte bu yüzden Durum Leyla demen gerek kanka![]()
Tamamdır bunu bir söz olarak aldım o zaman@denizz19 meşhur tribini yapmasa diyeceğim de.ssOylama kritik giderse o zaman müdahale ederim şimdilik fark var.
![]()
sen kendinde misin 2 şarkıya bakıp değerlendiri p yazdım en iyisi o , ne alaka FOX'umda olduğu için @vadikızı bnm adaletimi bilir sakın birdaha sorgulama yazmam tamam o zmn kır beni !! pes !! bana yaptıklarını unutmadım zaten. zamanında gülmelerini. neyse.@DiziTutkunu bir daha sakın bana bir şey yazma.
Sen ne fenasın ya. 😱Eğer en çok dinlediğin şarkıya oy vermezsen finale Sıla çıkamasa bile simge finale çıktığı takdirde karşı oyuncuya oy toplarım .ss
ayrıca demekki sen çıkarcı falanmışsın sana rica ediorum konumu taşı rmısın diye cünkü o an diğer yapanlar çevrimiçi olmuyor bu çok mu geliyor sana ? o zmn ndn süper mod. sün? çok ayıp bu yaptığın pes.@yatutarsa Sılamı desteklersin sanırım![]()
Gelme oyuna kanka, içinden Durum Leyla demek geçtiğini biliyorumSen ne fenasın ya. 😱![]()
Hadi kullan .ss
Bir şey olduğu yok Ya boşver![]()