Oy kullanmıştım ben daha önceden hazırlasaydı
Yine kıyamaz o..
Ben Bully değilim amaYine kıyamaz o..
Sana kullanmış yani, keşke daha önce beni ikna etseydi demek istiyorAnlamadım
Daha önce ne olsaydı @Tolstoyevski
Arafi etiketleyince bir şey iste mesajı aklına geldi diye düşündüm. Ben ama oy kullanmıştım o demeden hemen önce foruma girerken bir teklifle görseydim olabilirdiAnlamadım
Daha önce ne olsaydı @Tolstoyevski
Kafam karıştı, yani ciddi ciddi bu vaatler oyları etkiler miSana kullanmış yani, keşke daha önce beni ikna etseydi demek istiyor
Goygoy hepsiKafam karıştı, yani ciddi ciddi bu vaatler oyları etkiler mi
@Tolstoyevski 'nin böyle bir hamlesi daha gelirse diskalifiye ederim ve rakibi @Maskeli Fedai finalist ünvanı alırArafi etiketleyince bir şey iste mesajı aklına geldi diye düşündüm. Ben ama oy kullanmıştım o demeden hemen önce foruma girerken bir teklifle görseydim olabilirdi
Polat ve Çakır = Maskeli demek..Ben Bully değilim ama
Sana kullanmış yani, keşke daha önce beni ikna etseydi demek istiyor
Düşünebilirim Benim ağzımdan oy cümlesi çıkmadı ama oyları foruma katkıya göre verdim kendi yakın olduğum kişiler de olsa foruma hanginiz daha etkili ise çıkarın işte onu ama reddemiyeğim bir teklif fark ederdiKafam karıştı, yani ciddi ciddi bu vaatler oyları etkiler mi
Neler oluyor neler.. @Tolstoyevski@Tolstoyevski 'nin böyle bir hamlesi daha gelirse diskalifiye ederim ve rakibi @Maskeli Fedai finalist ünvanı alır
@denizz19 'dan da Sıla bileti karşılığı oy almış 😱
Sen beni hançerledin sayılırPolat ve Çakır = Maskeli demek..
Senden kapmışNeler oluyor neler.. @Tolstoyevski
@Tolstoyevski çok güzel bir vaatte bulundu kayıtsız kalamadım..Sen beni hançerledin sayılır
Düşüneceğim...
------
Senden kapmış
Kız kulesinde yemek mi?@Tolstoyevski çok güzel bir vaatte bulundu kayıtsız kalamadım..
Aramızda özel.. @TolstoyevskiKız kulesinde yemek mi?
Geçti gitti zaten ama Dosi bunu unutmaz...Aramızda özel.. @Tolstoyevski
DosiTols'un arasını bozduk oh..Geçti gitti zaten ama Dosi bunu unutmaz...
İki dünya bir araya gelse yine de DosiTols'u ayıramaz, yazıldığı gibi daima birizDosiTols'un arasını bozduk oh..
Yok, ben senle olan mevzuyu unutmam dedimDosiTols'un arasını bozduk oh..
Nasıl çırpındığını görüyorum...İki dünya bir araya gelse yine de DosiTols'u ayıramaz, yazıldığı gibi daima biriz