Maskeli Fedai
Favori Üye
Seni pis kıvırcık salata .ssSıkıntı yok 1.olsam da bana hiçbir yararı yok zaten ki yarı finale kadar gelmişim sen derdine yan
Kırgın çiceklerin haline yan sen İçerde tokatlıyor her hafta
Seni pis kıvırcık salata .ssSıkıntı yok 1.olsam da bana hiçbir yararı yok zaten ki yarı finale kadar gelmişim sen derdine yan
Nerden vuracağını şaşırdın valla o maskeni söker alırım yüzündenSeni pis kıvırcık salata .ss
Kırgın çiceklerin haline yan sen İçerde tokatlıyor her hafta
Bana posta koyanın saçını keserimNerden vuracağını şaşırdın valla o maskeni söker alırım yüzünden
Kes ne güzel berbere para vermemBana posta koyanın saçını keserim
Akıllı ol
Öyle olsa fark açılmış olurdu Ayrıca eşitlik halinde de sen çıkıyorsun sanım finaleHalkımıza para mı verdin yoksa
Kimse oy vermiyor ki beni seven seni de seviyor kör olasıcalarÖyle olsa fark açılmış olurdu Ayrıca eşitlik halinde de sen çıkıyorsun sanım finale
Nasil ayiramazsin abla Deniz'in saclari uzun bir kere farklilar yani kokay ayrilirlarBen oy vermicemi söylemiştim yusufum kesin kararlıyım bu konuda ikiside
forumda çok iyi işler yapıyor ayıramam ben ikisini şimdi
Nasil ayiramazsin abla Deniz'in saclari uzun bir kere farklilar yani kokay ayrilirlar
canım ben zaten herkesle barışığım kimle kavga etmişim civar köylere sor denizi anlatsınlar sana.
En çıkarcı üye 2016 yarışması yapsak ben 1.turda elenirken siz ikiniz finale çıkarsınız lanBir yönetici herkesle barışık olmaya çalışmalıdır senin gibi çaylak değiliz ki biz derdimiz tasamız olmasın
Kimse senin yanında yer almaz boşuna bekleme Ama sen Deniz'e atarsan benim en sevdiğim çaylak üye olan @DarkLeqenD da oyunu bana atacaktır
Hayır öyle olmayacak şimdi ben müziği başlatacağım , müzik durduğu anda elimi ilk öpen oyumu alırKimse senin yanında yer almaz boşuna bekleme Ama sen Deniz'e atarsan benim en sevdiğim çaylak üye olan @DarkLeqenD da oyunu bana atacaktır
Saygısız şey.ss Abilerin el öptüğü nerde görüşmüşHayır öyle olmayacak şimdi ben müziği başlatacağım , müzik durduğu anda elimi ilk öpen oyumu alır
Oyun böyle be ben napayım pardon sandalyeye ilk oturan el öpüyordu değil miSaygısız şey.ss Abilerin el öptüğü nerde görüşmüş
Senin o pis elini öpüp şerefimi kaybedeceğime Deniz'e yarışmayı kaybederim daha iyiOyun böyle be ben napayım pardon sandalyeye ilk oturan el öpüyordu değil mi
ya okyanus a kaybedersen tamam la sustumSenin o pis elini öpüp şerefimi kaybedeceğime Deniz'e yarışmayı kaybederim daha iyi
eskicicim bana ihanet etmez saniyesinde kahkaha atar