Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,082
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Evet var ama çok sonradan@serhatt'ın bundan haberi var mı peki?![]()
Evet var ama çok sonradan@serhatt'ın bundan haberi var mı peki?![]()
Oy verdiğine göre katkısı olduğunu düşünmüşsün@Tolstoyevski senin foruma nasıl bir katkın oldu biraz açıklar mısın![]()
Sen kazanma diye oy verdimOy verdiğine göre katkısı olduğunu düşünmüşsün@Tolstoyevski
Ya öyleydi tabi... İsimlere takılma sen, finale çıkan kişileri düşününce benim master planımın olduğu zaten anlaşılıyor...Edit ettim. Skor belirtme 😡
------
Yok geçen hafta Sherlock finaldeydi. Çok belli etmedik aslında gerçi o da senin planın parçasıydı![]()
Neyse, bir gün ödeşiriz elbetSen kazanma diye oy verdim![]()
2 kere MS kazandım, bir kere finalde kaybettim@Tolstoyevski senin foruma nasıl bir katkın oldu biraz açıklar mısın![]()
Seneye ben yokum oylamada, yeni isimlere odaklanYa öyleydi tabi... İsimlere takılma sen, finale çıkan kişileri düşününce benim master planımın olduğu zaten anlaşılıyor...![]()
@denizz19'a görünmeyi vadettin sanırım ya da göründün geçtin, oyunu da kaptın. Hadi yine iyisin.Evet var ama çok sonradanBen onu gördüm, o beni görmedi çünkü sadece ölüler beni görür.
🕶
Neyse, bir gün ödeşiriz elbetyazdım tahtaya
Yaz yaz nasılsa ms dışında forumla alakam kalmadıNeyse, bir gün ödeşiriz elbetyazdım tahtaya
Keşke oy vermeseymişim
Aklıma geldikçe sinir oluyorum korkak herif!
Bu ne diyo ya@denizz19'a görünmeyi vadettin sanırım ya da göründün geçtin, oyunu da kaptın. Hadi yine iyisin.![]()
Sence?@serhatt'ın bundan haberi var mı peki?![]()
Büyük ceza ver zeynep hocam![]()
![]()
Eminmisin?Yaz yaz nasılsa ms dışında forumla alakam kalmadı
Keşke oy vermeseymişimpompy bile daha çok katkı sağlamıştır
![]()
Ayy çok Umrumda o eskidendi Dosi HanımEminmisin?
En favori üye hep var ayrıca Sıla artık hiç oyumu almayacak![]()
Sen bizim görüşüyor olmamıza fazla takılmışsın, gel seninle de görüşelim.@denizz19, @serhatt ve @Özgür'ün fotoğrafını çeken de @Tolstoyevski idi. İfşa oldun bak @Tolstoyevski, gizemin kalmadı.![]()
Eminmisin?
En favori üye hep var ayrıca Sıla artık hiç oyumu almayacak![]()
1 oy ile elenmene hiç üzülmüyorum artıkAyy çok Umrumda o eskidendi Dosi Hanım![]()
Takılmadım, sadece takılıyorum size.Sen bizim görüşüyor olmamıza fazla takılmışsın, gel seninle de görüşelim.![]()