Sıla kazandı yeter biraz da Simge kazansın.Çalışın çalışın hakkınızdır
Sıla kazandı yeter biraz da Simge kazansın.Çalışın çalışın hakkınızdır
Kazansın bakalımSıla kazandı yeter biraz da Simge kazansın.
Simge - Yankı
diyoruz arkadaşlar. 2016'nın en farklı şarkısı sonuçta. Nostaljik bir havası da var.
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @EFE UYSAL @sürgünüm @MasacRE-
@Billy Kane @sokak sanati @Yakamoz-Asi @tolgab @Bully
"Sılanın Simge karşısında kazanamayacağını anlayınca ben"Biz finale çıkarak büyük bir gürûhun ağzını bantladık bundan Sonra kim takar finali
Aynen trolcüm"Sılanın Simge karşısında kazanamayacağını anlayınca ben"
Bak kanka güveniyorum. Haber veririm.Oy farkı olursa oy vermiyeceğim. Son gün ihtiyaç kalırsa haber ver yoksa 2 şarkı da kötü.
Son dakika bir şey yapma. Huzurlu geçsin konu işte. Durum Leyla'yı yendin sonuçta.Kazansın bakalım
Düz tıklayınca görülmüyor ama görünür yapıp bakabiliyoruz herhalde.Codminler göremiyor mu yani, yok daha neler @Bully
Bize her şeye gücü yeten süper kahramanlar izlenimi vermeye çalışıyorlardı, meğer göklerden gelen bir sınır varmış.
Son dakika işleri senden sorulur Ki bugün gördükBak kanka güveniyorum. Haber veririm.
Son dakika bir şey yapma. Huzurlu geçsin konu işte. Durum Leyla'yı yendin sonuçta.
yalnız belkide en snir olduğum kadın şarkıcıdır bu mişmişten dolayı az beddua etmemiştim 1 yıl boyunca ama yankı şarkısına destek oluyorum adillik başka birley tabiSimge - Yankı
diyoruz arkadaşlar. 2016'nın en farklı şarkısı sonuçta. Nostaljik bir havası da var.
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @EFE UYSAL @sürgünüm @MasacRE-
@Billy Kane @sokak sanati @Yakamoz-Asi @tolgab @Bully
Evet adillikten kopma üzeresinyalnız belkide en snir olduğum kadın şarkıcıdır bu mişmişten dolayı az beddua etmemiştim 1 yıl boyunca ama yankı şarkısına destek oluyorum adillik başka birley tabi
@EFE UYSAL @Bully @mrt-06
Yankı senin beğeneceğin türden ama.yalnız belkide en snir olduğum kadın şarkıcıdır bu mişmişten dolayı az beddua etmemiştim 1 yıl boyunca ama yankı şarkısına destek oluyorum adillik başka birley tabi
@EFE UYSAL @Bully @mrt-06
Ne oldu bulamadın mı Durum Leyla'yı üste çıkaracak birini son dakikadaDurum Leyla'da ki en ufak nameye değişmem bu iki şarkıyı. Elem kusasım var biri yardım etsin. Nasıl elenir o şarkı yaa.
Durum Leyla'da ki en ufak nameye değişmem bu iki şarkıyı. Elem kusasım var biri yardım etsin. Nasıl elenir o şarkı yaa.
Evet adillikten kopma üzeresin
slowları güzel söylüyor kamera da berbat mesala ama prens prenseside sevmiştim hareketli söylemesin bu kadınYankı senin beğeneceğin türden ama.
Hadise'nin de bi slow şarkısını beğenmiştin.
Afitapı sizin grup desteklese Afitapı daha çok seveceğini sen de ben de biliyoruz yeme bizi şimdislowları güzel söylüyor kamera da berbat mesala ama prens prenseside sevmiştim hareketli söylemesin bu kadın
Yapma.4. turdan beri oy kullanıyorum. Şimdi baktım önceki oylarıma Afitap'a en son 4. turda oy vermişim. Yankı'ya o tur bile oy atmamışım. Rezillik resmen ya şimdi ben bu finale niye oy kullanayım
Sen destek ver bakayım öyle köşene çekilmek yok.slowları güzel söylüyor kamera da berbat mesala ama prens prenseside sevmiştim hareketli söylemesin bu kadın