Kanal D haberde geçen gün ilk okulda yapılan başkanlık seçimi haberi vardı, Müge yine iyidir.
ATV amblemi çok yakışır avantarına.
Reyting için özet yapıp duruyorlar. Fatih'imi geçecekler yine diye korkuyorum.
Kanal D haberde geçen gün ilk okulda yapılan başkanlık seçimi haberi vardı, Müge yine iyidir.
O kadar da değil ama Elveda Rumeli, Avrupa Yakası yayınlandığı yıllarda neredeyse 1. favorim olacaktı şimdi pek izlemesem de KMOİ yeter.ATV amblemi çok yakışır avantarına.
Reyting için özet yapıp duruyorlar. Fatih'imi geçecekler yine diye korkuyorum.
Yine totodan sallıyorsun. Biz rüşvetin r'sini bilmeyiz.Deniz marulu ne çabaliyor be tabi totalin gülü @mrt-06 , @Çiğdem- ve @GunesinOglu gibi rüşvet kabul etmiyor
Zaten bilmez dedik.ssO kadar da değil ama Elveda Rumeli, Avrupa Yakası yayınlandığı yıllarda neredeyse 1. favorim olacaktı şimdi pek izlemesem de KMOİ yeter.
Biz Fatih'i her gün geçiyoruz zaten. Ama Fatih AB'de önde o yüzden ATV Haber'in AB'yi alması iyi olur.
Yine totodan sallıyorsun. Biz rüşvetin r'sini bilmeyiz.
O kadar da değil ama Elveda Rumeli, Avrupa Yakası yayınlandığı yıllarda neredeyse 1. favorim olacaktı şimdi pek izlemesem de KMOİ yeter.
Biz Fatih'i her gün geçiyoruz zaten. Ama Fatih AB'de önde o yüzden ATV Haber'in AB'yi alması iyi olur.
Yine totodan sallıyorsun. Biz rüşvetin r'sini bilmeyiz.
Başkanım ben zaten sizin Deniz'e oy atmamı istediğinizi tahmin etmiştim.Buda benim ileri görüşlülüğüme bir kanıttır.Bu özelliğimden dolayı yardımcılığa terfi etmem gerektiğini düşünüyorum.
Belli olmaz. Bugün Fatih Twitter'dan yorum okuyordu demekki kaçak internet kullanıyor kuralları çiğneyip AB buna kızabilir.Iyy yılan nasıl heyecanlandı.s.s Fatih AB'nin kralı. Geçemezler.
Pardon; mesajında ne nokta var, ne virgül bazen anlam karmaşası yaşıyorum.Zaten bilmez dedik.ss
Virgül kullandik.ssBelli olmaz. Bugün Fatih Twitter'dan yorum okuyordu demekki kaçak internet kullanıyor kuralları çiğneyip AB buna kızabilir.
Pardon; mesajında ne nokta var, ne virgül bazen anlam karmaşası yaşıyorum.
Başkanım ben zaten sizin Deniz'e oy atmamı istediğinizi tahmin etmiştim.Buda benim ileri görüşlülüğüme bir kanıttır.Bu özelliğimden dolayı yardımcılığa terfi etmem gerektiğini düşünüyorum.
Başkanım bu soruyu sormanız hata.Deniz'e mi verdin oyunu.