2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4. turdan beri oy kullanıyorum. Şimdi baktım önceki oylarıma Afitap'a en son 4. turda oy vermişim. Yankı'ya o tur bile oy atmamışım. Rezillik resmen ya şimdi ben bu finale niye oy kullanayım :A
En doğru kararı vereceksindir :A

Çünkü ekibin ismi yoktu pek. Şarkının kalitesi, daha iyi olup olmaması önemli değil. Önemli olan isim. Ben şucuyum o yüzden şuna verdim oyları sayesinde Durum Leyla kazanamadı. :)

Sen benden de doluymuşsun. Cheers o zaman.:A Keşke 1 kişi bulsaydık yaa valla finale kalite gelirdi.:(

yalnız belkide en snir olduğum kadın şarkıcıdır bu mişmişten dolayı az beddua etmemiştim 1 yıl boyunca :A ama yankı şarkısına destek oluyorum adillik başka birley tabi :A

@EFE UYSAL @Bully @mrt-06
Simge bir daha Yankı'nın üstüne çıkamayacak bu yüzden bu sene kazandı kazandı sonra rüyasında görür :A

Simge bir daha Yankı'nın üstüne çıkamayacak bu yüzden bu sene kazandı kazandı sonra rüyasında görür :A
Prens prenses slowuda güzeldi bu yaz tarkan falan daha güzel şarkılar çkıcak ama sezen aksu şimdiden şampiyon gibi görünüyor @mrt-06 :A etkinlik baslamadan yankıyı demiştik mesala aslında bosuna yoruluyoruz direk kupayı vermek lazım etkinlik yapmadan Şarkıcılara
:A :A :A

Prens prenses slowuda güzeldi bu yaz tarkan falan daha güzel şarkılar çkıcak ama sezen aksu şimdiden şampiyon gibi görünüyor @mrt-06 :A etkinlik baslamadan yankıyı demiştik mesala aslında bosuna yoruluyoruz direk kupayı vermek lazım etkinlik yapmadan Şarkıcılara
:A :A :A
Sıla Yan Benimle gümbür gümbür geliyor :A

Nasıl bir his peki söylesene tecrübeliysen :A

Geçen tur sana söz verdim, sonuna kadar Simge olacak diye. O yüzden afra tafra istemem ama Erkin'e düşük verme. :A
Canım ben iki şeyi birbirine karıştırmam aramızdaki durum farklı yarışmalar farklı :D Ben gayet mutluyum hiçbir şey keyfimi bozamaz amacıma ulaştım tüm kötü komplolara rağmen kazandık finali :A

Oy kullanmam muhtemelen.:A Yada En iyi dizi karakterinde Emir'e kim daha çok destek olursa ona veririm.:A
Senin ipinle kuyuya inmem ben :A

Canım ben iki şeyi birbirine karıştırmam aramızdaki durum farklı yarışmalar farklı :D Ben gayet mutluyum hiçbir şey keyfimi bozamaz amacıma ulaştım tüm kötü komplolara rağmen kazandık finali :A

Ben de senin gibi düşündüğüme göre problem yok o zaman, burada kavgaya. :A

Şimdi Simge'ti destekleyen Kitle en favori karakterde Emir deriz diye bir vaadte bulunursa Simge derim.:A Senin kitleyi bilmiyorum ama sanki Simgenin kitle daha yatkın forumda ki etkinliklere onlar ile anlaşma yapacağım sanırım.:A @Billy Kane @Tolstoyevski @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL

Ben gereken mecraya gereken dersi verdim cin oldular adam çarpmaya kalktılar :A Ben eski cinim öyle şeyler sökmez bana :A Keyifle izliyorum şu an final sonuçlarını :A

Sonlara doğru kafa kafaya ya da 1-2 oy Simge önde gittiğinde görürüz o keyifle izlemeyi. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...