İyi aman. .ssTakılıyorum ama size takılıyorum.
İyi aman. .ssTakılıyorum ama size takılıyorum.
Böyle yorumlar yazmama gerek yok, her sene aynı gerekçeyle gelip beni es geçiyorsun. Anladık, İsveçli oluşumuz en büyük etken@Tolstoyevski nin artıları
Fenerbahçeli değil
Niccolo Machievelli'yi seviyor
"Dostoyevski > Tolstoy" diyor
Pandeizme gönül vermiş bir yoldaş
@Dosi nin eksileri
İsveçli
İsveç ajanı
iPhone hediye etmedi
Fenerbahçeli
Oyum Tols'a gidiyor...
Kimseyi beğendiremiyoruz sana 😡😱 bu sefer gerçekten iki ucu @serhatt lı oylama
😱 bu sefer gerçekten iki ucu @serhatt lı oylama
Seneye sadece yürüten olacağım daha yönetimdeysem. Bunu bir kaç kere belirttim. Kazanan konusunda da yazarımEtkinliğin en başında bu seneki favorim @Tolstoyevski dediğim içim @Dosi ve Tolsada, o yüzden @Tolstoyevski oy verdim.
Sanırım tüm açıklamarınızda DosiTols kazandı yazdığınız için insanlar sizi ayırmak istemiyor ondan çok az oy gelmiş.
Seneye DosiTols olarak katılın bence 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Ne kadar harika bir dostluk 😍Seneye sadece yürüten olacağım daha yönetimdeysem. Bunu bir kaç kere belirttim. Kazanan konusunda da yazarım
@Tolstoyevski ve ben hangimiz kazanırsa kazansın aynı oranda sevineceğimiz için bunu yazıyoruz. Zaten DosiTols tabiri 2017'den beri yazdığımız bir tabir. Çoğu kişi bizi ayırmaz hep iyi ikilisiniz der. Özellikle eskiler bunu biliyor.
Yönetime birlikte girdik, birlikte rütbe atladık ve birlikte yönetimsel olarakta bir çok yeniliğe vesile olduk 😊
Önceki konuda da yazdığım gibi en iyi arkadaşım ve onunla finalde olmak en büyük kazanç
Etkinliğin en başında bu seneki favorim @Tolstoyevski dediğim içim @Dosi ve Tolsada, o yüzden @Tolstoyevski oy verdim.
Sanırım tüm açıklamarınızda DosiTols kazandı yazdığınız için insanlar sizi ayırmak istemiyor ondan çok az oy gelmiş.
Seneye DosiTols olarak katılın bence 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Seneye sadece yürüten olacağım daha yönetimdeysem. Bunu bir kaç kere belirttim. Kazanan konusunda da yazarım
@Tolstoyevski ve ben hangimiz kazanırsa kazansın aynı oranda sevineceğimiz için bunu yazıyoruz. Zaten DosiTols tabiri 2017'den beri yazdığımız bir tabir. Çoğu kişi bizi ayırmaz hep iyi ikilisiniz der. Özellikle eskiler bunu biliyor.
Yönetime birlikte girdik, birlikte rütbe atladık ve birlikte yönetimsel olarakta bir çok yeniliğe vesile olduk 😊
Önceki konuda da yazdığım gibi en iyi arkadaşım ve onunla finalde olmak en büyük kazanç
Ne kadar harika bir dostluk 😍
Eşitlik olursa iki kazanan olacak konuda yazmışım o kuralı. Geçen senede vardıGerçekten finale yakışır bir oylama olmuş. İkinizde foruma gerek katkılarınızla gerek değerli , kaliteli yorumlarınızla ... hak ediyorsunuz.Aslında kazanan 2 kişi olsa daha iyi olurmuş.
İkınizide seviyorum ...( sizin dostluğunuza hayranım bu yüzden kime oy verirsem vereyim sevineceğinize eminim😊🤗)
Oyum @Dosi ye.
@Tolstoyevski seni görmüş meğerse, yoldan geçen herhangi biri olabilir @Tolstoyevski. Dikkat et.@Tolstoyevski eğer benimle yarın buluşmayı kabul etmezse oyum @Dosi ye gider.