Hava Durumu | Genel Bilgi Konusu 🍁☃️🌱🌻

Buralara da yağsın artık :( sözde İstanbul’un en yüksek tepesinde oturuyorum daha gelmedi kar
Umarım. Yağmurunuz karınız eksik olmasın. Kuraklık sıkıntınız var çünkü.
Felaket duruyor, hayat felç :A

Bir yerden bir yere gitmek zorunda kalmasan tadını çıkarırsın da işte yolculuk etmek sıkıntı :A
Kar eğer çalışmıyorsam severim. Başka türlüsü fazla. Yürüme kısımları çoğu yer açılmadığı için arada saplana saplana yürüdüm :A (kıyafetler sağlamdı) ama saatlerce dışarda öğrenciler eğlendiği için dışardaydım ben. Evde farkettim üşümüş olduğum :A daha yeni yeni ısındım . Birazdan çayıda ayarlarım.

Tam olarak bu:
Görüntüler taze
@xemrexxx @Bully @12.Adam

Kar eğer çalışmıyorsam severim. Başka türlüsü fazla. Yürüme kısımları çoğu yer açılmadığı için arada saplana saplana yürüdüm :A (kıyafetler sağlamdı) ama saatlerce dışarda öğrenciler eğlendiği için dışardaydım ben. Evde farkettim üşümüş olduğum :A daha yeni yeni ısındım . Birazdan çayıda ayarlarım.
You hangi kanal ? :A

Neyse ki sapasağlam eve dönebilmişsin. Sen önlemleri iyi alırsın, bilirim :A

Öğrenciler eğlenecek diye hasta olmasan bari.

Battaniye ve çay iyi olur aynen sana :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

@Bully nin orada mezarlıklardaki suyu kesmişler diye haber çıktı :X

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Bully and Dosi
You hangi kanal ? :A
Anlamadım?
Neyse ki sapasağlam eve dönebilmişsin. Sen önlemleri iyi alırsın, bilirim :A

Öğrenciler eğlenecek diye hasta olmasan bari.

Battaniye ve çay iyi olur aynen sana :A
Bir sürü öğrenci var ve tatil sonrası ilk gün. Baya hırçınlar öyle olunca. Riske alamazdık içerde olup :A
Sabahları araba ile gidiyorum (30-40 ile :A )onda sorun yokta işte dönüşler eziyet. Yarına daha otobüsler yoksa aynı tarifeden devam.
------

Ankara’da sürekli su kesintisi var biliyorum. Akrabalardan haber alıyorum bu konuda :/

Anlamadım?

Bir sürü öğrenci var ve tatil sonrası ilk gün. Baya hırçınlar öyle olunca. Riske alamazdık içerde olup :A
Sabahları araba ile gidiyorum (30-40 ile :A )onda sorun yokta işte dönüşler eziyet. Yarına daha otobüsler yoksa aynı tarifeden devam.
------

Ankara’da sürekli su kesintisi var biliyorum. Akrabalardan haber alıyorum bu konuda :/
Buldum.

Ankara’da su kesintileri oluyormuş ama bize vurmadı henüz, umarım da hiç vurmaz :A
------

Anlamadım?

------

Mecburen dondunuz demek öğrencilerin peşlerinde :A

Yarına olur umarım otobüs. Yarını atlatırsan bi nefes alırsın, araya hafta sonu giriyor. Biraz daha düzelir durumlar :A

Kanal niye önemli? :A rast gele kar paylaşmış olan bir video paylaştım.

Ankara’da su kesintileri oluyormuş ama bize vurmadı henüz, umarım da hiç vurmaz :A
------

Mecburen dondunuz demek öğrencilerin peşlerinde :A

Yarına olur umarım otobüs. Yarını atlatırsan bi nefes alırsın, araya hafta sonu giriyor. Biraz daha düzelir durumlar :A
Tam reels kaydırarak yolculuk etme havası :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Vay be, bugünde otobüs seferleri yok ama neyseki hafta sonu. Önümüzdeki hafta yağmurlar geliyor gibi. Bugün çok soğuk, buzlanma kaçınılmaz.
Mahalleden bir kare:
IMG_6574.jpeg

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Bizim mahallede güneşli ama soğuk bir hava hakim.

Vay be, bugünde otobüs seferleri yok ama neyseki hafta sonu. Önümüzdeki hafta yağmurlar geliyor gibi. Bugün çok soğuk, buzlanma kaçınılmaz.
Mahalleden bir kare:
Ekli dosyayı görüntüle 138796
biz de isveçi medeni bilirdik , bizim köy yolunu bile açmışlar otobüs gidiyor :X

neyse yarın kar yağacak inş buraya :X 12 derece düşüyor

• Güldürdün
Reactions: Dosi
biz de isveçi medeni bilirdik , bizim köy yolunu bile açmışlar otobüs gidiyor :X

neyse yarın kar yağacak inş buraya :X 12 derece düşüyor
Tramvaylar arabalar trafikte ama ne hikmetse otobüsler değil :A bazı yerlerde vardı ama çoğu seferler iptal. Elektirik ile çalıştıkları için mi bilemiyorum.
Benim işe gittiklerim genelde ana durakta durduklarında şarj oluyorlar. Yokuş yolları mevcut okul yolunda, bununda bir etkisi vardır illaki.
Sizdede en az bizim kadar kar olur umarım

• Beğendim
Reactions: xemrexxx