@Harunnn60 Sıla dersen FTWD'ye baştan başlar sana eşlik eder, Stranger Things'i izlerim.![]()
@Harunnn60 Yiğit'in daha çok yolu var, biriktirdiği de bir sürü şey vardır ben hemen başlarım işim gücüm yok
@Harunnn60 Sıla dersen FTWD'ye baştan başlar sana eşlik eder, Stranger Things'i izlerim.![]()
Hangi dizi dersen izlerim.Baya iddialı bir teklif.
Stranger'i izledin sen zaten.Başka dizi bul.
![]()
Yooo kim demiş?@Harunnn60 Yiğit'in daha çok yolu var, biriktirdiği de bir sürü şey vardır ben hemen başlarım işim gücüm yok![]()
Baya iddialı bir teklif.
Stranger'i izledin sen zaten.Başka dizi bul.
![]()
Deniz buraları bana emanet etti, @Harunnn60 ya Sıla'ya oy ver ya da oy falan kullanma.Demi yani daha ne olsun artık hadi ver artık oyunu bitir şu işi Deniz gelmeden![]()
Sıla'ya oy ver, ya da oy kullanma.aaa geldik şimdi buraya ortalık karışmış şuan yarıya kalanları bile ilk defa görüyorum
öncelikle yokluğumda konuyu açıp ilgilenen @Bully a çok tşşkakşama ms sonuclarından sonra finalide açar bu yıl ilk kez düzenlediğim etkinliği hayırlsııyla bitiririm
en favori şarkıda @sokak sanati ve @destere yarı finalde kapışıyordu şarkıcılar yarışmayı bıraktı o iki koca kafa yarışıyordubuda kaan ve deniz kapışmasına dönmüş
![]()
![]()
@mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt
aaa geldik şimdi buraya ortalık karışmış şuan yarıya kalanları bile ilk defa görüyorum
öncelikle yokluğumda konuyu açıp ilgilenen @Bully a çok tşşkakşama ms sonuclarından sonra finalide açar bu yıl ilk kez düzenlediğim etkinliği hayırlsııyla bitiririm
en favori şarkıda @sokak sanati ve @destere yarı finalde kapışıyordu şarkıcılar yarışmayı bıraktı o iki koca kafa yarışıyordubuda kaan ve deniz kapışmasına dönmüş
![]()
![]()
Oyun Durum Leylaya yoksa ortalığı yıkarızaaa geldik şimdi buraya ortalık karışmış şuan yarıya kalanları bile ilk defa görüyorum
![]()
![]()
Oyun Durum Leylaya sanırım.![]()
demek finali ben belirleyecem güzel ayoll zaten etkinlik sahibine bu yakısırSıla'ya oy ver, ya da oy kullanma.Karar senin, yoksa kan çıkar.
![]()
Sen kaybedersin, diyeyim sana.demek finali ben belirleyecem güzel ayoll zaten etkinlik sahibine bu yakısır![]()
aaa geldik şimdi buraya ortalık karışmış şuan yarıya kalanları bile ilk defa görüyorum
en favori yabancı şarkıda @sokak sanati ve @destere yarı finalde kapışıyordu şarkıcılar yarışmayı bıraktı o iki koca kafa yarışıyordubuda kaan ve deniz kapışmasına dönmüş
![]()
![]()
Sıla'ya oy ver, ya da oy kullanma.Karar senin, yoksa kan çıkar.
![]()
Oyun Durum Leylaya sanırım.![]()
Oyun Durum Leylaya yoksa ortalığı yıkarız![]()
Oda kafasını dağıtmak istiyor napalım boş mu duralımBir durun kız nefes alsın, hepiniz üşüştünüz başına akbaba gibi![]()
Bir durun kız nefes alsın, hepiniz üşüştünüz başına akbaba gibi![]()
Oda kafasını dağıtmak istiyor napalım boş mu duralım![]()
Sen kaybedersin, diyeyim sana.![]()
@MasacRE- den centilmenlik dersi alın biraz oda ms yağcılığı yapmıyorsa tabi sonuclar var malumOyun Durum Leylaya sanırım.![]()
tabiki bizimki lafta değil gerçek aşk şimdi hogathanın yokluğunda evdeki kuma sayısı dörde düştüolacak iş değil dişimin kovuğuna yetmez
![]()
Çok başarılısın gerçekten, aslı gibi yapıp beni hüzünlendirdin.
Artık Çiğdem'in yokluğunda seninle teselli bulacaz bir de napalım, bekliyoruz yorumlarının devamını![]()
hhaha destere kısmı halfıyen doğru vlla 😱
Yalnız hep sen kırılıyorsun Deniz.@Harunnn60 beni kirma lütfen zamanında kirmistin şimdi kirma![]()
Sen beni kırdın diye kirmisimdirYalnız hep sen kırılıyorsun Deniz.Sen beni daha çok kırmıştın zamana yayarsak.
![]()
Git gide annene benziyorsun AFİTAP...Yalnız hep sen kırılıyorsun Deniz.Sen beni daha çok kırmıştın zamana yayarsak.
![]()
Şöyle düşünüyorum Sıla finale çıkarsa sen o gazla şampiyonda yaparsın o yüzden Simge elenebilir.Sen beni kırdın diye kirmisimdirya hadi be ben kimseye bu kadar yalvarmam
![]()