Kapışın diyorsun yani benim için. İkimizden birini seçecek olacağını bilsem ben de uğraşırım ama nasıl kıyacaksın ki sen birimize. Kot Kafalar grubu dağılır valla.Damardan girdin.. .ss @Bully
En iyi becerdiğim iştir acıtasyon
Valla ne halt ederseniz edin oy kullanmam.Kapışın diyorsun yani benim için. İkimizden birini seçecek olacağını bilsem ben de uğraşırım ama nasıl kıyacaksın ki sen birimize. Kot Kafalar grubu dağılır valla.
Ben sana soruyorum hayır bizden birinden kastın be Allah İçin açıkla yoksa bana oy vermemenle ilgili sıkıntı yaptığımı sanma merakımdan soruyorum
Anlamadım Denize oy verecek halim yokDeniz kimmiş ki
Koşun la bomba itiraf var.
Bizden kastın neydi bizde onu anlamadık.Anlamadım Denize oy verecek halim yok
İkinizden birini sampiyon yapmak lazim finalde kim daha iyi is yapar onu düsünüyorum evet hemen kullanmayacagim iyi bildin su anda durum esit ama sen bu mesaji yazdiginda gerideydin galiba ve alttan alttan ben gerideyim bana oy ver mi demek istedin bilemiyorumKimi daha çok seviyorsan Ama hemen oy kullanmazsın zaten sen, bir duruma bakarsın geride kalan kimse ona atarsın kesin
Forumda eskiden samimi olduğum üyelerden biri olamaz mıBizden kastın neydi bizde onu anlamadık.
Yalan söyleme söylemek istediğin bu değildi cesurca söyleseneForumda eskiden samimi olduğum üyelerden biri olamaz mı
deniz kardeşimize irrite oluyorum o nedenle o arkadaşa verdimYalan söyleme söylemek istediğin bu değildi cesurca söylesene
Heh şöyle dürüst ol canımı ye halbuki ben sana hiçbir kötü his barındırmıyorum sana bazen kızsam da çabucak silerim olanı biteni.deniz kardeşimize irrite oluyorum o nedenle kötünün iyisine verdim
Oldu mu?
Hala samimi olabiliriz aslında, gereksiz yere büyüttün bence olayı. Benden yana bir sıkıntı yok yani yeni bir sayfa açabiliriz, sen de istersen.Forumda eskiden samimi olduğum üyelerden biri olamaz mı
Denize laf atan karşısında bizi bulur dostum hareketlerine dikkat et bundan sonra.Allah Allah sanki adam kestik ne oluyo lan size
Ah işte bende bunu ima ediyodum baya abarttık ciddenHala samimi olabiliriz aslında, gereksiz yere büyüttün bence olayı. Benden yana bir sıkıntı yok yani yeni bir sayfa açabiliriz, sen de istersen.