2016 En Favori Üye 2016 | Yarı Final | Bully vs denizz19

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Finale Çıksın?

• Bully

Oy: 18 52.9%
  • denizz19

Oy: 16 47.1%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oylar eşit olunca kim devam ediyor? :A

Seninle ortak yönlerimiz var mesela ikimizde Kırgınların hastasıyız bunu göz önüne al mesela Bully Kırgınlardan nefret eder :A Kemalimi de hiç sevmez :D

Seninle bizim muhabbetimiz daha eskilere dayanıyor, mesela fazla ortaya çıkmasını istemediğin ismini ilk bana söylemişsindir belki de. :A Yani ben varken Deniz'e oy moy atma. :F
Deniz iyisin ama Buliy daha iyi geldi :A elimi öp durum eşitlensin :A

pes evet evet pes ettin :A hayır fifa :A :A

Sen nostaljik misin ki sana oy atayım ? :A Ha bu arada sen adımı unutmuştun hatırlatayım :A
Sonuçta ilk bana söylemiştin :F Yazayım istersen konuya. :A Ünlü bir adaşına patates kafa diyorlar hatta. :A

Deniz pes etti işte oyunun adresi bellidir artık :A

Deniz demen çok zor bir ihtimaldi zaten ona güldüm :D

@Bully çok şanslısın :F şanslısın çünkü benden nefret eden bir daha düzelmiyor hep nefret ediyor :A
Haklılar çok nefretlik bir tipsin bence de :A Dün yediğin hurmalar diye başlayan söz bu duruma cuk oturuyor sanırım :F

Haklılar çok nefretlik bir tipsin bence de :A Dün yediğin hurmalar diye başlayan söz bu duruma cuk oturuyor sanırım :F
Halbuki gerçek hayatta ne kadar sempatik sevecen biri olduğumu bilmiyorlar beni sevmeyenler :A Sanal ortamda öfke kontrolünü kazandım artık kimseye hiçbir şekilde öfkem yok halbuki ama bana karşı duyulan bu karşı tutum değişmez gibi. :D Ne kadar ılımlı yaklaşmaya çalışsam da özellikle birkaç kişinin huyu değişmeyecek ne diyelim sağlık olsun :)

Halbuki gerçek hayatta ne kadar sempatik sevecen biri olduğumu bilmiyorlar beni sevmeyenler :A Sanal ortamda öfke kontrolünü kazandım artık kimseye hiçbir şekilde öfkem yok halbuki ama bana karşı duyulan bu karşı tutum değişmez gibi. :D Ne kadar ılımlı yaklaşmaya çalışsam da özellikle birkaç kişinin huyu değişmeyecek ne diyelim sağlık olsun :)
Böyle laflarla anca @eskici gibilerden oy toplayabilirsin, @DarkLeqenD kanmaz mesela sana. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...