@Harunnn60 Sıla dersen FTWD'ye baştan başlar sana eşlik eder, Stranger Things'i izlerim.
@Harunnn60 Yiğit'in daha çok yolu var, biriktirdiği de bir sürü şey vardır ben hemen başlarım işim gücüm yok
@Harunnn60 Sıla dersen FTWD'ye baştan başlar sana eşlik eder, Stranger Things'i izlerim.
Hangi dizi dersen izlerim.Baya iddialı bir teklif.
Stranger'i izledin sen zaten.Başka dizi bul.
Yooo kim demiş?@Harunnn60 Yiğit'in daha çok yolu var, biriktirdiği de bir sürü şey vardır ben hemen başlarım işim gücüm yok
Baya iddialı bir teklif.
Stranger'i izledin sen zaten.Başka dizi bul.
Deniz buraları bana emanet etti, @Harunnn60 ya Sıla'ya oy ver ya da oy falan kullanma.Demi yani daha ne olsun artık hadi ver artık oyunu bitir şu işi Deniz gelmeden
Sıla'ya oy ver, ya da oy kullanma.aaa geldik şimdi buraya ortalık karışmış şuan yarıya kalanları bile ilk defa görüyorum
öncelikle yokluğumda konuyu açıp ilgilenen @Bully a çok tşşkakşama ms sonuclarından sonra finalide açar bu yıl ilk kez düzenlediğim etkinliği hayırlsııyla bitiririm
en favori şarkıda @sokak sanati ve @destere yarı finalde kapışıyordu şarkıcılar yarışmayı bıraktı o iki koca kafa yarışıyordubuda kaan ve deniz kapışmasına dönmüş
@mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt
aaa geldik şimdi buraya ortalık karışmış şuan yarıya kalanları bile ilk defa görüyorum
öncelikle yokluğumda konuyu açıp ilgilenen @Bully a çok tşşkakşama ms sonuclarından sonra finalide açar bu yıl ilk kez düzenlediğim etkinliği hayırlsııyla bitiririm
en favori şarkıda @sokak sanati ve @destere yarı finalde kapışıyordu şarkıcılar yarışmayı bıraktı o iki koca kafa yarışıyordubuda kaan ve deniz kapışmasına dönmüş
Oyun Durum Leylaya yoksa ortalığı yıkarızaaa geldik şimdi buraya ortalık karışmış şuan yarıya kalanları bile ilk defa görüyorum
Oyun Durum Leylaya sanırım.
demek finali ben belirleyecem güzel ayoll zaten etkinlik sahibine bu yakısırSıla'ya oy ver, ya da oy kullanma.Karar senin, yoksa kan çıkar.
Sen kaybedersin, diyeyim sana.demek finali ben belirleyecem güzel ayoll zaten etkinlik sahibine bu yakısır
aaa geldik şimdi buraya ortalık karışmış şuan yarıya kalanları bile ilk defa görüyorum
en favori yabancı şarkıda @sokak sanati ve @destere yarı finalde kapışıyordu şarkıcılar yarışmayı bıraktı o iki koca kafa yarışıyordubuda kaan ve deniz kapışmasına dönmüş
Sıla'ya oy ver, ya da oy kullanma.Karar senin, yoksa kan çıkar.
Oyun Durum Leylaya sanırım.
Oyun Durum Leylaya yoksa ortalığı yıkarız
Oda kafasını dağıtmak istiyor napalım boş mu duralımBir durun kız nefes alsın, hepiniz üşüştünüz başına akbaba gibi
Bir durun kız nefes alsın, hepiniz üşüştünüz başına akbaba gibi
Oda kafasını dağıtmak istiyor napalım boş mu duralım
Sen kaybedersin, diyeyim sana.
@MasacRE- den centilmenlik dersi alın biraz oda ms yağcılığı yapmıyorsa tabi sonuclar var malumOyun Durum Leylaya sanırım.
tabiki bizimki lafta değil gerçek aşk şimdi hogathanın yokluğunda evdeki kuma sayısı dörde düştüolacak iş değil dişimin kovuğuna yetmez
Çok başarılısın gerçekten, aslı gibi yapıp beni hüzünlendirdin.
Artık Çiğdem'in yokluğunda seninle teselli bulacaz bir de napalım, bekliyoruz yorumlarının devamını
hhaha destere kısmı halfıyen doğru vlla 😱
Yalnız hep sen kırılıyorsun Deniz.@Harunnn60 beni kirma lütfen zamanında kirmistin şimdi kirma
Sen beni kırdın diye kirmisimdirYalnız hep sen kırılıyorsun Deniz.Sen beni daha çok kırmıştın zamana yayarsak.
Git gide annene benziyorsun AFİTAP...Yalnız hep sen kırılıyorsun Deniz.Sen beni daha çok kırmıştın zamana yayarsak.
Şöyle düşünüyorum Sıla finale çıkarsa sen o gazla şampiyonda yaparsın o yüzden Simge elenebilir.Sen beni kırdın diye kirmisimdirya hadi be ben kimseye bu kadar yalvarmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?