Bak onunla alakalı adım atacağım ama senle konuşmamız gerekiyor bir mevzuyu. Sen git o reaksiyonu değiş. Şimdi açıklayamam bazı şeyleri
Bak onunla alakalı adım atacağım ama senle konuşmamız gerekiyor bir mevzuyu. Sen git o reaksiyonu değiş. Şimdi açıklayamam bazı şeyleri
Beni bırakabileceğin iki kişiden biri, evet doğru seçim.Dur ṣimdi @12.Adam 'ı sana bırakayım gözüm tekinde. İlk fırsatta ṣișleyeceğim.![]()
yapmazdı çünkü hiç bir yönetici mantıksız hareket etmezYakamoz yönetici olsaydı yapardı bak. Yine iyi bana denk gelmişsin. Başta bana laf atardın. Gör işte![]()
Beni bırakabileceğin iki kişiden biri, evet doğru seçim.![]()
Tüm linç ve mobbingleri hak ediyorsun
bu mesajı gör @tekinDur ṣimdi @12.Adam 'ı sana bırakayım gözüm tekinde. İlk fırsatta ṣișleyeceğim.![]()
Tüm linç ve mobbingleri hak ediyorsun
Seni banlamadığına şükret favori üyelik anca rüyanda![]()
yahu @tekin favori üyelik dedin ama bakmıyorsunBak onunla alakalı adım atacağım ama senle konuşmamız gerekiyor bir mevzuyu. Sen git o reaksiyonu değiş. Şimdi açıklayamam bazı şeyleri![]()
gördüm mesajı hain beni şişliyor tek diss için ama kendisi habire bana diss atıyor bizim ilk dissler birbirini götürse bana haksız şekilde atılmış @Yakamoz-Asi nin banlanacağı üç diss kalır ortada hemde forum şeyini kaçırıyor neyiniydi huzurumuydu öyle işte
@tekin favori üye olursa Fav10 tüm güvenilirliğini yitirirValla isyan çıkar favori üyelik hak edilmesi gerek önce. Uzaktan yakından alakası yok daha.![]()
nasıl yok cillop gibi bin mesaj bin reaksiyonum orda duruyorValla isyan çıkar favori üyelik hak edilmesi gerek önce. Uzaktan yakından alakası yok daha.![]()
antipati toplamamak için kaçtım artık2010'lardaki Sıla'ya bağlasa da tebrikler @Dosi![]()
eli kulağında favori üyelik geldi geliyor ama benim önce @Dosi i,le bir konuşmam lazımmış ben o konuşmadan tırstım yoksa gidip konuşur favori üyeliğimi anında alırım sende öyle kalırsın ortada@tekin favori üye olursa Fav10 tüm güvenilirliğini yitirirBöyle bir hata yapmazlar herhalde değerli yöneticilerimiz
![]()
Sarı lacivert varken sarı kırmızı olur mu hiç?Bu arada @bazinga etiketimi veraman ayarlara dikkat et. olurda sonrası benden bir kaç saat haber alamazsanız sıkıntı olmuştur
Etiket alırken rengimi kırmızı yapabilirsin![]()
teşekürler harikasınKendi adıma söylüyorum favori üyelik alırsa @tekin kardeşim çok sevinirim ben![]()