2011 En Favori Üye 2011 - Yarı Final - Fks14 vs Neferet

Hangisi finale çıksın ?

• Fks14

Oy: 6 33.3%
  • Neferet

Oy: 12 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dahil olamaz miyim? Bende forumda bir üyeyim ve fikrimi söylemek ve tartışmak en doğal hakkım. Doğanla seni aynı değerde görürsem eğer (ki asla görmem) ona çok büyük haksızlık etmiş olurum heleki seninle bu tarz konuşmalar yaptıktan sonra.

@60 ne nefereti ya.balkonda oturmuş bira içiyordum daha yeni gördüm muhabbeti kimsenin beni savunduğu yok.

neyse ben birsey söylemek istemiyorum.. herkes istedigi kisiye versin oyunu, herkes istedigi kisiyi sevsin. ben kendimi sevsem de yeter.

@66 ramazanda bira içmekten daha kötü şeyler yapanlar var.

sayıyla mı yolladılar seni ya? Bunca zaman nasıl tahammül edilmiş sana şaşkınlık içindeyim.

sayıyla mı yolladılar seni ya? Bunca zaman nasıl tahammül edilmiş sana şaşkınlık içindeyim.

böyle birseyi söylemkte ne geregi duydunuz sayin Tugba hanim? Sayin profesyonel fotografcisi? Yani kendinizi öyle ilan ediyorsunuz ya? Gerçekten MSN'de bana çok çok farkli davraniyordunuz simdi ise farkli. Sanki bir maskeniz varmista pat diye düsmüs.

bak çocuk! Kendimi yüksekte görmedim farklıda davranmadım. 2 yüzlü maskeli lafını sana çok kötü ödetirim. Ağzımı bozmak istemiyorum tahammül sınırımı zorlama benim kötü olur. Tehdit mi evet tehdit!

bak çocuk! Kendimi yüksekte görmedim farklıda davranmadım. 2 yüzlü maskeli lafını sana çok kötü ödetirim. Ağzımı bozmak istemiyorum tahammül sınırımı zorlama benim kötü olur. Tehdit mi evet tehdit!

ben artik birsey soyleyemiyorum, msn'de çok farkliydiniz. gerçekten anlayamiyorum

senaryo falan yaza yaza kafayı yemişsin sen. Kafanda kurup kurup yazıyosun.

burası sörvayvır burda herşey gerçek. Nihat replikleride var aralarda iyice takipte kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...