2016 En Favori Üye 2016 | Yarı Final | Bully vs denizz19

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Finale Çıksın?

• Bully

Oy: 18 52.9%
  • denizz19

Oy: 16 47.1%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaa bende kararsız kaldım açıkçası. :A @denizz19 çok yükleniyor bana ama @Bully pek ses çıkarmıyor. :A Ne yapsam acaba. :A

Bu gidisle degerli oyumdan mahrum kalacaksin :A
Sen zaten Deniz'e oy atmayacak mısın, geçende durumu eşitleyelim diyordun :A

Aaa bende kararsız kaldım açıkçası. :A @denizz19 çok yükleniyor bana ama @Bully pek ses çıkarmıyor. :A Ne yapsam acaba. :A
Asıl ses çıkarmayanlardan korkacaksın demişler :A İşte kendin diyorsun Deniz çok yükleniyor bana diye, eline ne güzel intikam fırsatı geçmiş, bunu tepme derim :A

Sen zaten Deniz'e oy atmayacak mısın, geçende durumu eşitleyelim diyordun :A

Asıl ses çıkarmayanlardan korkacaksın demişler :A İşte kendin diyorsun Deniz çok yükleniyor bana diye, eline ne güzel intikam fırsatı geçmiş, bunu tepme derim :A
Ama benden baska 2 kisi daha Deniz'e atarsa sen elenirsin yani benim oyum önemli :A

Sana ne zaman yüklendim be bazen sinir hareketlerin oluyor onların da karşılığını almalısın mesela Arkadaşlar İyidir'e söylediklerin beni dellendirdi :A Ama sen oyunu bana vermelisin niye biliyor musun hatanı dobra dobra yüzüne söylediğimden ama Bully içine atıyor :D

Eskici denizine atar oyu :A
Dark için söylediklerim onun için de geçerli sizin samimiyetiniz yeni başladı ama biz ta 2.5 - 3 yıldır samimiyiz Survivor saolsun :A Buna rağmen bana ihanet ederse kendi bileceği iş ne diyeyim :A

Bu oylama geçen sene olsa @eskici bana destek atacaktı buna adım kadar eminim :A İstersen eskiden sana karşı bana destek olduğu oylamaları bulurum, bunu yaparım bilirsin :F
Evet gecen sene olsa sana atabilirdim ama bu sene her sey cok farkli @denizz19 cok sevdirdi kendini :A

Evet gecen sene olsa sana atabilirdim ama bu sene her sey cok farkli @denizz19 cok sevdirdi kendini :A
Bu sene aktif olunca popülerliğin de arttı tabii yeni arkadaşlar edindin ama sen aktif değilken, forumun tamamı seni tanımıyorken yanında da biz vardık Deniz değil :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...