Açıklaman gayet güzel görünüyor umarım elenmemElenirsem olan yarışmanın reytingine olur
Biz varız burada tehdide lüzum yok
Açıklaman gayet güzel görünüyor umarım elenmemElenirsem olan yarışmanın reytingine olur
oylarımı yolladım hayırlı vede uğurlu olsun@Çiğdem- sana bir konsepte kıydı@destere bak basladim aciklamalarima
cidden yarı yoldamı bırakırsın beni?
Sen ve @denizz19 dan biri yolcu gibi
yanında @EFE UYSAL ida alırgeçen hafta solladı Efeyi ve ilk hafta çok güzel gitti
Daha olan oldu alıntıyı silsem ne olacak Kaan yine okurSildim @denizz19
sen öyke deyince jeton düştü. teşekkurler uyarin icin ama Kaan yine okuyabilirsende alintiyi sil bari
Şok oldum ben :Ooylarımı yolladım hayırlı vede uğurlu olsunya da olmasın lanet olsun herkese
Kaan okusun baskalari okumasinDaha olan oldu alıntıyı silsem ne olacak Kaan yine okur
ya sende elenirsen
İnşallah Ferhat'I yarı finalde şutlayacağızEn azından yarı finallerde kaybetmiyordum ben ya hep Ya hiçtim
Sil kız şu yorumu .ss
Elenirsek sağlık olsun o zaman siz bilirsinizŞok oldum ben :O
Kaan okusun baskalari okumasin
o beni bilir. o manada demeyecegimi bilir 😳
ya sende elenirsensonucta 3 kisi
Elensde seni yalnız birakmam demiyor 😡Elenirsek sağlık olsun o zaman siz bilirsiniz
İyi bakalım gösterirsin çenenin düşüklüğünü o halde
Elensde seni yalnız birakmam demiyor 😡
İkimizde elenirsek boykot edicez yarışmayıİyi bakalım gösterirsin çenenin düşüklüğünü o haldeTabii şutlanmazsın
bende forumu boykot ederimİkimizde elenirsek boykot edicez yarışmayı
İkimizde elenirsek boykot edicez yarışmayı
Karşılıklı tehditler havalar uçuşuyor bakalım neler olacak Cuma akşamından sonrabende forumu boykot ederimzaten bahane ariyom tam olur.
@Bully iyi düşünsün
Diğer hafta görürsün sen. Şimdi seni eleyip sınasammi yoksa o riski almasammi karar veremedimKarşılıklı tehditler havalar uçuşuyor bakalım neler olacak Cuma akşamından sonra
elenmek için seçmiş olma ihtimalin yüksek
Bugün @vadikizi yok yeni kurbanın Atacanmi?elenmek için seçmiş olma ihtimalin yüksekzaten bu haftaki tüm konseptlerde sıvadın sadece bu değil
Bu hafta sen gidersen ne gülerimİnşallah Ferhat'I yarı finalde şutlayacağız
Ne sınamaymış arkadaşDiğer hafta görürsün sen. Şimdi seni eleyip sınasammi yoksa o riski almasammi karar veremedim
Ama ciddiyim elenirsen ve yalnız bırakırsan 10 mayıstan itibaren bende yalnızlıgima sığınırım
Çok konuşma sil 😡 ikiniz giderseniz ben bittimBu hafta sen gidersen ne gülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?