- Reaksiyon puanı
- 115,800
- Puanı
- 1,060
olsun onada varımİnsanları banlamak onları daha güçlü hale getirebilir özellikle haksız yere banlamak
Kendimi banlarım yine @Bully ‘yi banlamam
Başka biri mi çıkacak finalde ne olacak çok heyecanlandım şimdi ama.cikmaz herhalde 😱
Neyi anladigimi da unuttum kianlattım ya @RüzgarGülü ne
ben anlamadığı yerleri anlattıktan sonra bir mutlu olmuşturki sormabildiklerinide unutmuştur
ama hakkımı teslim et görümceye kadar süper gidiyordum ne olduysa orda olduBaşka biri mi çıkacak finalde ne olacak çok heyecanlandım şimdi ama.cikmaz herhalde 😱
------
Neyi anladigimi da unuttum ki
Evet konu sen olunca sürekli bir ban felan muhabbeti çıkıyor anlamadım gittiama hakkımı teslim et görümceye kadar süper gidiyordum ne olduysa orda olduama karışmasında nolsun foruma huzur bulalım diye geldik tehtitler kazmalar kürekler kafamızda sallanıyor cümlemizide unuttuk
işte karizmamı çekemiyorlar @Bully diyor sen geldikten sonra biz emeklilere kimse yüz vermez oldu diyor sonra dediğinide unutuyorEvet konu sen olunca sürekli bir ban felan muhabbeti çıkıyor anlamadım gitti
Bazı şeyleri anlamamak en doğrusuEvet konu sen olunca sürekli bir ban felan muhabbeti çıkıyor anlamadım gitti
Sen fazla olmaya başladın sankiişte karizmamı çekemiyorlar @Bully diyor sen geldikten sonra biz emeklilere kimse yüz vermez oldu diyor sonra dediğinide unutuyor@Yakamoz-Asi dalğınlıkla tek ayakkabıyla foruma gelmiş, diyor sen ayakkabımı çaldın sabah evden çıkarken ikiside vardı diyorgelde bunlarla uğraş? forumu huzurevine çevirmişler biraz genç dinamik civelek bir arkadaş görünce kıskançlıktan çatlıyorlar@Dosi de haliyle yaşlıları kırmamak için onlardan tarafmış gibi yapıyor ne yapsın garibim direkte yüzlerine siz bunamışsınız diyemiyorki
herşey bir hayalle başlarBazı şeyleri anlamamak en doğrusu
Sen fazla olmaya başladın sanki
Hayaller bu:
@tekin
Bellide çok yakında
Sende çok çabuk kaçıyorsunherşey bir hayalle başlarsonunda huzursuz olanlar mutlu olacaksa hayallerinizin gerçekleşmesini dilerim
bir günü daha tükettik herkese iyi geceler kısmetse yarın görüşürüz
Çok ilginç konular senaryo yaz da konu açmış ol.işte karizmamı çekemiyorlar @Bully diyor sen geldikten sonra biz emeklilere kimse yüz vermez oldu diyor sonra dediğinide unutuyor@Yakamoz-Asi dalğınlıkla tek ayakkabıyla foruma gelmiş, diyor sen ayakkabımı çaldın sabah evden çıkarken ikiside vardı diyorgelde bunlarla uğraş? forumu huzurevine çevirmişler biraz genç dinamik civelek bir arkadaş görünce kıskançlıktan çatlıyorlar@Dosi de haliyle yaşlıları kırmamak için onlardan tarafmış gibi yapıyor ne yapsın garibim direkte yüzlerine siz bunamışsınız diyemiyorki
Gerçekten bu senin kuzenin bir tanıdığı oha la.Batırdın gerçekten
Kuzenim baba tarafı, onun kuzeninde anne tarafı ve senin arkadaşın işte sjjsjjs neyse beyin yaktık kalsın.
Kısacası eski bir tanıdık çıktın
Ahahaajaj benim mesajımı araklamışsın. Feda olsun sana.Sende çok çabuk kaçıyorsun
İyi geceler.
@Yakamoz-Asi küsmesin de napsın… Bize merak etmeyin gerekeni yapacağım diyordu Dosi, çok iyi yapmış gerçekten gerekeni…
Bak bunların biri Ekim diğeri Kasım sonu ve oylama yaparken neden bu kadar geç yapıldı dememişsin2025'e gireceğiz, 2023'ü daha yeni mi yaptınız? 😃 9 ayda insan 1 yıl önce kimin ne yaptığını unutur la ahahahaha. Neye göre verdiniz siz bu oyları?
@Tolstoyevski nin artıları
Fenerbahçeli değil
Niccolo Machievelli'yi seviyor
"Dostoyevski > Tolstoy" diyor
Pandeizme gönül vermiş bir yoldaş
@Dosi nin eksileri
İsveçli
İsveç ajanı
iPhone hediye etmedi
Fenerbahçeli
Oyum Tols'a gidiyor...
Hadi @Bully cevap ver bakalımSen açıklarsın bana burada ne oldu tam olarak @Dosi bana ters gelecek tekin olmayan hareketlerde mi bulundu? Küsmem için sebep varsa direk gidebilirim sorun değil.
Öyle diyorsun yani, haksız sayılmazsın...E yani, günler sonra okunacak bir mesajı ne diye yazma gereği duysun insan))
------
Bir yere gittiğim yok ama evet yer almamakta sizin için deve kesmeyi gerektirecek kadar önemli bir detay olmalı
Anlatacak bir şey yok abi Dosi ile tekin’in araları düzelmiş olay buBekliyorum nedir olay @Bully
İyi yakalamışsın ama etkinliğin 1 yıl sonra yapılması hâlâ saçmalık.Bak bunların biri Ekim diğeri Kasım sonu ve oylama yaparken neden bu kadar geç yapıldı dememişsinSen o zaman neye göre oyladıysan şimdikilerde ona göre yaptılaroylama her zaman bir önceki seneye ait olur
Bu sene daha erken bitirdik
------
Hadi @Bully cevap ver bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?