Maskeli Fedai
Favori Üye
Kuraları gördüm.Paramparçayız..
@Tolstoyevski kuraları değiştir çabuk..Kuraları gördüm.
Paramparça olmaya hazır ol. Tercih edeceğim başka isimler ile denk gelmişler
Gördüm artık. Değiştiremez@Tolstoyevski kuraları değiştir çabuk..
Senin oylarına ihtiyacımız yok.. Halk bizi destekliyor.. 😳Gördüm artık. Değiştiremez
Vay, hemen böyle oldu demek.Senin oylarına ihtiyacımız yok.. Halk bizi destekliyor.. 😳
Bu arada cidden bu kadar vadinin üst tura çıkacağını düşünmedim. Üstelik Aşkı Memnu'dan kimse kalmamış benim isteğim buydu @DosiSenin oylarına ihtiyacımız yok.. Halk bizi destekliyor.. 😳
Vay, hemen böyle oldu demek.
Peki, istediğin gibi oyum yok size 😡
Aşkı Memnu'yu karıştırma hepsini eleyinceye kadar @Tolstoyevski ile ne çektik.. 😳Bu arada cidden bu kadar vadinin üst tura çıkacağını düşünmedim. Üstelik Aşkı Memnu'dan kimse kalmamış benim isteğim buydu @Dosi
Aşk-ı Memnu, Suskunlar'a karşı kaybedince bu tablo belliydi seçmenler değişti artık. Sen ve @BARON男爵 dengeyi alt-üst ettiniz @Maskeli FedaiBu arada cidden bu kadar vadinin üst tura çıkacağını düşünmedim. Üstelik Aşkı Memnu'dan kimse kalmamış benim isteğim buydu @Dosi
Benim hedefim oydu. Vadiden birine pek ihtimal vermiyordum ama şu anda ciddi şampiyonluk adayı duruyor umarım aynı gruba düşüp oylar bölüşülüp olur olmadık biri çıkmaz aradan.Aşkı Memnu'yu karıştırma hepsini eleyinceye kadar @Tolstoyevski ile ne çektik.. 😳
@Tolstoyevski böyle bir şey yaparsa kan çıkar..Benim hedefim oydu. Vadiden birine pek ihtimal vermiyordum ama şu anda ciddi şampiyonluk adayı duruyor umarım aynı gruba düşüp oylar bölüşülüp olur olmadık biri çıkmaz aradan.
O söz bana ait ama.O söz cidden çok iyi onun capsini bulalım da diğer konuma at
Dosi hanım oyunu bize verir..Aşk-ı Memnu, Suskunlar'a karşı kaybedince bu tablo belliydi seçmenler değişti artık. Sen ve @BARON男爵 dengeyi alt-üst ettiniz @Maskeli Fedai
Adındır kalas, maymun surat!İftira atma kalas 😡
Benim hedefim oydu. Vadiden birine pek ihtimal vermiyordum ama şu anda ciddi şampiyonluk adayı duruyor umarım aynı gruba düşüp oylar bölüşülüp olur olmadık biri çıkmaz aradan.
Kura işine ben el atacağım @Tolstoyevski@Tolstoyevski böyle bir şey yaparsa kan çıkar..
Oklar senin üstünde olur o halde hay hayKura işine ben el atacağım @Tolstoyevski
Hep Dosi'den oy bekleyin....Dosi hanım oyunu bize verir..
Kendini tarif etmişsin muşmula..Adındır kalas, maymun surat!
Hala bir şansı var @Tolstoyevski nin.@serhatt da @Tolstoyevski'yi hançerlemiştir çoktan.