Başta elenmem daha iyi finale çıksam rakiplerime yazık Çünkü o güne kadar çalışmalar yapardım1 oy ile elenmene hiç üzülmüyorum artık
Başta elenmem daha iyi finale çıksam rakiplerime yazık Çünkü o güne kadar çalışmalar yapardım1 oy ile elenmene hiç üzülmüyorum artık
Bilemem artık takılmışsın gibi duruyor.Takılmadım, sadece takılıyorum size.
@Tolstoyevski tehdit ediliyorum müdahale etŞuan umrumda değil desin ama görecek o Merve Özbey'e verdiğim puanların hakkını vermedi @denizz19
O biraz zor ben müsade etmezdimBaşta elenmem daha iyi finale çıksam rakiplerime yazık Çünkü o güne kadar çalışmalar yapardım
Oyunu kullandın diye tehdit ediyorum. Öncesi olsa kural dışı olurdu @Cervantes@Tolstoyevski tehdit ediliyorum müdahale et
Sen de haklısın artık sal da başkaları kazansın şu ödülü...Seneye ben yokum oylamada, yeni isimlere odaklan benden rahatsız olanlar rahat nefes alsın
Takılıyorum ama size takılıyorum.Bilemem artık takılmışsın gibi duruyor.
@Maskeli Fedai için yapacağım bunuSen de haklısın artık sal da başkaları kazansın şu ödülü...
@Tolstoyevski sana birşey demez ama 1 oy ile kaybedersem gözüme görünmeNeyse ben gideyim sonra bu ikili senin yüzünden kazanamadım falan der algı yaptın derler. Bu çirkefliklerle uğraşamam.
Oylar Dosiye@Maskeli Fedai için yapacağım bunu
------
@Tolstoyevski sana birşey demez ama 1 oy ile kaybedersem gözüme görünme
Şuan umrumda değil desin ama görecek o Merve Özbey'e verdiğim puanların hakkını vermedi @denizz19
Hukukumuz çoktu senle. Bu hamlen şaşırttı :SOylar Dosiye
@Maskeli Fedai yoldaşım için değer be...@Maskeli Fedai için yapacağım bunu
------
@Tolstoyevski sana birşey demez ama 1 oy ile kaybedersem gözüme görünme
Niye yarinHukukumuz çoktu senle. Bu hamlen şaşırttı :S
Küstüm sana yarına kadar
Çok çırpınıyor yazık yüzü gülsün anketlerde Polat vs Çakır için özellikle@Maskeli Fedai yoldaşım için değer be...
Ertesi gün hemen unutan bir yapım var ama unutmam yinede boşveririm şimdilikNiye yarin
Çok çırpınıyor yazık yüzü gülsün anketlerde Polat vs Çakır için özellikle
------
Ertesi gün hemen unutan bir yapım var ama unutmam yinede boşveririm şimdilik
Aynen aynen bir nebze de olsa mutlu olsun yoldaşım benim...Çok çırpınıyor yazık yüzü gülsün anketlerde Polat vs Çakır için özellikle
------
Ertesi gün hemen unutan bir yapım var ama unutmam yinede boşveririm şimdilik
Vadikızından ne beklenirPolatla Çakıra kazandıracaz @Maskeli Fedai
Vadikızından ne beklenir