Maskeli Fedai
Favori Üye
Şike var @Dosi @Tolstoyevski@Tolstoyevski eğer benimle yarın buluşmayı kabul etmezse oyum @Dosi ye gider.
Şike var @Dosi @Tolstoyevski@Tolstoyevski eğer benimle yarın buluşmayı kabul etmezse oyum @Dosi ye gider.
Bu durumda kim şike yapıyor?Şike var @Dosi @Tolstoyevski
@Tolstoyevski gizemini koruyacağını düşünürsek, sen yapmış oluyorsun.Bu durumda kim şike yapıyor?
Beni gördüğü halde yanıma gelmemenin bedelini ödeyecek. @Tolstoyevski@Tolstoyevski seni görmüş meğerse, yoldan geçen herhangi biri olabilir @Tolstoyevski. Dikkat et.
Tols ve serhatBu durumda kim şike yapıyor?
Şike yapacak olsam senin yaptığın gibi özel mesaj yoluyla yapardım ulu orta yapmazdım.Şike var @Dosi @Tolstoyevski
Yok daha neler@Tolstoyevski gizemini koruyacağını düşünürsek, sen yapmış oluyorsun.
Araf bu durumda benim yaptığımı söylüyor 😱 ben ne alakaTols ve serhat
Bence sen çoktan oy kullandın? fazladan birşeyler koparma peşindesinBen kimseye benzemem, eşim benzerim yoktur.
Hayır kullanmadım, ss atabilirim. Beni hiç tanımamışsın, ben blöf yapmam!Bence sen çoktan oy kullandın? fazladan birşeyler koparma peşindesin
Beni kurtlara atanlara karşılık, ben sürüyü yöneterek gelirim...Aynen öyle, @serhatt eskiden böyle değildi. @denizz19, @Tolstoyevski ile tehdit ediyor, @serhatt dosi ile. Çapraz ateşe tuttular.
AA yok yok.Hayır kullanmadım, ss atabilirim.
Gerçi seni esas bozan @xemrexxx. Bu atarlı giderli sözleri de ondan öğrendin hep.Beni kurtlara atanlara karşılık, ben sürüyü yöneterek gelirim...
En sevilen isimler kaldığı için düşük olması normal.AA yok yok.
Zaten oy oranı çok düşük normal şartlarda şuan en az 10 oy daha olması gerekirdi çekimser kalan çok, yada klasik son gün modası
OoooooooBeni kurtlara atanlara karşılık, ben sürüyü yöneterek gelirim...
Kel alaka, beni kimse bozup manipüle edemez.Gerçi seni esas bozan @xemrexxx. Bu atarlı giderli sözleri de ondan öğrendin hep.