2011 En Favori Üye 2011 - Yarı Final - Fks14 vs Neferet

Hangisi finale çıksın ?

• Fks14

Oy: 6 33.3%
  • Neferet

Oy: 12 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni soğutmuyor. Bazı şeylerin tartışılması, düzelecek olması beni mutlu ediyor.

Bir de ya arkadaş bir mesaj sayısı için yapmadığınız kalmadı. Şu itiraz edenlere bir +10000 mesaj ekleyin ya.

Mesaj sayısından çok forumdaki değerinizi gözden geçirin. Çalışmalarınızı gözden geçirin. Mesaj sayısı için itiraz etmiyorsanız ne için? Forumdaki mesaj kalitesini arttıracak bu olaya neden itiraz ediyorsunuz o zaman?

Bu da son sözüm.
apartman yıkılıyor bunu osmanaslanın demesi ankarayı yıkabilir bu arkadaş bir post makinesidir:d :d forumun değeri diyor bana:d

şimdik burda yazılanların
hepsini okudum. Furkan
aldığı sonuçtan yakınıyo
ama ben ve neferian
ona oy attık ve biraz
kendine gelmiştir favori üye olmak size milyon
dolar kazandırmıyo biraz
sakin olun ayrıca
xdragxxin üstüne
gitmeyin herkes bir
takmış post kasmak için yapılıyor forum oyunları
ona bakarsan bütün
bölümler post kasmaya
yarıyor bu saçma olmuş.
Osmanaslan hacı iyi
diyon forum oyunları mesajları gitsin tamam
bencede gitsin sorun
yok ama bir aralar
seninde hatta bütün
üyelerin (ben dahil)
amacı post kasmak ve birinci olmaktı. Ben bu işi
bıraktım hatta foruma
girip haberleri okuyup
1mesaj bile atmadan
çıkmışligim oluyor. Bu
konu burada kapansin. Ayrıca post kasmak olayını azaltmak için haftanin en çok mesaj yazanları vb. Konular artık açılmasın böylece rekabet azalıramam
bencede gitsin sorun
yok ama bir aralar
seninde hatta bütün
üyelerin (ben dahil)
amacı post kasmak ve birinci olmaktı. Ben bu işi
bıraktım hatta foruma
girip haberleri okuyup
1mesaj bile atmadan
çıkmışligim oluyor. Bu
konu burada kapansin. Ayrıca post kasmak olayını azaltmak için haftanin en çok mesaj yazanları vb. Konular artık açılmasın böylece rekabet azalır

forum ne güzeldi dün şimdi tartışmaya bakmaktan başka alternetif yok:S
dün akşam şu kısım gözümden kaçmış bununlada ilgili yazmak istedim. alternatif yok demişsin bence var. forum oyunları orda öylece duruyo. geçen akşam geldiğimde maşallah oyunlar almış başını gitmişti herkes milyon tane mesaj yazmış mutluydunuz. şimdi de yazın o zaman alternatifleriniz bunu okumak değil eğlenmek olsun.
Edit: pardon artık onlar mesajdan sayılmıyordu yazmanın anlamı kalmadı dimi. unutmuştum.
2 Edit: ben bunu yazınca okuyorsunuz sonra oyunlara mesaj yazıyorsunuz ve çok gülüyorum. daha yazmak isterdim ama işlerim var bu kadarı yeter şimdilik.

Son düzenleme:
hayır biz dün gece full oyun kasmadık gececi dertleşmeleri ve şukulaşmalar yaptık çok eğlendik:D
forum oyunlarını sıfırladınız bunun üstüne bizde konu dışı sıfırlansın dedik :D tartışma çıktı forumda onnline kişi kalmadı maalesef

hayır biz dün gece full oyun kasmadık gececi dertleşmeleri ve şukulaşmalar yaptık çok eğlendik:D
forum oyunlarını sıfırladınız bunun üstüne bizde konu dışı sıfırlansın dedik :D tartışma çıktı forumda onnline kişi kalmadı maalesef

Gececi dertleşmeleri ve şukulaşma konusunu ben açtım, dostum.

Ama aynı ben forum oyunları konusunda karara destek verdim. Çünkü forum oyunlarında sen olmasan da bazı kişiler sırf mesaj sayısını arttırmak için yorum yazdılar. Peki neden şimdi forum oyunlarına mesaj yazmıyorlar amaç eğlenmekse?

@146 bi sakin olup forum oyunları bölümünün neden mesaj sayılarını artırmama kararı alındığını düşün.sen de şu sonuca ulaşmaz mısın?konu sayısı 100'ü bulmazken mesaj sayısı 15000'i geçiyorsa bunun bölümde bariz bi düzensizlik oluşturduğu sonucuna ulaşmaz mısın?bu düzensizlik çözüldükten sonra yine mesaj sayılarına etki etmeye başlar orası zaten.

tmm sen şu sorunun cevabını ver gececi dertleşmesi ve şukulaşmadaki konuları açmandaki amacın neydi?

@146 bi sakin olup forum oyunları bölümünün neden mesaj sayılarını artırmama kararı alındığını düşün.sen de şu sonuca ulaşmaz mısın?konu sayısı 100'ü bulmazken mesaj sayısı 15000'i geçiyorsa bunun bölümde bariz bi düzensizlik oluşturduğu sonucuna ulaşmaz mısın?bu düzensizlik çözüldükten sonra yine mesaj sayılarına etki etmeye başlar orası zaten.
abi şöyle bir şey olamaz mı bir kişi forum oyunlarına günde en fazla 30 tane mesaj atabilir

tmm şu sorunun cevabı top 15 den çıkarılan forum oyunları neden bir daha top 15e konuldu?

tmm şu sorunun cevabı top 15 den çıkarılan forum oyunları neden bir daha top 15e konuldu?

Konumuz bu değil :) Konumuz forum oyunlarında mesaj kalitesi düşmüştü ve düzelene kadar forum oyunlarındaki mesajların mesaj sayısını arttırmaması kararı şu an. Ve zihniyet biraz düzelene kadar böyle olur sonra eski sisteme geçilir zaten.

Bir de merak etmeyin, forum oyunları mesaj sayısını etkileyecek çok çok yakında, böyle görünüyor şu an.

abi şöyle bir şey olamaz mı bir kişi forum oyunlarına günde en fazla 30 tane mesaj atabilir
forumdaki özgürlükleri kısıtlamadan bu işe bi çözüm bulmaya çalışıyoruz.

bu karara tepkinin başlıca nedeni muhtemelen düşen mesaj sayılarıydı,onu da ozan imkânı olsa emin olun o ana kadarki mesajları silmeden bölümde bu değişikliği yapardı.

bölüm düzene girsin muhtemelen oradaki mesajlar da sayılmaya başlanır.sadece bölümün kalitesini artırmak için yapılmış bi kısıtlama,kimseyi küstürmek için değil.

:D gülüyorum sadece senin böyle düşünmene ulvi çnin dediği gibi foruma ilk üye olduğunda sırf bu konulardaydın

forumdaki özgürlükleri kısıtlamadan bu işe bi çözüm bulmaya çalışıyoruz.

bu karara tepkinin başlıca nedeni muhtemelen düşen mesaj sayılarıydı,onu da ozan imkânı olsa emin olun o ana kadarki mesajları silmeden bölümde bu değişikliği yapardı.

bölüm düzene girsin muhtemelen oradaki mesajlar da sayılmaya başlanır.sadece bölümün kalitesini artırmak için yapılmış bi kısıtlama,kimseyi küstürmek için değil.

giden mesaj sayısı değil benim derdim niye bütün forumlarda bu varken bizde yok cevabımı da aldım çünkü kalite düşmüştü tmm o zaman

bir keresinde ozan admin forum tarihinde en çok konu açan top 15'i açıklamıştı eski üyelerin hepsi bizim konularımız silindi diyordu işte o hesap yani bir 2 3 sene sonra biz de bizim mesajlarımız silindi diyeceğiz:D

:D gülüyorum sadece senin böyle düşünmene ulvi çnin dediği gibi foruma ilk üye olduğunda sırf bu konulardaydın

Dostum hala anlamadın ya da anlamak istemiyorsun. Ben mesaj sayımı forum oyunları bölümünde arttırmadım! Kendimi övmekten nefret ederim. Bundan dolayı yaptıklarımı söylemeyeceğim bilen bilir.

Konu dışı silinmemiş, yalnızca forum oyunları gitmişken benim 7900 küsür mesajım vardı hala anlatabildim mi forum oyunları dışında 7900 mesaj yazmışım demek ki forum oyunlarının etkisi çok az.

tmm senin de konu dışı gidince baya düşmüş post kasmak isteyen her yerde kasar sadece forum oyunlarında değil mesela top 15 deki bütün konulara cevap yazarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...