2011 En Favori Üye 2011 - Yarı Final - Fks14 vs Neferet

Hangisi finale çıksın ?

• Fks14

Oy: 6 33.3%
  • Neferet

Oy: 12 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, mesaj sayisi benden üstün çünkü ben daha Subat ayinda bu foruma üye oldum, bunu unuttun galiba. 😉

Ben de Mayıs ayında üye oldum, mesaj sayım senden oldukça fazla. Hatta Çağrı'dan da fazla. Şubat ayında üye olmak bahane değil.

Konu sen degilsin Mustafa, burasi benim anketim ve senin hakkinda konusmasi saçma. :)

Kendimden bahsetmek için söylemedim. Şubat ayında üye olmak bahane değil, dedim. Doğan Abi senin üye olduğun aylarda üye olmuş Ağustos sonu gibi co-adminliğe yaklaşmıştı.

Konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok, demek ki Neferet daha iyimis demek ki o hakediyormus nokta

Bu BENIM fikrim Neferet, sen gecen sene zaten seçilmistin. Ben de en az senin kadar hakettigimi dusunuyorum ayrica sen 2008'den berri aktifsin ama bu 2011'in en üye seçimleri ve ben subat'tan berri aktifim ve bugüne kadar foruma çok katki sagladigimi düsünüyorum.
bak ben geçen sene seçilmiş olabilirim ama bu bu sene de seçilmemem gerektiği anlamına gelmez bu 1.fener şampiyon olunca bir dahaki sene şampiyon olamasın diye -50 puandan mı başlatılıyor?ayrıca daha ne yaptın sadece başarılı bi bölüm moderatörüsün şu anda,voltranı mı oluşturdun gassayı şampiyon mu yaptın atomları mı çarpıştırdın ben anlamadım ki seni?bak sen işini yap ve bırak insanlar değerlendirsin seni.bu senelik böyle oldu ben belki seneye olmayacam burda ve yine eşleşçez sen 16-0 kazancan bu sefer,sesimi çıkarırsam ne olayım.kaybedince olgunluk göstermeyi bil.

bak ben geçen sene seçilmiş olabilirim ama bu bu sene de seçilmemem gerektiği anlamına gelmez bu 1.fener şampiyon olunca bir dahaki sene şampiyon olamasın diye -50 puandan mı başlatılıyor?ayrıca daha ne yaptın sadece başarılı bi bölüm moderatörüsün şu anda,voltranı mı oluşturdun gassayı şampiyon mu yaptın atomları mı çarpıştırdın ben anlamadım ki seni?bak sen işini yap ve bırak insanlar değerlendirsin seni.bu senelik böyle oldu ben belki seneye olmayacam burda ve yine eşleşçez sen 16-0 kazancan bu sefer,sesimi çıkarırsam ne olayım.kaybedince olgunluk göstermeyi bil.

Haklisiniz tamam, ama baska kisilerin karismasini istemiyorum. Mesela OsmanAslan niye karisti anlamadim, ayrica OsmanAslan ben bir yöneticiyle azicik bir tartismam olsa hemen büyük yöneticinin mesajini begeniyorsun beni kizdirtmak için seyler söylüyorsun. Lütfen bundan vazgeç, bu durum beni gittikce rahatsiz etmeye basladi, dikkat edersen sevinirim.

Haklisiniz tamam, ama baska kisilerin karismasini istemiyorum. Mesela OsmanAslan niye karisti anlamadim, ayrica OsmanAslan ben bir yöneticiyle azicik bir tartismam olsa hemen büyük yöneticinin mesajini begeniyorsun beni kizdirtmak için seyler söylüyorsun. Lütfen bundan vazgeç, bu durum beni gittikce rahatsiz etmeye basladi, dikkat edersen sevinirim.

Senin mantık sisteminin nasıl işlediğini kavrayamadım dostum bir türlü... Ben de şu an bu organizasyon içindeyim ve fikrimi söylemek en doğal hakkım.

Büyük yönetici, küçük yönetici veya çaylak üye fark etmez :) Desteklediğim fikri savunanların mesajlarını beğenirsem o butona tıklamak en doğal hakkım arkadaşım :) Bu sabah co-admin LeqeND KiLLeR ile bir konuda taban tabana zıtlaştık. Forum oyunlarıyla ilgili meselede... Anlatabildim mi şimdi büyük yönetici ayrımı yapmadığımı?

Dikkat edersen sevinirim, mi neye dikkat edeyim?

hacı niye taktın ki kafana ben de legende ikiye karşı kaybettim:D

doğan abi kusura bakma furkan bu kadar oyu hak etmiyormuş yani kendisi öyle söylüyor nasıl olsa sen kazanacaksın bari çocuğa katkım olsun ama alınma doğan abi

fks14'e verdim oyumu açıklama yapmama gerek yok neferet anlamışdır ::)

furkan teşekkürler dedin ama butona basmadın burdanda kavga çıkacak hacı not:şaka şaka

uzun uzun yazıyorum o halde belki bu sefer yazdığım bir yazıda dikkate alınır umuduyla.
1.si forumda çok emeğim var çok katkım var şubattan beri buradayım diyorsun iyi, hoş, güzel. Takdir etmişler mod. Olmuşsun bak ne mutlu sana. Ama burada herkes yaptıklarıyla övünüyorsa yandık. Bende 2007mayısta geldim o dönemde forumu ayakta tutan kişiler arasındaydım sürekli yönetimde yer aldım co admin oldum ama ben başarılıydım ilk turdan elemeden en az yarı finale çıkmam lazımdı en azından bunu eskiye göre hakettim demedim. En kısa yoldan söylemek gerekirse kendini övme. Bırak onlar görüyor zaten kim nasıl nedir ne değildir. Ona göre atamada yapılır oyda verilir.
2. Konu sevme konusu. Bugün herkesin atarı tavırı bana galiba. Emekli olduğum döneme denk gelmeside ilginç ama forumda sevmemek diye birşey yapamam. Hanginizi tanıyorum gördümde ayrım yapıp bunu sevmiyorum demeliyim bilemedim. 2kuzenimde yönetimdeyken ayrım yaptığım söyleniyordu ama yok öyle birşey sadece fikirlerinizi beğenmiyorum bazen çocukça buluyorum doğanıda o yönden ayrı tutuyorum.
3. Ve son konuda her zaman bir problem çıkartma çabasındasın nedendir çözemedim. Bence en kısa zamanda düzelmelisin bu forum senin etrafında dönmüyor. Birçok kişinin emeği oldu ve oluyor. Bu sıyrılma çaban yersiz.

Prncss.. Sana başından sonuna kadar katılıyorum

ayrıca oyumu doğan'a verdim. Sana gıcıklık değil. Yada çok çalışıp dakikada bilmem kaç konu kopyalayıp yapıştırdığından ve forum oyunlarına yazdığından değil. Favori üye seçiyorsak eğer bu sadece mesaj ve konuyla değil efendilik ve ağırbaşlı olmaklada ölçülebilir. O yüzden o 5 oyu ağlana sızlana hakettiğini düşünmüyorum.

uzun uzun yazıyorum o halde belki bu sefer yazdığım bir yazıda dikkate alınır umuduyla.
1.si forumda çok emeğim var çok katkım var şubattan beri buradayım diyorsun iyi, hoş, güzel. Takdir etmişler mod. Olmuşsun bak ne mutlu sana. Ama burada herkes yaptıklarıyla övünüyorsa yandık. Bende 2007mayısta geldim o dönemde forumu ayakta tutan kişiler arasındaydım sürekli yönetimde yer aldım co admin oldum ama ben başarılıydım ilk turdan elemeden en az yarı finale çıkmam lazımdı en azından bunu eskiye göre hakettim demedim. En kısa yoldan söylemek gerekirse kendini övme. Bırak onlar görüyor zaten kim nasıl nedir ne değildir. Ona göre atamada yapılır oyda verilir.
2. Konu sevme konusu. Bugün herkesin atarı tavırı bana galiba. Emekli olduğum döneme denk gelmeside ilginç ama forumda sevmemek diye birşey yapamam. Hanginizi tanıyorum gördümde ayrım yapıp bunu sevmiyorum demeliyim bilemedim. 2kuzenimde yönetimdeyken ayrım yaptığım söyleniyordu ama yok öyle birşey sadece fikirlerinizi beğenmiyorum bazen çocukça buluyorum doğanıda o yönden ayrı tutuyorum.
3. Ve son konuda her zaman bir problem çıkartma çabasındasın nedendir çözemedim. Bence en kısa zamanda düzelmelisin bu forum senin etrafında dönmüyor. Birçok kişinin emeği oldu ve oluyor. Bu sıyrılma çaban yersiz.

Ben de söyleyeceklerimi söyleyeyim

Ben kendimi övüyorum evet, çünkü bu forumda gece gündüz emek veren kisiye bu kadar az oy verilmesi beni üzdü ve bu da benim en dogal hakkim bence.
Ben bu forumda defalarca kirildim ve hakaretlere ugradim, geçen gün bana "hirsiz" bile denildi. Ve bu çok gücüme gitti, sadece bu degil. Geçen hafta birisi bana: senden nefret ediyorum, sen sevilmeyi haketmeyen bir insansin. dedi ben yine içime attim. Ama birak bende kendimi öveyim, ben kendimi övmeseydim hiç kimse övmeyecekti zaten, bu forumda belki sevilmiyorum, ama herkes biliyor ki ne kadar basarili konular açtigimi, ne kadar aktif oldugumu ne kadar katki sagladigimi bu forumda, bunu herkes biliyor ve hiçkimse inkar edemez. Evet, subat'in 15'inde geldim, 22'sinde moderatör oldum, 1 haftada yani. OzaN admin beni begendi ve mod yapti, ve bende görevimin hakkini fazlasiyla verdim ve vermeye devam ediyorum. Ben namusumla serefilme ve haysiyetimle bu forumda olan birisiyim bunu da kimse unutmasin bence.

Çünkü bunu unutmayalim:

Hayat türlü oyunlarla yaşadığını unutturur insana. Oyalar, en büyük gerçekden uzaklaştirir. Hayat gerçekle ders alir, gerçekle can yakar!

hala hızımı alamadım başlamışken devamınıda yazcam şimdi iyice nefret edin benden.

ayrıca oyumu doğan'a verdim. Sana gıcıklık değil. Yada çok çalışıp dakikada bilmem kaç konu kopyalayıp yapıştırdığından ve forum oyunlarına yazdığından değil. Favori üye seçiyorsak eğer bu sadece mesaj ve konuyla değil efendilik ve ağırbaşlı olmaklada ölçülebilir. O yüzden o 5 oyu ağlana sızlana hakettiğini düşünmüyorum.

Oyunu Dogan abi'ye verebilirsin, bu beni hiç küçümsemez. Ama sunu bil ki; herkes bu forumda ayni degere sahip ve ayni degeri almayi hakediyor. 😉

Bak canım. Beni ne kadar tanırsın bilmem. Senide çok tanımam. Ama tanıdığım kadarı yeter bana her zaman için. Hala kendini övme üste çıkartma çabasındasın seni fazla şımartmışlar yada sen kendini fazla şımartarak bu konuma gelmişsin. Gece gündüz emek ver takdir ederim. Kaliteli şeyler paylaş tebrik ederim. Ama böyle yapıp millete kalmadan kendini övüyorsan olmaz.. Bende yarın başlarım siz açmadan açarım güncel konuları yaparım bi sürü mesaj hadi beni tebrik edin ben böyleyim derim. senin kadar çalışanlarıda öv biraz. Onlarada tebrik madalyası vermiyo ozan. Sen et hadi onlarida öv "namusla serefle çalıştı durdu gecesini gündüzüne kattı" de. Neden demedin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...