En doğru kararı vereceksindir4. turdan beri oy kullanıyorum. Şimdi baktım önceki oylarıma Afitap'a en son 4. turda oy vermişim. Yankı'ya o tur bile oy atmamışım. Rezillik resmen ya şimdi ben bu finale niye oy kullanayım
En doğru kararı vereceksindir4. turdan beri oy kullanıyorum. Şimdi baktım önceki oylarıma Afitap'a en son 4. turda oy vermişim. Yankı'ya o tur bile oy atmamışım. Rezillik resmen ya şimdi ben bu finale niye oy kullanayım
Senin hatrına yapacaz bir şeyler merak etme
Çünkü ekibin ismi yoktu pek. Şarkının kalitesi, daha iyi olup olmaması önemli değil. Önemli olan isim. Ben şucuyum o yüzden şuna verdim oyları sayesinde Durum Leyla kazanamadı.
Sayılmaz. Çaylakken kullandın.
Simge bir daha Yankı'nın üstüne çıkamayacak bu yüzden bu sene kazandı kazandı sonra rüyasında görüryalnız belkide en snir olduğum kadın şarkıcıdır bu mişmişten dolayı az beddua etmemiştim 1 yıl boyunca ama yankı şarkısına destek oluyorum adillik başka birley tabi
@EFE UYSAL @Bully @mrt-06
Ne oldu bulamadın mı Durum Leyla'yı üste çıkaracak birini son dakikada
sen forumu bırakan üyeleri getirdin 😱 Biz daha işin başındayız.@Harunnn60 yalvarmak nasıl bir şeymiş sürün şimdi
Sağlık olsun 2 iğrençten Simgeye oy verirsin artıkValla son 15 dakika 4 bir yana haber saldım ama kimseye ulaşamadım. Ne 2 iğrenç şarkıdır bu. Neyse Sense8 izlicem. Yine +18 sahneler var. İlgimi cezbetti.
Benim gücüm bu İşte size büyük göz dağısen forumu bırakan üyeleri getirdin 😱 Biz daha işin başındayız.
Prens prenses slowuda güzeldi bu yaz tarkan falan daha güzel şarkılar çkıcak ama sezen aksu şimdiden şampiyon gibi görünüyor @mrt-06 etkinlik baslamadan yankıyı demiştik mesala aslında bosuna yoruluyoruz direk kupayı vermek lazım etkinlik yapmadan ŞarkıcılaraSimge bir daha Yankı'nın üstüne çıkamayacak bu yüzden bu sene kazandı kazandı sonra rüyasında görür
@Tolstoyevski kibirinde boğul
Sıla Yan Benimle gümbür gümbür geliyorPrens prenses slowuda güzeldi bu yaz tarkan falan daha güzel şarkılar çkıcak ama sezen aksu şimdiden şampiyon gibi görünüyor @mrt-06 etkinlik baslamadan yankıyı demiştik mesala aslında bosuna yoruluyoruz direk kupayı vermek lazım etkinlik yapmadan Şarkıcılara
@Tolstoyevski kibirinde boğul
Sağlık olsun 2 iğrençten Simgeye oy verirsin artık
Benim gücüm bu İşte size büyük göz dağı
Canım ben iki şeyi birbirine karıştırmam aramızdaki durum farklı yarışmalar farklı Ben gayet mutluyum hiçbir şey keyfimi bozamaz amacıma ulaştım tüm kötü komplolara rağmen kazandık finaliNasıl bir his peki söylesene tecrübeliysen
Geçen tur sana söz verdim, sonuna kadar Simge olacak diye. O yüzden afra tafra istemem ama Erkin'e düşük verme.
Senin ipinle kuyuya inmem benOy kullanmam muhtemelen. Yada En iyi dizi karakterinde Emir'e kim daha çok destek olursa ona veririm.
Canım ben iki şeyi birbirine karıştırmam aramızdaki durum farklı yarışmalar farklı Ben gayet mutluyum hiçbir şey keyfimi bozamaz amacıma ulaştım tüm kötü komplolara rağmen kazandık finali
Senin ipinle kuyuya inmem ben
Ben gereken mecraya gereken dersi verdim cin oldular adam çarpmaya kalktılar Ben eski cinim öyle şeyler sökmez bana Keyifle izliyorum şu an final sonuçlarınıBen de senin gibi düşündüğüme göre problem yok o zaman, burada kavgaya.
Canım ben iki şeyi birbirine karıştırmam aramızdaki durum farklı yarışmalar farklı Ben gayet mutluyum hiçbir şey keyfimi bozamaz amacıma ulaştım tüm kötü komplolara rağmen kazandık finali
Senin ipinle kuyuya inmem ben
Ben gereken mecraya gereken dersi verdim cin oldular adam çarpmaya kalktılar Ben eski cinim öyle şeyler sökmez bana Keyifle izliyorum şu an final sonuçlarını
büyük ihtimalle sıla bu seferde sezen ile finalde karşılasıcak ihanetten geri kalan yan benimle olurSıla Yan Benimle gümbür gümbür geliyor