Yahu Furkan sılaya kullanmalıydı oyunu.oyumuzu çalmışsınız resmen olmadı buDeniz bitti bir de sen mi çıktın başımıza adminimizin kararına saygı duyalım lütfen.
O Yalın'a kullandı bile geçmiş olsun.
Onu @sokak sanati'na soracaksın oyu o istedi.Yahu Furkan sılaya kullanmalıydı oyunu.oyunuzu çalmıştınız resmen olmadı bu
Hediye'nin finale çıkması Sıla'nın diğer şarkılarına haksızlık. Yarın süper bir şarkı yapıp finale çıksa bir anlamı olmayacak çünkü ortalama şarkılarıyla da finale çıkabiliyor.Neyi protesto ediyon anlamadımYahu kimsenin yakasına yapışmadık ya oy ver diyeKimi layık gördülerse onları çıkardılarSıla'ya destek vermelisin bilemem ben
Sokak sanatı senin yerine oy istiyordu sesin çıkmadı turkuaz isteyince mi suç oldu helal @turkuazz arkandayım
Biliyorum takıldığınıÇıkabilirsin ben takılıyorum sadece.
Valla olsun sen oy kullan ben haksızlık olarak görmemHediye'nin finale çıkması Sıla'nın diğer şarkılarına haksızlık. Yarın süper bir şarkı yapıp finale çıksa bir anlamı olmayacak çünkü ortalama şarkılarıyla da finale çıkabiliyor.
Aynısı Yalın için de geçerli.
Siz yapıştınız demiyorum tepkim kitlesel seçim hatalarına.
Sağ ol kardeşim devam et
Harikasın Özgürüm dualarım kabul oldu keşke burda olsaydı da oy kullanırdı demiştim
Harikasın Özgürüm dualarım kabul oldu keşke burda olsaydı da oy kullanırdı demiştim
@destere Sıla desteğini bekliyor
Aynen başta şu @Harunnn60 olacak uyuz erkeğe oy attıbayağı bir oy toplamışsınız uçanı kaçanı kaçırmamışsınızartık aklıma kimsede gelmiyoryalnız beni kırmayacak bir çok arkadaş burda sıla ya ihanet etmiş hep bunlar @sokak sanati nın yokluğumdan faydalanma girişimleri
Aynen başta şu @Harunnn60 olacak uyuz erkeğe oy attı
Doğu sılaya verdilady gaga @Harunnn60 u çok bozdu artık eskisi gibi değil sağı solu belli değil vatandaşın
@Doğu da da parlak aşkı başlamışmillet çok değişti görmeyeli
Günahımı alıyorsun mübarek adamlady gaga @Harunnn60 u çok bozdu artık eskisi gibi değil sağı solu belli değil vatandaşın
@Doğu da da parlak aşkı başlamışmillet çok değişti görmeyeli
boşver ben fırsat bu fırsat doğuyu kalaylayayımda ne yaptığı pek önemli değilDoğu sılaya verdi
neyse bir dahaki sefere övgüler dizeriz ödeşirizGünahımı alıyorsun mübarek adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?