- Reaksiyon puanı
- 115,821
- Puanı
- 1,060
İşte ozamanda, kötünün iyisi diye deseydinİkiniz de hak etmediniz naptiniz be forum için boş çene
Ayrıca sonuna kadar hak ettik. Çenede bir katkıdır
İşte ozamanda, kötünün iyisi diye deseydinİkiniz de hak etmediniz naptiniz be forum için boş çene
@Tolstoyevski bak benden beklemiyormuş hadi söyle özelden oy istediğini Sıla konser bileti hediye ederekkazanandı zaten bu kez bu kazansın gibi oylamalar artı skor belli olurken şuna oy verdim eşitlik olsun diye söylenen mesajlara sinir oluyorum 😡 ikiside haketmedi ama kötünün iyisi @Tolstoyevski veya ikiside hak etti, tercihim Tolstoyevski oldu desen ses etmem
------
Yani beklemezdim senden evet
Harika tespit. Doğru ikiside İstanbul'da kalıyorlar. İkna oldum@Dosi, @Tolstoyevski ile yüz yüze görüşmüş, ondan ona vermiş. Onun kriteri, yüz yüze görüşmek.
kazanandı zaten bu kez bu kazansın gibi oylamalar artı skor belli olurken şuna oy verdim eşitlik olsun diye söylenen mesajlara sinir oluyorum 😡 ikiside haketmedi ama kötünün iyisi @Tolstoyevski veya ikiside hak etti, tercihim Tolstoyevski oldu desen ses etmem
------
Yani beklemezdim senden evet
Eyvah diskalifiye olacağım niye ifşa ettin 😱 @Dosi@Tolstoyevski bak benden beklemiyormuş hadi söyle özelden oy istediğini Sıla konser bileti hediye ederek
@denizz19, @serhatt ve @Özgür'ün fotoğrafını çeken de @Tolstoyevski idi. İfşa oldun bak @Tolstoyevski, gizemin kalmadı.Harika tespit. Doğru ikiside İstanbul'da kalıyorlar. İkna oldum
Bunu yeni gördümBenim de oyum direkt can dostum @Dosi ye gitti, kim kazanırsa kazansın kaybedenin olmayacağı bir final olduğu kesin kazanan DosiTols oldu. final yazısını yazmayı pek beceremiyorum utanıyorum böyle anlarda o yüzden mazur görün :S
Değerli oyum için herkes birbirine girdi
Ne kadar yapmacık tavırlar hep halkın gözüne girebilmek için ıyyBunu yeni gördüm
DosiTols olarak güzel bir kapanış oluyor.
Benimde oyum konuyu açar açmaz sana geldi. Hatta ikimiz tek konuda iken olan tablo
Ekli dosyayı görüntüle 111525
@serhatt ile İstiklal Caddesi’nde de karşılamışlığımız var ciddiyim @Dosi de haberdar hatta@denizz19, @serhatt ve @Özgür'ün fotoğrafını çeken de @Tolstoyevski idi. İfşa oldun bak @Tolstoyevski, gizemin kalmadı.
Deniz'in adı geçse yetiyorSöz konusu sen olunca tabii Deniz nerde olay orda
Senden kapmıştım unutmaNe kadar yapmacık tavırlar hep halkın gözüne girebilmek için ıyy
Kız şunu al şurdan. Ortalığı karıştırdıSöz konusu sen olunca tabii Deniz nerde olay orda
Deniz'in adı geçse yetiyor
@serhatt'ın bundan haberi var mı peki?
Senden kapmıştım unutma
------
Kız şunu al şurdan. Ortalığı karıştırdı