Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,362
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Dostluk baki...Adam ya adam geldi… Eski dost düşman olmazmış…
Dostluk baki...Adam ya adam geldi… Eski dost düşman olmazmış…
Sana değil bir alttakine Sen kütükgillerden misin ?Teṣekkür ederim ikinizede
Gelecek sene oy kullanmayı es geçmeyin.
------
Sen ṣimdi bize laf mı attın @Bully
2024 is coming
Küçük Emrah…12.Adam ve bir kısım halk bilmiyor yarışma birinciliklerimi ve adminliğimi çaktırma Duygu sömürüsü her zaman işe yarar
Loser arkadaşına nasıl da destek oluyor.. Sendeki winnerlık bende de olsa keşke ah ah..
------
Sana niye laf atmış anlamadım sen zaten şampiyonsun
Mağdur ve loser olan benim…
Valla loser rolünü iyi çalıṣmıṣsın helal
Soğuk yapmadım ki zamana bırakalım önümüze bakalım dedim bu işlerde olması gereken süreç öyledir geçenlerde de yanlışı yapanın o değil ben olduğumu söyledimProfilinde ona soğuk yapmayı biliyordun ama @Yakamoz-Asi @12.Adam
Soğuk yapmadım ki zamana bırakalım önümüze bakalım dedim bu işlerde olması gereken süreç öyledir geçenlerde de yanlışı yapanın o değil ben olduğumu söyledim
Vay Barış’ım eski dostum…Dosi hanıma aldırış etmeyelim Kaancım🤗
En Favori Üye 2024 başlasa da oy versem 😌Soğuk yapmadım ki zamana bırakalım önümüze bakalım dedim bu işlerde olması gereken süreç öyledir geçenlerde de yanlışı yapanın o değil ben olduğumu söyledim
Haklısın ama @Bully ‘nin konusuna reaksiyon gelmemiş kendisi pek sever demi KaanDosi hanıma aldırış etmeyelim Kaancım🤗
İkinci mesajlara atabilir ama yok yok şaka yapıyorumAynen reaksiyon hassas noktamdır çok severim gerekeni yapmış saolsun @Mr.At
Teşekkür ederim, finaldeki desteğin kıymetliydiTebrikler @Dosi
benden alıntı yapıyor başkasına cevap veriyor ihtiyarlık kötü bir şey12.Adam ve bir kısım halk bilmiyor yarışma birinciliklerimi ve adminliğimi çaktırma Duygu sömürüsü her zaman işe yarar
Loser arkadaşına nasıl da destek oluyor.. Sendeki winnerlık bende de olsa keşke ah ah..
------
Sana niye laf atmış anlamadım sen zaten şampiyonsun
Mağdur ve loser olan benim…
ne demek sanki taş attıkta kolumuzmu yoruldu sana oy attık sadece taşı @Yakamoz-Asi ye atmıştımOrasını bilemeyiz. Sen ol diye çekildim yarışmadan artık gerisi sende
------
Teşekkür ederim
kıymetli oyun için tekrardan teşekkür ederim
Daha gerekeni yapmadın mı?benden alıntı yapıyor başkasına cevap veriyor ihtiyarlık kötü bir şey
Bu gidişle senin mesaj benim mesajı geçecekİkinci mesajlara atabilir ama yok yok şaka yapıyorum
Benim reaksiyonlar bana yeterde artar bile
Her şey planlı amacım seni konuşturup hitleri toplamak Maalesef seni çekmek durumundayım kısa bir süre içinbenden alıntı yapıyor başkasına cevap veriyor ihtiyarlık kötü bir şey
------
ne demek sanki taş attıkta kolumuzmu yoruldu sana oy attık sadece taşı @Yakamoz-Asi ye atmıştım
Sürekli destek olduğun için çok teşekkür ederim sende ilk oylamanda ilk 16’ya adını yazdırmıştın. Rakibin eski admin olunca iyi direnmiştin yinede. Tebrik ederim senide@Dosi Üçüncü defa Balondor ödülünü aldı. Hak etti. Her zamanki gibi. Oley Oley Oley.. ❤️🔥🔥🎉🎉💯
hiç sanmam ilk mesajı cevaplayacaktın sonra diğerine geçecektin ama artık hafıza bir yerde donuyor haliyle ilk mesajı alıntıladığını unutup diğerine geçtinBu gidişle senin mesaj benim mesajı geçecek
Hitle ve konuya yazılan mesaj sayısıyla kurtarırız artık durumu
------
Her şey planlı amacım seni konuşturup hitleri toplamak Maalesef seni çekmek durumundayım kısa bir süre için
Siz @Bully ile çok iyi arkadaş olacaksınız hissediyorumhiç sanmam ilk mesajı cevaplayacaktın sonra diğerine geçecektin ama artık hafıza bir yerde donuyor haliyle ilk mesajı alıntıladığını unutup diğerine geçtin
Yok artık LjSiz @Bully ile çok iyi arkadaş olacaksınız hissediyorum