Z: Gelme, gelme gulyabani gelme. @BullyZiyaretçiler: bunlar yoğunlukta böyle gevezeyse Ekimde düşünemiyoruz.
Z: Gelme, gelme gulyabani gelme. @BullyZiyaretçiler: bunlar yoğunlukta böyle gevezeyse Ekimde düşünemiyoruz.
Cok tesekkür ederim
bunu görüyordum 2023 yazınca eski konular hortlatılmış deyip bakmıyordum şimdi bir bakayım dedim iyi ki bakmışımEyvallah tesekkür ederim cok sagol
Senin kullanıcı adın etiketlemesi zor, o yüzden yoksun yoksa bu etkinlikler herkesi kapsıyor. Yarına yeni konu gelir. Orayada oyunu beklerizbunu görüyordum 2023 yazınca eski konular hortlatılmış deyip bakmıyordum şimdi bir bakayım dedim iyi ki bakmışım
Evet bende etiket edemiyorum ya 🤷Senin kullanıcı adın etiketlemesi zor, o yüzden yoksun yoksa bu etkinlikler herkesi kapsıyor. Yarına yeni konu gelir. Orayada oyunu bekleriz
Öndeki bayraktan vazgeçse işimiz kolaylaşacak ama değiştirince yine zorlayan bir şekli seçtiEvet bende etiket edemiyorum ya 🤷
Eywallah 30 ekimde tekrar değiştirebiliyorum kullanıcı adımın ay yıldızı sona yerleşticeğim kolaylaştıracağım .Senin kullanıcı adın etiketlemesi zor, o yüzden yoksun yoksa bu etkinlikler herkesi kapsıyor. Yarına yeni konu gelir. Orayada oyunu bekleriz
Bacadaki frankları mı çıkardın sen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ahmet Bey tesekkürlerimi iletiyorum cok sagolun
Sadece Hollydemon666 yapsan 🤷Eywallah 30 ekimde tekrar değiştirebiliyorum kullanıcı adımın ay yıldızı sona yerleşticeğim kolaylaştıracağım .
Bacadaki frankları mı çıkardın sen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
------
Sadece Hollydemon666 yapsan 🤷
türk bayrağı benle bütünleşmiş bir şey gerçek hayatta beni tanıyan herkes bilirBacadaki frankları mı çıkardın sen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
------
Sadece Hollydemon666 yapsan 🤷
1 ay diye biliyordum. Demek 2 aya çıkmış. Bakayım bi sonrayaEywallah 30 ekimde tekrar değiştirebiliyorum kullanıcı adımın ay yıldızı sona yerleşticeğim kolaylaştıracağım .
Ne demek rica ederimAhmet Bey tesekkürlerimi iletiyorum cok sagolun
Çobanpüskülü demek hiç hoş değil bence1 ay diye biliyordum. Demek 2 aya çıkmış. Bakayım bi sonraya
------
Ayrıca Holly olarak yapıp sonuna bayrakları yapsan daha hoş olur
Kutsal anlamına gelmiyor mu?Çobanpüskülü demek hiç hoş değil bence
bundan önce hangi kullanıcı ismi kullandınız ?Kutsal anlamına gelmiyor mu?
Çobanpüskülü şeytan anlamına mı geliyor yani kullanıcı adın?
Bana Hülya ismini çağrıştırıyor