En doğru kararı vereceksindir4. turdan beri oy kullanıyorum. Şimdi baktım önceki oylarıma Afitap'a en son 4. turda oy vermişim. Yankı'ya o tur bile oy atmamışım. Rezillik resmen ya şimdi ben bu finale niye oy kullanayım![]()
En doğru kararı vereceksindir4. turdan beri oy kullanıyorum. Şimdi baktım önceki oylarıma Afitap'a en son 4. turda oy vermişim. Yankı'ya o tur bile oy atmamışım. Rezillik resmen ya şimdi ben bu finale niye oy kullanayım![]()
Senin hatrına yapacaz bir şeyler merak etme
Çünkü ekibin ismi yoktu pek. Şarkının kalitesi, daha iyi olup olmaması önemli değil. Önemli olan isim. Ben şucuyum o yüzden şuna verdim oyları sayesinde Durum Leyla kazanamadı.![]()
Sayılmaz. Çaylakken kullandın.![]()
Simge bir daha Yankı'nın üstüne çıkamayacak bu yüzden bu sene kazandı kazandı sonra rüyasında görüryalnız belkide en snir olduğum kadın şarkıcıdır bu mişmişten dolayı az beddua etmemiştim 1 yıl boyuncaama yankı şarkısına destek oluyorum adillik başka birley tabi
@EFE UYSAL @Bully @mrt-06
Ne oldu bulamadın mı Durum Leyla'yı üste çıkaracak birini son dakikada![]()
sen forumu bırakan üyeleri getirdin 😱@Harunnn60 yalvarmak nasıl bir şeymiş sürün şimdi![]()
Sağlık olsun 2 iğrençten Simgeye oy verirsin artıkValla son 15 dakika 4 bir yana haber saldım ama kimseye ulaşamadım.Ne 2 iğrenç şarkıdır bu. Neyse Sense8 izlicem. Yine +18 sahneler var. İlgimi cezbetti.
![]()
Benim gücüm bu İşte size büyük göz dağısen forumu bırakan üyeleri getirdin 😱Biz daha işin başındayız.
![]()
Prens prenses slowuda güzeldi bu yaz tarkan falan daha güzel şarkılar çkıcak ama sezen aksu şimdiden şampiyon gibi görünüyor @mrt-06Simge bir daha Yankı'nın üstüne çıkamayacak bu yüzden bu sene kazandı kazandı sonra rüyasında görür![]()
@Tolstoyevski kibirinde boğul![]()
Sıla Yan Benimle gümbür gümbür geliyorPrens prenses slowuda güzeldi bu yaz tarkan falan daha güzel şarkılar çkıcak ama sezen aksu şimdiden şampiyon gibi görünüyor @mrt-06etkinlik baslamadan yankıyı demiştik mesala aslında bosuna yoruluyoruz direk kupayı vermek lazım etkinlik yapmadan Şarkıcılara
![]()
![]()
![]()
@Tolstoyevski kibirinde boğul
Sağlık olsun 2 iğrençten Simgeye oy verirsin artık
Benim gücüm bu İşte size büyük göz dağı![]()
Canım ben iki şeyi birbirine karıştırmam aramızdaki durum farklı yarışmalar farklıNasıl bir his peki söylesene tecrübeliysen
Geçen tur sana söz verdim, sonuna kadar Simge olacak diye. O yüzden afra tafra istemem ama Erkin'e düşük verme.![]()
Senin ipinle kuyuya inmem benOy kullanmam muhtemelen.Yada En iyi dizi karakterinde Emir'e kim daha çok destek olursa ona veririm.
![]()
Canım ben iki şeyi birbirine karıştırmam aramızdaki durum farklı yarışmalar farklıBen gayet mutluyum hiçbir şey keyfimi bozamaz amacıma ulaştım tüm kötü komplolara rağmen kazandık finali
Senin ipinle kuyuya inmem ben![]()
Ben gereken mecraya gereken dersi verdim cin oldular adam çarpmaya kalktılarBen de senin gibi düşündüğüme göre problem yok o zaman, burada kavgaya.![]()
Canım ben iki şeyi birbirine karıştırmam aramızdaki durum farklı yarışmalar farklıBen gayet mutluyum hiçbir şey keyfimi bozamaz amacıma ulaştım tüm kötü komplolara rağmen kazandık finali
Senin ipinle kuyuya inmem ben![]()
Ben gereken mecraya gereken dersi verdim cin oldular adam çarpmaya kalktılarBen eski cinim öyle şeyler sökmez bana
Keyifle izliyorum şu an final sonuçlarını
![]()
büyük ihtimalle sıla bu seferde sezen ile finalde karşılasıcak ihanetten geri kalan yan benimle olurSıla Yan Benimle gümbür gümbür geliyor![]()