Başta elenmem daha iyi finale çıksam rakiplerime yazık1 oy ile elenmene hiç üzülmüyorum artık![]()
Başta elenmem daha iyi finale çıksam rakiplerime yazık1 oy ile elenmene hiç üzülmüyorum artık![]()
Bilemem artık takılmışsın gibi duruyor.Takılmadım, sadece takılıyorum size.![]()
O biraz zorBaşta elenmem daha iyi finale çıksam rakiplerime yazıkÇünkü o güne kadar çalışmalar yapardım
![]()
Oyunu kullandın diye tehdit ediyorum. Öncesi olsa kural dışı olurdu@Tolstoyevski tehdit ediliyorum müdahale et![]()
Sen de haklısın artık sal da başkaları kazansın şu ödülü...Seneye ben yokum oylamada, yeni isimlere odaklanbenden rahatsız olanlar rahat nefes alsın
![]()
Takılıyorum ama size takılıyorum.Bilemem artık takılmışsın gibi duruyor.![]()
@Maskeli Fedai için yapacağım bunuSen de haklısın artık sal da başkaları kazansın şu ödülü...![]()
@Tolstoyevski sana birşey demez ama 1 oy ile kaybedersem gözüme görünmeNeyse ben gideyim sonra bu ikili senin yüzünden kazanamadım falan der algı yaptın derler. Bu çirkefliklerle uğraşamam.![]()
Oylar Dosiye@Maskeli Fedai için yapacağım bunu
------
@Tolstoyevski sana birşey demez ama 1 oy ile kaybedersem gözüme görünme![]()
Hukukumuz çoktu senle. Bu hamlen şaşırttı :SOylar Dosiye![]()
@Maskeli Fedai yoldaşım için değer be...@Maskeli Fedai için yapacağım bunu
------
@Tolstoyevski sana birşey demez ama 1 oy ile kaybedersem gözüme görünme![]()
Niye yarinHukukumuz çoktu senle. Bu hamlen şaşırttı :S
Küstüm sana yarına kadar![]()
Çok çırpınıyor yazık@Maskeli Fedai yoldaşım için değer be...![]()
Ertesi gün hemen unutan bir yapım varNiye yarin![]()
Çok çırpınıyor yazıkyüzü gülsün anketlerde
Polat vs Çakır için özellikle
------
Ertesi gün hemen unutan bir yapım varama unutmam yinede boşveririm şimdilik
![]()
Aynen aynen bir nebze de olsa mutlu olsun yoldaşım benim...Çok çırpınıyor yazıkyüzü gülsün anketlerde
Polat vs Çakır için özellikle
------
Ertesi gün hemen unutan bir yapım varama unutmam yinede boşveririm şimdilik
![]()
Vadikızından ne beklenirPolatla Çakıra kazandıracaz@Maskeli Fedai
Vadikızından ne beklenir![]()