2011 En Favori Üye 2011 - Yarı Final - Fks14 vs Neferet

Hangisi finale çıksın ?

• Fks14

Oy: 6 33.3%
  • Neferet

Oy: 12 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forum ne güzeldi dün şimdi tartışmaya bakmaktan başka alternetif yok:S

senaryo yaza yaza niye kafa yemis olayim? Lütfen bos konusmayalim, prestijinizini düsürtüyorsunuz.

bence dünde güzel değildi önceki günlerde de. Böyle kendisini beğenmiş ve üstün gören arkadaşlar olduğu sürecede güzelliğinden şüpheli olcam.

şimdi olay gitgide ilginçleşiyor ben bişey demiycem çünkü ne ara bu hale geldi anlamıyorum.bira muhabetiyle ilgili bişey söyleyip gitçem: neden söyledim onu,gelmişsin hepiniz nefereti savunuyorsunuz diyorsun sana hatanı göstermeye çalışanlara.bırak savunulmaya ihtiyaç duyacağım bişey yapmayı,forumda bile yoktum.o an ne yaptığımı yazdım.ister bira içer ister yumurtalı pide yerim benim bileceğim iş.

Başka da bişey demek istemiyorum sabaha kadar tartışabilecek durumda değilim

bence dünde güzel değildi önceki günlerde de. Böyle kendisini beğenmiş ve üstün gören arkadaşlar olduğu sürecede güzelliğinden şüpheli olcam.

evet kendimi çok begeniyorum, kendime hayranim.. dizilerden bana teklifler geliyor, ben çok süperim, I LOVE MYSELF!

Var mi diyeceginiz tugba hanim ?

dün forum gayet güzeldi bende eğleniyorum dünde güzeldi eğleniyorum ama bugün neden se eğlenemiyorum forumdan soğuttunzu çekiğ gitcem artık

yok canım uyumam ben hiç bilmiyorsan öğrenmiş oldun.

Çekip gitmek çözüm olsa şuan bende giderdim ama bu şekilde de gayet güzel eğlenirim.

yok canım uyumam ben hiç bilmiyorsan öğrenmiş oldun.

Çekip gitmek çözüm olsa şuan bende giderdim ama bu şekilde de gayet güzel eğlenirim.

bu durumdan bile kendinize eglence çikariyorsunuz ya, pes artik ne diyeyim ki

bazen çözüm çekip gitmektir ona başvuracam forumda ilk kavgaları görüyorum şu anda
biz 2 3 haftasına önce forumda birbirimize ne güzel forum favoriforumum derken bugün çok kalbim kırıldı ilk defa eğlencesiz bir forum halini aldı

bazen çözüm çekip gitmektir ona başvuracam forumda ilk kavgaları görüyorum şu anda
biz 2 3 haftasına önce forumda birbirimize ne güzel forum favoriforumum derken bugün çok kalbim kırıldı ilk defa eğlencesiz bir forum halini aldı

+1

kötülediğimiz forum trde yaklaşık 2900 tane forum oyunu var maalesef

dün şukulaştığımız bölüm mesala herkes eğlendi forumda bazen böyle şeylerin olması lazım

fks14@ seni konuşmaya değer bulmuyorum. Cevapta vermeyi düşünmüyorum.
Çağrı@ babana söyle o pasta tarifini bende istiyorum :D
xdragxx@ emin ol bu kavgalar birşeylerin değişmesi adına yapılıyor benim daha önceki değişmemde bunun sonunda olmuştu. Çok kez bıraktım ama olmuyor bence deneme hiç :)

ayrica tugba hanim size son diyecek birseyim var;

niye bu kadar kiricisiniz? niye bana böyle davraniyorsunuz? kaslarinizi çatmak için gösterdiginiz çabayi gülümsemek için harcayan biraz, kirici olmak daha zor, daha yorucu inanin..

Saygilar

olacak gibi bu ne ya hep kavga hep kavga bugün forumda 12 eylül 1980 darbesi vardı sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...