2016 En Favori Üye 2016 | Yarı Final | Bully vs denizz19

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Finale Çıksın?

• Bully

Oy: 18 52.9%
  • denizz19

Oy: 16 47.1%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heh şöyle dürüst ol canımı ye halbuki ben sana hiçbir kötü his barındırmıyorum sana bazen kızsam da çabucak silerim olanı biteni. :)
Allahım şu oylama zamanlarında ki ''ben herkesle barışığım'' hallerin yok mu öldürecek beni of of Halbuki @Bully öyle mi diyecektim aa o da barış antlaşması yapmaya çalışıyor 😱 kime oy verecem lan ben

Allahım şu oylama zamanlarında ki ''ben herkesle barışığım'' hallerin yok mu öldürecek beni of of Halbuki @Bully öyle mi diyecektim aa o da barış antlaşması yapmaya çalışıyor 😱 kime oy verecem lan ben
:F canım ben zaten herkesle barışığım kimle kavga etmişim civar köylere sor denizi anlatsınlar sana.

Bir yönetici herkesle barışık olmaya çalışmalıdır senin gibi çaylak değiliz ki biz derdimiz tasamız olmasın :A

İkinizden birini sampiyon yapmak lazim finalde kim daha iyi is yapar onu düsünüyorum :A evet hemen kullanmayacagim iyi bildin :A su anda durum esit ama sen bu mesaji yazdiginda gerideydin galiba ve alttan alttan ben gerideyim bana oy ver mi demek istedin bilemiyorum :A
Bilmem artık belki de kader sana bir işaret veriyordur :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...