Cok begenmedim ama darkin bana attigi güldürdünlerden dolayi ben de güldürdün attimeskicicim bana ihanet etmez saniyesinde kahkaha atar
Seninle ortak yönlerimiz var mesela ikimizde Kırgınların hastasıyız bunu göz önüne al mesela Bully Kırgınlardan nefret eder Kemalimi de hiç sevmez14-12 ve ben çok eğleniyorum
Seninle bizim muhabbetimiz daha eskilere dayanıyor, mesela fazla ortaya çıkmasını istemediğin ismini ilk bana söylemişsindir belki de. Yani ben varken Deniz'e oy moy atma.14-12 ve ben çok eğleniyorum
Seninle ortak yönlerimiz var mesela ikimizde Kırgınların hastasıyız bunu göz önüne al mesela Bully Kırgınlardan nefret eder Kemalimi de hiç sevmez
Deniz iyisin ama Buliy daha iyi geldi elimi öp durum eşitlensinSeninle bizim muhabbetimiz daha eskilere dayanıyor, mesela fazla ortaya çıkmasını istemediğin ismini ilk bana söylemişsindir belki de. Yani ben varken Deniz'e oy moy atma.
Aman ne halin varsa gör be .ssDeniz iyisin ama Buliy daha iyi geldi elimi öp durum eşitlensin
Ne meraklıymışın la el öptürmeye Sen nostaljik adamsındır zaten burada koskoca Bully varken başkasına oy atmayacaksın herhalde?Deniz iyisin ama Buliy daha iyi geldi elimi öp durum eşitlensin
pes evet evet pes ettin hayır fifaAman ne halin varsa gör be .ss
Sen nostaljik misin ki sana oy atayım ? Ha bu arada sen adımı unutmuştun hatırlatayımNe meraklıymışın la el öptürmeye Sen nostaljik adamsındır zaten burada koskoca Bully varken başkasına oy atmayacaksın herhalde?
Beni bu berbat espriye maruz bıraktığın İçin bana atmalısınpes evet evet pes ettin hayır fifa
Sen nostaljik misin ki sana oy atayım ? Ha bu arada sen adımı unutmuştun hatırlatayım
Sonuçta ilk bana söylemiştin Yazayım istersen konuya. Ünlü bir adaşına patates kafa diyorlar hatta.pes evet evet pes ettin hayır fifa
Sen nostaljik misin ki sana oy atayım ? Ha bu arada sen adımı unutmuştun hatırlatayım
Beni bu berbat espriye maruz bıraktığın İçin bana atmalısın
Bu 'patates kafa' lafından bir 'marul kafa' göndermesi sezdim hadi benim için bi dövüşün Dayak yiyen oyumu alırSonuçta ilk bana söylemiştin Yazayım istersen konuya. Ünlü bir adaşına patates kafa diyorlar hatta.
Deniz pes etti işte oyunun adresi bellidir artık
Deniz demen çok zor bir ihtimaldi zaten ona güldüm
Haklılar çok nefretlik bir tipsin bence de Dün yediğin hurmalar diye başlayan söz bu duruma cuk oturuyor sanırımDeniz demen çok zor bir ihtimaldi zaten ona güldüm
@Bully çok şanslısın şanslısın çünkü benden nefret eden bir daha düzelmiyor hep nefret ediyor
Halbuki gerçek hayatta ne kadar sempatik sevecen biri olduğumu bilmiyorlar beni sevmeyenler Sanal ortamda öfke kontrolünü kazandım artık kimseye hiçbir şekilde öfkem yok halbuki ama bana karşı duyulan bu karşı tutum değişmez gibi. Ne kadar ılımlı yaklaşmaya çalışsam da özellikle birkaç kişinin huyu değişmeyecek ne diyelim sağlık olsunHaklılar çok nefretlik bir tipsin bence de Dün yediğin hurmalar diye başlayan söz bu duruma cuk oturuyor sanırım
Böyle laflarla anca @eskici gibilerden oy toplayabilirsin, @DarkLeqenD kanmaz mesela sana.Halbuki gerçek hayatta ne kadar sempatik sevecen biri olduğumu bilmiyorlar beni sevmeyenler Sanal ortamda öfke kontrolünü kazandım artık kimseye hiçbir şekilde öfkem yok halbuki ama bana karşı duyulan bu karşı tutum değişmez gibi. Ne kadar ılımlı yaklaşmaya çalışsam da özellikle birkaç kişinin huyu değişmeyecek ne diyelim sağlık olsun
Canı sağ olsun Dark kardeşinBöyle laflarla anca @eskici gibilerden oy toplayabilirsin, @DarkLeqenD kanmaz mesela sana.
Bu gidisle degerli oyumdan mahrum kalacaksinBöyle laflarla anca @eskici gibilerden oy toplayabilirsin, @DarkLeqenD kanmaz mesela sana.