yine sardımı tüm benliğimi bir korku hadi şimdi uyu uyuyabilirsen
iyi düsün tasin tekin bey iyi geceler dileriz @Dosi
yine sardımı tüm benliğimi bir korku hadi şimdi uyu uyuyabilirsen
Ahanda mikasa modunu açtı, yok edecek. @Yakamoz-Asi1 oy ile elenirsem kara bulutlarla sana tüm gücüm ile hücum edeceğim.
Haydi şimdi git rahat bir uyku çek.
Ahanda mikasa modunu açtı, yok edecek. @Yakamoz-Asi
Eğer finale çıkarsam, finalde oy vermeyenlere değil, bu turda oy vermeyenlere mikasa modumu açacağım birden fazla oy seçeneği varken beni sevdiğini düşündüğüm isimlerden almamak başka bir modda sürükler beniAhanda mikasa modunu açtı, yok edecek. @Yakamoz-Asi
Yok burası için.O final için demiṣtir onu
Eğer finale çıkarsam, finalde oy vermeyenlere değil, bu turda oy vermeyenlere mikasa modumu açacağım birden fazla oy varken beni sevdiğini düşündüğüm isimlerden almamak başka bir modda sürükler beni
Her şeyin farkındayım
Yok burası için.
İkilide ya o ya bu seçeneğinde bir şey diyemem
Benimde belliBenim finalde oyum belli bu arada
Ne için dediğini bilemem şu an ölü o onu biliyorum.O final için demiṣtir onu
Bir çok anlam içerir
Ağır konuşmuş.Bir çok anlam içerir
@Yakamoz-Asi için zor bir yıl oldu ve bu ödülü almak ona bir nebze olsun iyi gelecektir ilk oyum ona.
@Dosi iki kez kazanmış ve bu kez de kazanırsa seneye katılmayacağım falan demiş, seneye de burada olması adına ikinci oyum da hiç kazanmışlığı olmayan @Emre Ozansoy a gidiyor.
Sağol hayatım ama sen parlaklardan daha değerlisin bunu hiçbir zaman unutma.Bu değerli oy için tüm parlaklar rüyana girsin diliyorum ṣu mübarek gecede.
neyseki oylama sona ermiş bende seçim yapmaktan kurtulmuşumiyi düsün tasin tekin bey iyi geceler dileriz @Dosi