2011 En Favori Üye 2011 - Yarı Final - Fks14 vs Neferet

Hangisi finale çıksın ?

• Fks14

Oy: 6 33.3%
  • Neferet

Oy: 12 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beni iyi tanıyanlara sormanı tavsiye ederim hep mi böyle bu kız diye cevabını öğrenince mesaj atarsın konuşuruz :)

istediğiniz favoriforumum bu mu acaba bu güzel olmadı bence 1 2 hafta öncesi daha güzeldi haxball turnuvaları falan...

sahur da yıyecez adamı doktor otker yetıstırdı pratıklerıne hazırlıyor herseyın hallederız bu arada xxdragx bız forumu duzeltmeye calısıyoruz .pp

güzelliği bozan sebep bensem eğer son 2haftadır kusura bakmayın.

biz bozduk siz düzeltiyor musunuz o zaman ilk bizim gitmemiz lazım bozanlar olarak:S

istediğiniz favoriforumum bu mu acaba bu güzel olmadı bence 1 2 hafta öncesi daha güzeldi haxball turnuvaları falan...

Bak xdragxx forum 1 gün önce de güzel değildi, 2 gün önce de güzel değildi bence. Bir şeylerin değişmesi için tadımız da kaçacak... Ama bozan sen değilsin bunu bil hemen üstüne alınma...

öyle bir şey demedim orta yolu bulalum bir kişinin üstüne fazla gitmeyin ve olaylara biraz da başkalarının penceresinden bakın

forum gerilemiyor veya bozulmuyor.bu kadar insanın olduğu yerde zaman zaman bunlar kaçınılmazdır.

bugün forum oyunları oynayanların çok üstüne gidildi bence:S

öyle bir şey demedim orta yolu bulalum bir kişinin üstüne fazla gitmeyin ve olaylara biraz da başkalarının penceresinden bakın

üstüne gidilmesi gereken insanlar var

edıt: forum oyunları oynayanların üstüne gidilmedi fikrimizi söyledik forumun durumu da gayet iyi nerden çıkartıyorsunuz bunları ya

yok öyle değil. Zaman zaman fikir ayrılığı elbette olur ve kişilerin yanlış olanı anlaması gerekir. Kimse kimseye yanlışını söylemezse ileride daha büyük sorunlar olur. Yolun başından böyle ufak tartışmalar olursa ileride daha çok zevk alarak forumda vakit geçirebiliriz.

şimdi forum oyunları bana göre post kasma yeri değildir türkiyenin en büyük formunda kaç tane konu var bir bakın tamam siz böyle düşündünüz ve bunlar mesaj yerine sayılmadı herkesin mesajı düştü sonra buna itiraz edenler konu dışı gitsin dediler bu seferde geçici olarak konu dışı gitti ama bu ikisi forumu ayakta tutar bence orta bir yol bulunsun top 15ten çıksın vs...
forumun alexadaki sıralaması dikkatlice baklılsın bu saatten sonra çıkacak mı artacak mı

şimdi forum oyunları bana göre post kasma yeri değildir türkiyenin en büyük formunda kaç tane konu var bir bakın tamam siz böyle düşündünüz ve bunlar mesaj yerine sayılmadı herkesin mesajı düştü sonra buna itiraz edenler konu dışı gitsin dediler bu seferde geçici olarak konu dışı gitti ama bu ikisi forumu ayakta tutar bence orta bir yol bulunsun top 15ten çıksın vs...
forumun alexadaki sıralaması dikkatlice baklılsın bu saatten sonra çıkacak mı artacak mı

Çok mantıksız dediklerin...

Alexa ile bizim mesaj sayılarımızın sayılmasının hiçbir ilintisi yok, dostum.

öyle değil forumun kalitesi düşer hangi forumda var böyle bir şey bilmeden neden konuşuyorsun kaç tane forumda üyeydim hepsinde de bunlar var olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...