Bak onunla alakalı adım atacağım ama senle konuşmamız gerekiyor bir mevzuyu. Sen git o reaksiyonu değiş. Şimdi açıklayamam bazı şeylerio kolay değil işte dünya ters dönse dönüş yapmam
ama @Dosi beni favori üye yaparsa belki
Bak onunla alakalı adım atacağım ama senle konuşmamız gerekiyor bir mevzuyu. Sen git o reaksiyonu değiş. Şimdi açıklayamam bazı şeylerio kolay değil işte dünya ters dönse dönüş yapmam
Beni bırakabileceğin iki kişiden biri, evet doğru seçim.Dur ṣimdi @12.Adam 'ı sana bırakayım gözüm tekinde. İlk fırsatta ṣișleyeceğim.
yapmazdı çünkü hiç bir yönetici mantıksız hareket etmez harika atmak nasılki normal ve olağansa diss atmakda aynı şekilde normal ve olağandır öyle olmasa orda diss olmazdıYakamoz yönetici olsaydı yapardı bak. Yine iyi bana denk gelmişsin. Başta bana laf atardın. Gör işte
Beni bırakabileceğin iki kişiden biri, evet doğru seçim.
Tüm linç ve mobbingleri hak ediyorsuno kolay değil işte dünya ters dönse dönüş yapmam
bu mesajı gör @tekinDur ṣimdi @12.Adam 'ı sana bırakayım gözüm tekinde. İlk fırsatta ṣișleyeceğim.
Tüm linç ve mobbingleri hak ediyorsun
Seni banlamadığına şükret favori üyelik anca rüyanda
yahu @tekin favori üyelik dedin ama bakmıyorsunBak onunla alakalı adım atacağım ama senle konuşmamız gerekiyor bir mevzuyu. Sen git o reaksiyonu değiş. Şimdi açıklayamam bazı şeyleri
gördüm mesajı hain beni şişliyor tek diss için ama kendisi habire bana diss atıyor bizim ilk dissler birbirini götürse bana haksız şekilde atılmış @Yakamoz-Asi nin banlanacağı üç diss kalır ortada hemde forum şeyini kaçırıyor neyiniydi huzurumuydu öyle işte
@tekin favori üye olursa Fav10 tüm güvenilirliğini yitirir Böyle bir hata yapmazlar herhalde değerli yöneticilerimizValla isyan çıkar favori üyelik hak edilmesi gerek önce. Uzaktan yakından alakası yok daha.
nasıl yok cillop gibi bin mesaj bin reaksiyonum orda duruyorValla isyan çıkar favori üyelik hak edilmesi gerek önce. Uzaktan yakından alakası yok daha.
antipati toplamamak için kaçtım artık2010'lardaki Sıla'ya bağlasa da tebrikler @Dosi
eli kulağında favori üyelik geldi geliyor ama benim önce @Dosi i,le bir konuşmam lazımmış ben o konuşmadan tırstım yoksa gidip konuşur favori üyeliğimi anında alırım sende öyle kalırsın ortada@tekin favori üye olursa Fav10 tüm güvenilirliğini yitirir Böyle bir hata yapmazlar herhalde değerli yöneticilerimiz
Sarı lacivert varken sarı kırmızı olur mu hiç?Bu arada @bazinga etiketimi ver aman ayarlara dikkat et. olurda sonrası benden bir kaç saat haber alamazsanız sıkıntı olmuştur
Etiket alırken rengimi kırmızı yapabilirsin
teşekürler harikasınKendi adıma söylüyorum favori üyelik alırsa @tekin kardeşim çok sevinirim ben