2011 En Favori Üye 2011 - Yarı Final - Fks14 vs Neferet

Hangisi finale çıksın ?

• Fks14

Oy: 6 33.3%
  • Neferet

Oy: 12 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle değil forumun kalitesi düşer hangi forumda var böyle bir şey bilmeden neden konuşuyorsun kaç tane forumda üyeydim hepsinde de bunlar var olması lazım

Dostum forumun kalitesi neden düşsün? Alexa'ya ziyaretçiler etkiyor daha çok ve ziyaretçiler için mesaj sayısının bir önemi yok onlar yine konularını okurlar anlatabildim mi?

tmm osman tmm her forumda olan bir şeyi niye esirgediniz ki
herkese iyi geceler yemeğe gidiyorum:D

onunla ilgilide 2 cümle ediyim zaten yazmıştım bir konuda sanırım görmediniz. Aynı uygulama 2007 yazında da yapılmıştı kısa bir süreliğine. Forum oyunlarında yazsın herkes gayet iyi eğlensinler ama 3 üye 3 yorumda hepsi iyi. Hepsi iyi hepsi mükemmel yazıp ardı arkasına mesaj atmaktaki mantık başkadır. Bunlar düzelene kadar bu uygulama olur sonrasında eski düzene dönülür zaten.

onunla ilgilide 2 cümle ediyim zaten yazmıştım bir konuda sanırım görmediniz. Aynı uygulama 2007 yazında da yapılmıştı kısa bir süreliğine. Forum oyunlarında yazsın herkes gayet iyi eğlensinler ama 3 üye 3 yorumda hepsi iyi. Hepsi iyi hepsi mükemmel yazıp ardı arkasına mesaj atmaktaki mantık başkadır. Bunlar düzelene kadar bu uygulama olur sonrasında eski düzene dönülür zaten.

Prncss..

Bunun üstüne diyemezsin zaten.

tmm öyle deyin işte ben hiçbir zaman öyle yapmadım oyunları efendi gibi oynadım

Prncss..

Bunun üstüne diyemezsin zaten.
avukat msın osman

oynamayanlar olduğu için ozanın aldığı bir karar ve kararı açıkçası destekliyorum.

şöyleki: daha önce bu uygulama olduğu zaman işe yaramıştı. O zamanda atıyorumki bir oyunda amaç saymaksa aynı 2kişi anlaşıp ardı arkasına mesaj atıyordu. Şimdide 3 üyeyi hemen "hepsi ii" yazarak yorumlayanlar oldu oyunlara bakarsan görebilirsin. Bunun bir eğlence kısmı pek yoktur ve mesaj kalitesini düşürür. Bir süre forum oyunları durgun olur benim tahminim. Madem mesaj katkısı yok atmam kardeşim mantığı olur ama zamanla düzelir. Kaliteyi arttıracağını düşündüğüm içinde destekliyorum.

xdrag senin mesaj sayına +5bin ekleyeyim istersen ? bu kadar konuşmana gerek yok.

vay hacı öyle olduk ha bunu mesaj için mi yapıyorum ben yazıklar olsun

Beni soğutmuyor. Bazı şeylerin tartışılması, düzelecek olması beni mutlu ediyor.

Bir de ya arkadaş bir mesaj sayısı için yapmadığınız kalmadı. Şu itiraz edenlere bir +10000 mesaj ekleyin ya.

Mesaj sayısından çok forumdaki değerinizi gözden geçirin. Çalışmalarınızı gözden geçirin. Mesaj sayısı için itiraz etmiyorsanız ne için? Forumdaki mesaj kalitesini arttıracak bu olaya neden itiraz ediyorsunuz o zaman?

Bu da son sözüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...