2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simge - Yankı

CpUX6NmWAAAtJ_8.jpg

diyoruz arkadaşlar. 2016'nın en farklı şarkısı sonuçta. Nostaljik bir havası da var. :bhr::bhr::bhr:

@destere @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @EFE UYSAL @sürgünüm @MasacRE-
@Billy Kane @sokak sanati @Yakamoz-Asi @tolgab @Bully :A

Oy farkı olursa oy vermiyeceğim. Son gün ihtiyaç kalırsa haber ver yoksa 2 şarkı da kötü.:D

Durum Leyla'da ki en ufak nameye değişmem bu iki şarkıyı. Elem kusasım var biri yardım etsin.:A Nasıl elenir o şarkı yaa.:(

4. turdan beri oy kullanıyorum. Şimdi baktım önceki oylarıma Afitap'a en son 4. turda oy vermişim. Yankı'ya o tur bile oy atmamışım. Rezillik resmen ya şimdi ben bu finale niye oy kullanayım :A

Durum Leyla'da ki en ufak nameye değişmem bu iki şarkıyı. Elem kusasım var biri yardım etsin.:A Nasıl elenir o şarkı yaa.:(

Çünkü ekibin ismi yoktu pek. Şarkının kalitesi, daha iyi olup olmaması önemli değil. Önemli olan isim. Ben şucuyum o yüzden şuna verdim oyları sayesinde Durum Leyla kazanamadı. :)

4. turdan beri oy kullanıyorum. Şimdi baktım önceki oylarıma Afitap'a en son 4. turda oy vermişim. Yankı'ya o tur bile oy atmamışım. Rezillik resmen ya şimdi ben bu finale niye oy kullanayım :A
Yapma. :(

slowları güzel söylüyor kamera da berbat mesala ama prens prenseside sevmiştim hareketli söylemesin bu kadın :A :A :A
Sen destek ver bakayım öyle köşene çekilmek yok. :A

@Bully desteklerini bekliyoruz. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...