İtici KaneDenize laf atan karşısında bizi bulur dostum hareketlerine dikkat et bundan sonra.
İtici KaneDenize laf atan karşısında bizi bulur dostum hareketlerine dikkat et bundan sonra.
Azdan az çoktan çok giderDenize laf atan karşısında bizi bulur dostum hareketlerine dikkat et bundan sonra.
Allahım şu oylama zamanlarında ki ''ben herkesle barışığım'' hallerin yok mu öldürecek beni of of Halbuki @Bully öyle mi diyecektim aa o da barış antlaşması yapmaya çalışıyor 😱 kime oy verecem lan benHeh şöyle dürüst ol canımı ye halbuki ben sana hiçbir kötü his barındırmıyorum sana bazen kızsam da çabucak silerim olanı biteni.
canım ben zaten herkesle barışığım kimle kavga etmişim civar köylere sor denizi anlatsınlar sana.Allahım şu oylama zamanlarında ki ''ben herkesle barışığım'' hallerin yok mu öldürecek beni of of Halbuki @Bully öyle mi diyecektim aa o da barış antlaşması yapmaya çalışıyor 😱 kime oy verecem lan ben
Adam hepimize gider çekti lan ne dicemi bilemedim şimdi.Azdan az çoktan çok gider
Bir yönetici herkesle barışık olmaya çalışmalıdır senin gibi çaylak değiliz ki biz derdimiz tasamız olmasınAllahım şu oylama zamanlarında ki ''ben herkesle barışığım'' hallerin yok mu öldürecek beni of of Halbuki @Bully öyle mi diyecektim aa o da barış antlaşması yapmaya çalışıyor 😱 kime oy verecem lan ben
Merve Aydın değilmiydi la ?
Survivoru sildim ben artik beni ilgilendirmiyor o yüzden hatirlayamadimCidden eskimişsin bro.
Bilmem artık belki de kader sana bir işaret veriyordurİkinizden birini sampiyon yapmak lazim finalde kim daha iyi is yapar onu düsünüyorum evet hemen kullanmayacagim iyi bildin su anda durum esit ama sen bu mesaji yazdiginda gerideydin galiba ve alttan alttan ben gerideyim bana oy ver mi demek istedin bilemiyorum
İkinizi birden finale tasisak olmaz miBilmem artık belki de kader sana bir işaret veriyordur
Harikasın, Anne dizisine ben de gıcık oluyorum zaten, seninle tutuyor dizi zevklerimiz.
Yarın gereken cevabı vereceğiz
neticede deniz forumda o karga sesini bile paylaşmış bri çocuk o ka emek verdiği halde geçememiş bully i.ssikimizde @denizz19 a oy kullandık onla bizmi dalga geçecez destek olmalıyız