Ohoo 23 ü de aştıSe gercektende 23 tane dizi bulmussun
Ohoo 23 ü de aştıSe gercektende 23 tane dizi bulmussun
peki kac tanesini favori listene aldin ?Ohoo 23 ü de aştı
hahahhahha
Onu düşündüm az evvel
Hazırlıyorumhahahhahha3 saatin kaldi karar vermeye
Kirginlarin konusu hazirmi?
mobilden yapamiyorum ama yaYoutube'da videonun üstündeki ekle kısmına tıklayıp oynatma listesi oluşturabiliyorsun, hepsi toplam 1 dakikayı almıyor öyle yaparsan mutlu ve hızlı olurum
Onu seç birinci gel, o derece efsane bir jenerik.
mobilden yapamiyorum ama yahesabimin sifresinide hatirlamiyorum zaten
teknoloji isiyle ugrasmayi severimde, bas agrim varya bilmiyorum . bakalimAndroid telden daha kolay yapılır ama hesabına girmen lazım önce, Google hesabı açmak çok basit, hem recap gibi video kesip biçme zahmeti de yok playlist olsa bari
buda fena sayılmaz ama bunuda geçecek jenerikler varSix Feet Under ı seçen büyük ihtimalle tam puanımı alır, zirveyi de zorlar.
@Forumdash ı kesinlikle unutmamak lazım tam onun alanı oy vermesi şart zaten kaç haftadır gözükmüyor bunu pas geçmemesi lazım yabancı dizi jenerikleri tam onun alanı
Forumdash a hic denk gelmiyorum. onu es gecbilirizbuda fena sayılmaz ama bunuda geçecek jenerikler var
@Forumdash ı kesinlikle unutmamak lazım tam onun alanı oy vermesi şart zaten kaç haftadır gözükmüyor bunu pas geçmemesi lazım yabancı dizi jenerikleri tam onun alanı
yalnız o da @Çiğdem- in bahsettiği jeneriğe yüksek oy verebilir öyle bir tehlikede var
ve hala karar verememis nei sececek23 dizimi@denizz19 maşallah bonişim
tedbili kıyafet dolaşıyor ama seslenirsek gelecektir @ForumdashForumdash a hic denk gelmiyorum. onu es gecbiliriz
Forumdash a hic denk gelmiyorum. onu es gecbiliriz
ve hala karar verememis nei sececek
2 kere seslenmek yetecekmi bakalimtedbili kıyafet dolaşıyor ama seslenirsek gelecektir @Forumdash
2 kere seslenmek yetecekmi bakalim4 gözle bekliyoruz
ben biraz dinlenmeye cekilecem
ben biraz dinlenmeye cekilecemgörusuruz ve tam 9 da ol forumda
üç beş tane muhteşem jenerik var onları kapanlar kesin yüksek alacak bakalım kim önce kapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?