dosimosi. Sonra mosi’yi sildim.bundan önce hangi kullanıcı ismi kullandınız ?
Benimkisi uydurma bir kelimeydi. Forumda kalıcılı olmaya gelmemiştim. Bir mesaj yazıp gidecektim. Ondan o an öyle bu kelimeyi uydurdum
dosimosi. Sonra mosi’yi sildim.bundan önce hangi kullanıcı ismi kullandınız ?
buradan önce ki kullanıcı adınız varmıydı başka forum da bulundunuz mu?dosimosi. Sonra mosi’yi sildim.
Benimkisi uydurma bir kelimeydi. Forumda kalıcılı olmaya gelmemiştim. Bir mesaj yazıp gidecektim. Ondan o an öyle bu kelimeydi uydurdum
Hayır. Bu üye olduğum tek forum. Burayıda Reyting sonuçlarını takip etmek için keşfetmiştim.buradan önce ki kullanıcı adınız varmıydı başka forum da bulundunuz mu?
şaşırdım açıkcası şimdi doğru olanı yanlış göstermek benlik olmadığından HoLY gerçek adımı temsil ediyordu gerçekten doğru tespit ettiniz pırovoHayır. Bu üye olduğum tek forum. Burayıda Reyting sonuçlarını takip etmek için keşfetmiştim.
şaşırdım açıkcası şimdi doğru olanı yanlış göstermek benlik olmadığından HoLY gerçek adımı temsil ediyordu gerçekten doğru tespit ettiniz pırovo
@Dosi karar vermekte çok zorlanıyorum çok düşünmem lazım bir kaç yıl
yalnız bir yarışta iki erkek bir bayan varsa erkeklere oy verdiğimi tarih yazmamıştır yinede düşüneyim bir
Sana şunu diyeyim, benim 6. his çok fazla kuvvetli. Benim zamanında bazı olayları öngörmüşlüğüm bile var. Özellikle çoçukken çok daha fazla tecrübelerim var. Eğer bir mevzuda diretiyorsam muhakkak haklı olduğumdan çok emin olduğum için ve sonra haklı olduğumda ortaya çıkıyor er yada geç.şaşırdım açıkcası şimdi doğru olanı yanlış göstermek benlik olmadığından HoLY gerçek adımı temsil ediyordu gerçekten doğru tespit ettiniz pırovo
yaa bende acaba supernatural türkiyeden mi dedim çünkü ilk forumdu benim ve sadece can kardeşlerime gerçek adımı söylemiştimSüpermodumuz ajan gibidir, herkesi ve her seyi bulur 😎 @Dosi
Bu benim adıma olumlu bir şey sanki düşüncesi bile yeterli (değil tabiki. Bir an önce karar ver )@Dosi karar vermekte çok zorlanıyorum çok düşünmem lazım bir kaç yıl
yalnız bir yarışta iki erkek bir bayan varsa erkeklere oy verdiğimi tarih yazmamıştır yinede düşüneyim bir
evet yarışma proğramlarında olur ya sonuç bellidir kime oy vereceği ortadadır veeee bakalııım oyu kime gitmişş heyecanla bekliyoruzzzz diye sunucu vatandaş gevelemeye devam ederSen iyi bir düsün sabaha kadar
ama işte yinede son kararı vermekte bayağı zorlanıyorum bazen diyorum hani kendimle çelişmemek için senin yerine acaba başka bir kızımı yarışmaya alsak hem bende rahatçana oy veririm daha iyi olmazmı göz göre göre sevmediğim bir isveçliye oy vermekde beni bayağı zorluyorBu benim adıma olumlu bir şey sanki düşüncesi bile yeterli (değil tabiki. Bir an önce karar ver )
O zaman oy verme ne diyelim. Göz göre göre sevmediğin bir isme oy vermene gönlüm razı olmazevet yarışma proğramlarında olur ya sonuç bellidir kime oy vereceği ortadadır veeee bakalııım oyu kime gitmişş heyecanla bekliyoruzzzz diye sunucu vatandaş gevelemeye devam eder
bir an o sahneyi hatırladım
------
ama işte yinede son kararı vermekte bayağı zorlanıyorum bazen diyorum hani kendimle çelişmemek için senin yerine acaba başka bir kızımı yarışmaya alsak hem bende rahatçana oy veririm daha iyi olmazmı göz göre göre sevmediğim bir isveçliye oy vermekde beni bayağı zorluyor
off beee işte budur sonunda tüm stresimden kurtuldum ben gidip artık rahat rahat uyuyabilirimO zaman oy verme ne diyelim. Göz göre göre sevmediğin bir isme oy vermene gönlüm razı olmaz
1 oy ile elenirsem kara bulutlarla sana tüm gücüm ile hücum edeceğim.off beee işte budur sonunda tüm stresimden kurtuldum ben gidip artık rahat rahat uyuyabilirim
yine sardımı tüm benliğimi bir korku hadi şimdi uyu uyuyabilirsen1 oy ile elenirsem kara bulutlarla sana tüm gücüm ile hücum edeceğim.
Haydi şimdi git rahat bir uyku çek.
bazılarına gönderme olduSana şunu diyeyim, benim 6. his çok fazla kuvvetli. Benim zamanında bazı olayları öngörmüşlüğüm bile var. Özellikle çoçukken çok daha fazla tecrübelerim var. Eğer bir mevzuda diretiyorsam muhakkak haklı olduğumdan çok emin olduğum için ve sonra haklı olduğumda ortaya çıkıyor er yada geç.
Bi de ben burdada bir çok şeyin farkındayım. Kendi şahsıma yapılan ihanetleri farkedip olmamış gibi davranırım. Bazen de belli ederim. Bazılarına davrandığı gibi davranmak gerekir.
Çok uzun oldu pardon
Maksat oydu zatenyine sardımı tüm benliğimi bir korku hadi şimdi uyu uyuyabilirsen
sorun değil yani iki elimiz kandada olsa korkudanda olsa bir şekilde oy vereceğiz orası ayrı ama yinede hani diyorum kendi yerine başka bir hakiki yerli bir bayan arkadaşımızı koysan (hani yabancıda olabilir ama en azından soğuk nevale iskandinav yöresinden olmamak kaydıyla olabilir tabikide ) olmazmı ? hııı ne dersin dosiMaksat oydu zaten
Ama sana 2 gün müsade. Pazartesiye kadar rahatsın. Sonrasına bakarız duruma
Bunu düşüneyimsorun değil yani iki elimiz kandada olsa korkudanda olsa bir şekilde oy vereceğiz orası ayrı ama yinede hani diyorum kendi yerine başka bir hakiki yerli bir bayan arkadaşımızı koysan (hani yabancıda olabilir ama en azından soğuk nevale iskandinav yöresinden olmamak kaydıyla olabilir tabikide ) olmazmı ? hııı ne dersin dosi
sonra beni zor bulursunBunu düşüneyim
Neyse biraz ibadet zamanı.
Görüşürüz sonra ve cevap yazarım bu mesaja