2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü ekibin ismi yoktu pek. Şarkının kalitesi, daha iyi olup olmaması önemli değil. Önemli olan isim. Ben şucuyum o yüzden şuna verdim oyları sayesinde Durum Leyla kazanamadı.

Sen benden de doluymuşsun. Cheers o zaman.
Keşke 1 kişi bulsaydık yaa valla finale kalite gelirdi.

yalnız belkide en snir olduğum kadın şarkıcıdır bu mişmişten dolayı az beddua etmemiştim 1 yıl boyunca
ama yankı şarkısına destek oluyorum adillik başka birley tabi

@EFE UYSAL @Bully @mrt-06
Simge bir daha Yankı'nın üstüne çıkamayacak bu yüzden bu sene kazandı kazandı sonra rüyasında görür

Simge bir daha Yankı'nın üstüne çıkamayacak bu yüzden bu sene kazandı kazandı sonra rüyasında görür
Prens prenses slowuda güzeldi bu yaz tarkan falan daha güzel şarkılar çkıcak ama sezen aksu şimdiden şampiyon gibi görünüyor @mrt-06
etkinlik baslamadan yankıyı demiştik mesala aslında bosuna yoruluyoruz direk kupayı vermek lazım etkinlik yapmadan Şarkıcılara

Sıla Yan Benimle gümbür gümbür geliyor

Nasıl bir his peki söylesene tecrübeliysen

Geçen tur sana söz verdim, sonuna kadar Simge olacak diye. O yüzden afra tafra istemem ama Erkin'e düşük verme.
Canım ben iki şeyi birbirine karıştırmam aramızdaki durum farklı yarışmalar farklı
Ben gayet mutluyum hiçbir şey keyfimi bozamaz amacıma ulaştım tüm kötü komplolara rağmen kazandık finali

Oy kullanmam muhtemelen.
Yada En iyi dizi karakterinde Emir'e kim daha çok destek olursa ona veririm.
Senin ipinle kuyuya inmem ben

Ben de senin gibi düşündüğüme göre problem yok o zaman, burada kavgaya.

Şimdi Simge'ti destekleyen Kitle en favori karakterde Emir deriz diye bir vaadte bulunursa Simge derim.
Senin kitleyi bilmiyorum ama sanki Simgenin kitle daha yatkın forumda ki etkinliklere onlar ile anlaşma yapacağım sanırım.
@Billy Kane @Tolstoyevski @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL

Ben gereken mecraya gereken dersi verdim cin oldular adam çarpmaya kalktılar
Ben eski cinim öyle şeyler sökmez bana
Keyifle izliyorum şu an final sonuçlarını

Sonlara doğru kafa kafaya ya da 1-2 oy Simge önde gittiğinde görürüz o keyifle izlemeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...